یک ابهام
-
Maryam Nateqi تصوير خوبيه:face_with_tears_of_joy: دقيقاااااا حرف منم همينه چرا قبول نميكنن نميدونم؟
براشون مثال كاغذم زدم مقاومت ميكنن:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂 -
@roghayeh-eftekhari بیا ما دوتا آفلاین شیم☹
حرف مارو که درسته اصلا گوش نمیده کسی😐😂Yegane Dehqan موافقم بيا در اوج خداحافظي كنيم:face_with_tears_of_joy:
-
Maryam Nateqi شما هم ان شاالله سریع تر خوب بشی .
عصاره گوشت بخور خیلی خوبه و بهتر میشی . 🌷Yegane Dehqan
قربانت عزیز جان ❤️
متشکرم ❤️😁 -
@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂 -
شماره تلفن خود مولف کتاب پیدا کردم براش فرستادم ببینم چی میگه. خواهشاً دیگه شلوغ نکنید تا جواب که داد براتون میفرستم.
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane Dehqan -
Yegane Dehqan موافقم بيا در اوج خداحافظي كنيم:face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari مهم نیّت ما بود که پاک بود حالا اینا حرف مارو گوش نمیدن
اصلا من ناراحت شدم😂 -
Maryam Nateqi در یک ابهام گفته است:
@roghayeh-eftekhari
عجله ای کشیدم 😂نه بابا جدي گفتم خوبه
والا خیلی موضوع ساده ایه(مخصوصا با شکل من 😎😂) نمیدونم به چه دلیل قانع نمیشن 😶😂
دقيقا منم درك نميكنم
@roghayeh-eftekhari
آها 😁😂❤️ -
شماره تلفن خود مولف کتاب پیدا کردم براش فرستادم ببینم چی میگه. خواهشاً دیگه شلوغ نکنید تا جواب که داد براتون میفرستم.
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0
باشه ، در پناه حق موفق باشید 🌺 -
این عرض غشا رو من قانع نشدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ینی جور در نمیاد کلا میگیری چی میگم -
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 باشه .
ممنون -
این عرض غشا رو من قانع نشدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ینی جور در نمیاد کلا میگیری چی میگمsina bigdeli چرا متوجه نمیشی🧐
از عرض رد میشه دیگه
شکل رو ببین .

-
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 خواهش ميكنم كه جواب داديم!!!
موفق باشيد
خدانگهدار -
Amir Hossein Rahtalab 0 خواهش ميكنم كه جواب داديم!!!
موفق باشيد
خدانگهدار@roghayeh-eftekhari 😂😅
-
سین کرده ولی جواب نداده هنوز😂
مشاورم گفته بر اساس شرایط آزمون باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی. 😂
سین کرده ولی جواب نداده هنوز😂
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 انقدر بدم میااد😐😂
-
مشاورم گفته بر اساس شرایط آزمون باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی. 😂
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 اره دیگه اینم هست
-
Amir Hossein Rahtalab 0 zeinab dehghani
@Saghi-Mortazavi
z Gheibi
سروش قادری@roghayeh-eftekhari در یک ابهام گفته است:
@Saghi-Mortazavi
z Gheibi
سروش قادریقشنگ بود..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :lollipop:
ممنون ک ابهت منو توی تاپیک زیست زنده کردی رقیه جان!:lollipop:
اماخب حالا جواب رو خلاصه میگم.ولی از کسی ک زیستش عالیه و درسشو خونده بیشتر بهره بگیرین.
عبور از عرض غشا درست تره.
ومن هم آخرین سری سوالای نظام جدید رو که خونده بودم،متفق برهمین عبوراز عرض غشا بوده. -
@roghayeh-eftekhari در یک ابهام گفته است:
@Saghi-Mortazavi
z Gheibi
سروش قادریقشنگ بود..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :lollipop:
ممنون ک ابهت منو توی تاپیک زیست زنده کردی رقیه جان!:lollipop:
اماخب حالا جواب رو خلاصه میگم.ولی از کسی ک زیستش عالیه و درسشو خونده بیشتر بهره بگیرین.
عبور از عرض غشا درست تره.
ومن هم آخرین سری سوالای نظام جدید رو که خونده بودم،متفق برهمین عبوراز عرض غشا بوده.zeinab dehghani سلام خوبي؟
فدات:face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy:دقيقا:ok_hand_light_skin_tone:
-
جوونا رفیق رفقای گلم
جواب پیدا شد. من تسلیم 🏳️
از عرض غشا عبور میکنه
chichak am Maryam Nateqi @roghayeh-eftekhari sina bigdeli Yegane Dehqan zeinab dehghani