یک ابهام
-
Maryam Nateqi قربانتون. ممنون که جواب دادید. من با اجازه برم در افق محو بشم😂
Amir Hossein Rahtalab 0 یعنییی جواب سوالتو نگرفتی هنوز؟
-
@roghayeh-eftekhari
انشالله، چشم عزیزم😁❤️Maryam Nateqi چشمت بي بلا:heart_suit:
-
Maryam Nateqi سلام
منم همینو میگم
نمیدونم مشکل کجاست منظور منو نمیفهمن😐😂Yegane Dehqan
چی بگم والا 😶😂 -
Maryam Nateqi چشمت بي بلا:heart_suit:
@roghayeh-eftekhari
❤️❤️ -
Yegane Dehqan
چی بگم والا 😶😂Maryam Nateqi من هیچی نمیگم دیگه اصلا قهرم 😂
-
sina bigdeli
ببینین از بین باتوجه به این تصویر😶😂

داره از بین فسفولیپید های طرفین عبور میکنه یعنی عرض غشاMaryam Nateqi تصوير خوبيه:face_with_tears_of_joy: دقيقاااااا حرف منم همينه چرا قبول نميكنن نميدونم؟
براشون مثال كاغذم زدم مقاومت ميكنن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Maryam Nateqi من هیچی نمیگم دیگه اصلا قهرم 😂
Yegane Dehqan
چرا عزیز دل 😂❤️ -
@roghayeh-eftekhari
❤️❤️Maryam Nateqi شما هم ان شاالله سریع تر خوب بشی .
عصاره گوشت بخور خیلی خوبه و بهتر میشی . 🌷 -
Maryam Nateqi تصوير خوبيه:face_with_tears_of_joy: دقيقاااااا حرف منم همينه چرا قبول نميكنن نميدونم؟
براشون مثال كاغذم زدم مقاومت ميكنن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari بیا ما دوتا آفلاین شیم☹
حرف مارو که درسته اصلا گوش نمیده کسی😐😂 -
Maryam Nateqi تصوير خوبيه:face_with_tears_of_joy: دقيقاااااا حرف منم همينه چرا قبول نميكنن نميدونم؟
براشون مثال كاغذم زدم مقاومت ميكنن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂 -
@roghayeh-eftekhari بیا ما دوتا آفلاین شیم☹
حرف مارو که درسته اصلا گوش نمیده کسی😐😂Yegane Dehqan موافقم بيا در اوج خداحافظي كنيم:face_with_tears_of_joy:
-
Maryam Nateqi شما هم ان شاالله سریع تر خوب بشی .
عصاره گوشت بخور خیلی خوبه و بهتر میشی . 🌷Yegane Dehqan
قربانت عزیز جان ❤️
متشکرم ❤️😁 -
@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂 -
شماره تلفن خود مولف کتاب پیدا کردم براش فرستادم ببینم چی میگه. خواهشاً دیگه شلوغ نکنید تا جواب که داد براتون میفرستم.
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane Dehqan -
Yegane Dehqan موافقم بيا در اوج خداحافظي كنيم:face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari مهم نیّت ما بود که پاک بود حالا اینا حرف مارو گوش نمیدن
اصلا من ناراحت شدم😂 -
Maryam Nateqi در یک ابهام گفته است:
@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂نه بابا جدي گفتم خوبه
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂
دقيقا منم درك نميكنم
@roghayeh-eftekhari
آها 😁😂❤️ -
شماره تلفن خود مولف کتاب پیدا کردم براش فرستادم ببینم چی میگه. خواهشاً دیگه شلوغ نکنید تا جواب که داد براتون میفرستم.
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0
باشه ، در پناه حق موفق باشید 🌺 -
این عرض غشا رو من قانع نشدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ینی جور در نمیاد کلا میگیری چی میگم -
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 باشه .
ممنون -
این عرض غشا رو من قانع نشدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ینی جور در نمیاد کلا میگیری چی میگمsina bigdeli چرا متوجه نمیشی🧐
از عرض رد میشه دیگه
شکل رو ببین .