چرا؟؟؟
-
سلام
به این سوال ، آقا سهراب(مدیرعامل آلا) در زین بی قرار 1 یا 2 کامل توضیح دادن
https://alaatv.com/c/28373 -
چرا راه ابریشم پولیه؟
مگه آخر هر ویدیو آلا نمیگه ک آلا رایگان هست و رایگان خواهد ماند
پس چرا راه ابریشم پولی شده!!!M S 4
قبل از پرسیدن این سوال یکم جوانبو برسی و فکر میکردید بهتر بود
این همه هزینه رو دقیقا چجوری باید تامین کنند؟؟ اونم با این وضعیت کشور که دیگه واقعا حرفی نمیمونه!
پولی هم که الا برای راه ابریشم میگیره خیلی کمه نسبت به ارزشش و محتواش فوق العادس و روز به روز عالی تر میشه
محتوا های رایگانش هم عالیه و اصلا پایین تر نیست
و فک کنم دیگه فهمیدید چرا پول میگیره برای راه ابریشم برای اینکه الایی بمونه باید هزینه ها تامین بشه -
چرا راه ابریشم پولیه؟
چون نمیشه همه هزینه ها رو از جیب بذارن. همه دوره ها رایگانه به جز همایشا.که رایگانا هم چیزی از همایشا کم ندارن تو آموزش. پس درواقع مطالب همایش ها هم قبلا به صورت رایگان در اختیارمون قرار گرفتن. ولی نه به صورت جامع و خلاصه توی یه پک. -
چرا راه ابریشم پولیه؟
وا
چه ربطی داره
این که الا گفته رایگانه یعنی 7000 ساعت صفر تا صد و کارگاه نکته و تست
که هیچ وقت پولیش نمیکنه
اما بالاخه باید از یه جا حقوق 80 نفر کارمندو بدن دیگه
زندگی خرج داره
ضبط صفر تا صد خرج داره
اگر محتوای صفر تا صد ناقص بود شما میتونستی اعتراض کنی
راه ابریشم یه اپشنه -
-
چرا راه ابریشم پولیه؟
پس چرا راه ابریشم پولی شده!!! -
چرا راه ابریشم پولیه؟
سلام
میبخشید من جواب سوال شمارو نمیدونم اما یک سوال مشابهش از شما میپرسم:
چرا شرکتی مثل یوتیوب که کلی محتوا رایگان داره ولی بعضی از محتواهاش پولیه؟ مگه یوتیوب محل پخش ویدیو های رایگان نیست؟!
یا مثلا محصولات همین بزرگواری که عکسشو گذاشتید پروفایلتون:
چرا داخل اپ استور همه اپلیکیشن ها رایگان نیستن؟ -
حرف همتون درست
ولی اگ دقت کنین میبینین که دوره های صفر تا صد معمولا برای بعضی درسا مثلا ریاضی یازدهم اصلا وجود نداره یا بعضیاشون ک خیلی خوبن مثلا شیمی آقاجانی و زیست موقاری اینا خیلی قدیمین
و الان آلا بجای اینکه صفر تا صدای قوی و بروزش رو رایگان بزاره تو راه ابریشم بصورت پولی گذاشته -
M S 4
قبل از پرسیدن این سوال یکم جوانبو برسی و فکر میکردید بهتر بود
این همه هزینه رو دقیقا چجوری باید تامین کنند؟؟ اونم با این وضعیت کشور که دیگه واقعا حرفی نمیمونه!
پولی هم که الا برای راه ابریشم میگیره خیلی کمه نسبت به ارزشش و محتواش فوق العادس و روز به روز عالی تر میشه
محتوا های رایگانش هم عالیه و اصلا پایین تر نیست
و فک کنم دیگه فهمیدید چرا پول میگیره برای راه ابریشم برای اینکه الایی بمونه باید هزینه ها تامین بشه@atena-karimi خب اگ کم آوردن باید ول میکردن
الان راه ابریشمشون مثه بقیه موسسات شده و به طوری شده مافیا کنکور -
ان شاءالله خدا به همه ی عزیزان، درک و فهم عطا فرماید
-
ان شاءالله خدا به همه ی عزیزان، درک و فهم عطا فرماید
Amir Shafie انشاالله
-
@atena-karimi خب اگ کم آوردن باید ول میکردن
الان راه ابریشمشون مثه بقیه موسسات شده و به طوری شده مافیا کنکورM S 4
چه منطق جالبی
چون شما گفتی دیگه ادامه نمیدادن:/ مگه به حرف من یا شماس
این همه زحمت کشیدن برای الا بعد میگی ول میکردن؟؟ واقعا چطوری داری انقدر راحت میگی!!
