مشکل در دانلود
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Zahra Alimohamadloo
منم تازه اومدم ولی فکر کنم همینجایی ک پیامو تایپ میکنی ،بالای صفحه، اون اپشنی ک عکس مستطیل داره (ی گوشش هم تا خورده و توش خورشید و کوه کشیده) رو بزنی میتونی عکس بفرستی
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
tajmomammad khajavi
من با اندرویید دان کردم...ولی با ویندوزم یه امتحان کنین
چون مشکل دانلود هم برا ویندوز بود هم برا اندرویید -
سلام دوستان من چه میرم تو سایت و چه میرم تو اپلیکیشن فیلما باز نمیشه اصلا!!!! برا شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Zahra Alimohamadloo
فک کنم رو این بزنی عکس بشه ارسال کرد
-
این پست پاک شده!
Zahra Alimohamadloo ممنون مشکلم علاوه بر دانلود اینه که اپلیکیشن و سایت اصلا فیلمارو باز نمیکنه!!! از دیشب یهو وسط فیلم یه پرش زد از دقیقه 17 پرید دقیقه 30 بعدش فیلمو reload زدم کلا دیگه هیچی نیاورد و میزنه :
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Zahra Alimohamadloo ممنون مشکلم علاوه بر دانلود اینه که اپلیکیشن و سایت اصلا فیلمارو باز نمیکنه!!! از دیشب یهو وسط فیلم یه پرش زد از دقیقه 17 پرید دقیقه 30 بعدش فیلمو reload زدم کلا دیگه هیچی نیاورد و میزنه :
Rajab Br
برا من اینجوری نشده...ولی اگ مشکل دانلود داشتین کمکتون میکنم
اینجا...از بالا عکس گالری رو میزنم...میاره ادرس عکس
برا همون خواستین شمارع بدین بفرستم براتون مراحلشو...پایینم توضیح دادم -
این پست پاک شده!
tajmomammad khajavi
برا ویندوز Idm هستش -
سلام دوستان من چه میرم تو سایت و چه میرم تو اپلیکیشن فیلما باز نمیشه اصلا!!!! برا شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟
-
سلام ببخشيد ناراحت نشين ولي خب اگه من دلم نخواد اپليكشين آلاء دانلود كنم نميتونم فيلم هارو ببينم؟
خب من براي كليپ ها جا ميخوام ديگه نميتونم اپليكشين آلاء دانلود كنم و هيچ اپليكشين ديگه ايم نميخوام دانلود كنم چون رو گوشي جايي ندارم براي اينكه نرم افزار جديدي دانلود كنم
لطفا درستش كنيد. ممنون
خب شما كه براي خدا كار ميكنيد ديگه چه اهميتي داره اپ دانلود بشه يانه؟
نكنيد اينكارو وگرنه من اصلا امكانش رو ندارم فيلم هارو دانلود كنم،نه تنها من كه خيلي از بچه وضعشون همينه
@M-an
sohrab -
سلام ببخشيد ناراحت نشين ولي خب اگه من دلم نخواد اپليكشين آلاء دانلود كنم نميتونم فيلم هارو ببينم؟
خب من براي كليپ ها جا ميخوام ديگه نميتونم اپليكشين آلاء دانلود كنم و هيچ اپليكشين ديگه ايم نميخوام دانلود كنم چون رو گوشي جايي ندارم براي اينكه نرم افزار جديدي دانلود كنم
لطفا درستش كنيد. ممنون
نكنيد اينكارو وگرنه من اصلا امكانش رو ندارم فيلم هارو دانلود كنم،نه تنها من كه خيلي از بچه وضعشون همينه
@M-an
sohrab -
@roghayeh-eftekhari
سلام
چرا می تونید از سایت به صورت آنلاین تماشا کنید
اینطوری دیگه نیاز به حافظه زیاد هم برای ذخیره فیلم ها ندارین@m-an ممنون از راهنماييتون،ولي من اونقدر اينترنت ندارم كه باز خواستم كليپي رو نگاه كنم دوباره اينترنت بدم و من چندبار كليپ هارو نگاه ميكنم به نظرتون ماهي چقدر بايد پول اينترنت بدم؟ ومن ميخوام كليپ هارو داشته باشم تا كنكور
خب اگه لينك ها تو سايت باشن مگه چي ميشه؟ -
vccc
سلام
این نرم افزار رو داریم ولی خب اصلا لینک دانلودی نیست که بخایم از این برنامه استفاده کنیم. نمی شه دوباره مثل قبل بشه؟nilla nonal 0 !
این فیلم رو ببین
https://uupload.ir/view/vid_20210829_075529_reva.mp4/ -
لطفا درستش كنيد. ممنون
@M-an
sohrab@roghayeh-eftekhari دقیقا
لطفا درست کنین خواهش میکنم
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
چرا می تونید از سایت به صورت آنلاین تماشا کنید
اینطوری دیگه نیاز به حافظه زیاد هم برای ذخیره فیلم ها ندارین@m-an سلام سایت هم دیگه باز نمیکنه میگه مشکل در اینرنت در صورتی که هیچ مشکلی نداره
نمیشه مثل قبل بشه؟
-
@m-an سلام سایت هم دیگه باز نمیکنه میگه مشکل در اینرنت در صورتی که هیچ مشکلی نداره
نمیشه مثل قبل بشه؟
tajmomammad khajavi
سلام داشبورد راه ابریشم منم باز نمیشه
مشکل از اینترنت م هم نیست -
nilla nonal 0 !
این فیلم رو ببین
https://uupload.ir/view/vid_20210829_075529_reva.mp4/vccc سلام این چه نرم افزاریه؟ فایل منیجرو من دارم اما نمیدونم چجوری دانلود باید بکنم؟برای ویندوز هشت میشه ؟