امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
چرا؟؟؟
-
چرا راه ابریشم پولیه؟
مگه آخر هر ویدیو آلا نمیگه ک آلا رایگان هست و رایگان خواهد ماند
پس چرا راه ابریشم پولی شده!!! -
این پست پاک شده!
-
-
سلام
به این سوال ، آقا سهراب(مدیرعامل آلا) در زین بی قرار 1 یا 2 کامل توضیح دادن
https://alaatv.com/c/28373 -
M S 4
قبل از پرسیدن این سوال یکم جوانبو برسی و فکر میکردید بهتر بود
این همه هزینه رو دقیقا چجوری باید تامین کنند؟؟ اونم با این وضعیت کشور که دیگه واقعا حرفی نمیمونه!
پولی هم که الا برای راه ابریشم میگیره خیلی کمه نسبت به ارزشش و محتواش فوق العادس و روز به روز عالی تر میشه
محتوا های رایگانش هم عالیه و اصلا پایین تر نیست
و فک کنم دیگه فهمیدید چرا پول میگیره برای راه ابریشم برای اینکه الایی بمونه باید هزینه ها تامین بشه -
M S 4
چون نمیشه همه هزینه ها رو از جیب بذارن. همه دوره ها رایگانه به جز همایشا.که رایگانا هم چیزی از همایشا کم ندارن تو آموزش. پس درواقع مطالب همایش ها هم قبلا به صورت رایگان در اختیارمون قرار گرفتن. ولی نه به صورت جامع و خلاصه توی یه پک. -
M S 4
وا
چه ربطی داره
این که الا گفته رایگانه یعنی 7000 ساعت صفر تا صد و کارگاه نکته و تست
که هیچ وقت پولیش نمیکنه
اما بالاخه باید از یه جا حقوق 80 نفر کارمندو بدن دیگه
زندگی خرج داره
ضبط صفر تا صد خرج داره
اگر محتوای صفر تا صد ناقص بود شما میتونستی اعتراض کنی
راه ابریشم یه اپشنه -
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to M S 4 on آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده
M S 4
سلام
میبخشید من جواب سوال شمارو نمیدونم اما یک سوال مشابهش از شما میپرسم:
چرا شرکتی مثل یوتیوب که کلی محتوا رایگان داره ولی بعضی از محتواهاش پولیه؟ مگه یوتیوب محل پخش ویدیو های رایگان نیست؟!
یا مثلا محصولات همین بزرگواری که عکسشو گذاشتید پروفایلتون:
چرا داخل اپ استور همه اپلیکیشن ها رایگان نیستن؟ -
حرف همتون درست
ولی اگ دقت کنین میبینین که دوره های صفر تا صد معمولا برای بعضی درسا مثلا ریاضی یازدهم اصلا وجود نداره یا بعضیاشون ک خیلی خوبن مثلا شیمی آقاجانی و زیست موقاری اینا خیلی قدیمین
و الان آلا بجای اینکه صفر تا صدای قوی و بروزش رو رایگان بزاره تو راه ابریشم بصورت پولی گذاشته -
ان شاءالله خدا به همه ی عزیزان، درک و فهم عطا فرماید
-
Amir Shafie انشاالله
-
M S 4
چه منطق جالبی
چون شما گفتی دیگه ادامه نمیدادن:/ مگه به حرف من یا شماس
این همه زحمت کشیدن برای الا بعد میگی ول میکردن؟؟ واقعا چطوری داری انقدر راحت میگی!!
این راه ابریشم هست تا هزینه ها دربیاد و رایگان ها ضبط بشه تا کلی بچه درست حسابی درسارو یاد بگیرن
بعد میگی ول میکردن مگه فقط تنها دانش اموز الا شمایی انقدر خودخواهانه میگی ول کنن؟
من خودم پارسال یکی از موسسات معروف که حالا نام نمیبرم ثبت نام کردم کیفیت الا در برابر اونا واقعا چند برابره حتی رایگانش!!
در مورد راه ابریشم هم کدوم مافیا کنکورو دیدی انقدر سنگ تموم بزارن؟؟ این همه تست تحلیل کد تخفیف براساس پیشرفت بچه ها و ...
به نظرم وقتی یکی مثل الا که در حقمون لطف کرده تشکر نمیکنیم انقدر ناسپاس نباشیم حداقل -
@atena-karimi تو از کجا مطمئنی ک پولایی رو ک از راه ابریشم در آوردن رو میزارن برا صفر تا صد؟!
بعدشم من هیچ مشکلی با آلا ندارم و همسشه برا رفع اشکال ازش استفاده کردم، در ضمن هر موسسه ای که بخواد از راه کنکور پول در بیاره میشه مافیا کنکور
فک کن اگه کنکور حذف شه دیگه هیچکی سراغ اینجور موسسات نمیاد و کاسبی همه ب فنا میره اگه از این جنبه نگاه کنی میبینی که راه ابریشم آلا هم مافیاست
ولی نسبت ب بقیه موسسات بهتره -
@atena-karimi در ضمن من خودخواهانه نگفتم ول کنن،میدونم ک آلا خیلی دانش آموز داره و صفر تا صداش خیلی به خیلی ها کمک کرده من منظورم این بود ک وقتی کم آوردن میتونستندیگ شروع نکنن ب پولی کردنش چون اینجوری دیگ تفاوتی با بقیه موسسات ندارن(درسته که محتوای راه ابریشم از بقیه موسسات بهتره ولی من دارم از لحاظ کسب و کار میگم)
-
M S 4 نمیدونم کی هسی چی هسی کجای این کره خاکی
واقعا دانش اموزی یا ی ادمی ک الا سدی شده براشو قصد تخریبشو داری
حتی نمیدونم این تاپیک واقعا سواله یا واسه زیر سوال بردن الا مطرح شده
چون تو ی تاپیکم با مطرح کردن حرف ی رتبه برتر استفاده از راه ابریشمو درست نمیدونستی
حالا جدای از همه حرفایی که بچه ها زدن( اون حرفا واسه قانع کردنت کافیه ولی اگه قانع نشدی همونطور که امیر الامومنین علی (ع) هم میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو بخواب زده نه ) من میخام اب پاکیو بریزم رو دستت
اره اقا الا اصن شده مافیای کنکور دوس داره ازین راه کسب در امد کنه جرم ک نیس مثه بقیه موسسه ها
حالا این وسط ی لطف خیلی بزرگیم کرده دوره های رایگانم داره برخلاف بقیه موسسه ها
مشکل شما چیه این وسط
مثه بقیه موسسه ها هرکس بخاد ثبت نام میکنم تو راه ابریشم هرکسم نخواد نمیکنه
بازم حرفی میمونه؟!!