این راه ابریشم هست تا هزینه ها دربیاد و رایگان ها ضبط بشه تا کلی بچه درست حسابی درسارو یاد بگیرن
بعد میگی ول میکردنمگه فقط تنها دانش اموز الا شمایی انقدر خودخواهانه میگی ول کنن؟
من خودم پارسال یکی از موسسات معروف که حالا نام نمیبرم ثبت نام کردم کیفیت الا در برابر اونا واقعا چند برابره حتی رایگانش!!
در مورد راه ابریشم هم کدوم مافیا کنکورو دیدی انقدر سنگ تموم بزارن؟؟ این همه تست تحلیل کد تخفیف براساس پیشرفت بچه ها و ...
به نظرم وقتی یکی مثل الا که در حقمون لطف کرده تشکر نمیکنیم انقدر ناسپاس نباشیم حداقل -
M S 4
چه منطق جالبی
این همه زحمت کشیدن برای الا بعد میگی ول میکردن؟؟ واقعا چطوری داری انقدر راحت میگی!!
این راه ابریشم هست تا هزینه ها دربیاد و رایگان ها ضبط بشه تا کلی بچه درست حسابی درسارو یاد بگیرن
بعد میگی ول میکردنمگه فقط تنها دانش اموز الا شمایی انقدر خودخواهانه میگی ول کنن؟
من خودم پارسال یکی از موسسات معروف که حالا نام نمیبرم ثبت نام کردم کیفیت الا در برابر اونا واقعا چند برابره حتی رایگانش!!
در مورد راه ابریشم هم کدوم مافیا کنکورو دیدی انقدر سنگ تموم بزارن؟؟ این همه تست تحلیل کد تخفیف براساس پیشرفت بچه ها و ...
به نظرم وقتی یکی مثل الا که در حقمون لطف کرده تشکر نمیکنیم انقدر ناسپاس نباشیم حداقل@atena-karimi
تو از کجا مطمئنی ک پولایی رو ک از راه ابریشم در آوردن رو میزارن برا صفر تا صد؟!
بعدشم من هیچ مشکلی با آلا ندارم و همسشه برا رفع اشکال ازش استفاده کردم، در ضمن هر موسسه ای که بخواد از راه کنکور پول در بیاره میشه مافیا کنکور
فک کن اگه کنکور حذف شه دیگه هیچکی سراغ اینجور موسسات نمیاد و کاسبی همه ب فنا میره اگه از این جنبه نگاه کنی میبینی که راه ابریشم آلا هم مافیاست
ولی نسبت ب بقیه موسسات بهتره -
M S 4
چه منطق جالبی
به نظرم وقتی یکی مثل الا که در حقمون لطف کرده تشکر نمیکنیم انقدر ناسپاس نباشیم حداقل@atena-karimi در ضمن من خودخواهانه نگفتم ول کنن
،میدونم ک آلا خیلی دانش آموز داره و صفر تا صداش خیلی به خیلی ها کمک کرده من منظورم این بود ک وقتی کم آوردن میتونستندیگ شروع نکنن ب پولی کردنش چون اینجوری دیگ تفاوتی با بقیه موسسات ندارن(درسته که محتوای راه ابریشم از بقیه موسسات بهتره ولی من دارم از لحاظ کسب و کار میگم)
-
@atena-karimi در ضمن من خودخواهانه نگفتم ول کنن
،میدونم ک آلا خیلی دانش آموز داره و صفر تا صداش خیلی به خیلی ها کمک کرده من منظورم این بود ک وقتی کم آوردن میتونستندیگ شروع نکنن ب پولی کردنش چون اینجوری دیگ تفاوتی با بقیه موسسات ندارن(درسته که محتوای راه ابریشم از بقیه موسسات بهتره ولی من دارم از لحاظ کسب و کار میگم)
M S 4 نمیدونم کی هسی چی هسی کجای این کره خاکی
واقعا دانش اموزی یا ی ادمی ک الا سدی شده براشو قصد تخریبشو داری
حتی نمیدونم این تاپیک واقعا سواله یا واسه زیر سوال بردن الا مطرح شده
چون تو ی تاپیکم با مطرح کردن حرف ی رتبه برتر استفاده از راه ابریشمو درست نمیدونستی
حالا جدای از همه حرفایی که بچه ها زدن( اون حرفا واسه قانع کردنت کافیه ولی اگه قانع نشدی همونطور که امیر الامومنین علی (ع) هم میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو بخواب زده نه ) من میخام اب پاکیو بریزم رو دستت
اره اقا الا اصن شده مافیای کنکور دوس داره ازین راه کسب در امد کنه جرم ک نیس مثه بقیه موسسه ها
حالا این وسط ی لطف خیلی بزرگیم کرده دوره های رایگانم داره برخلاف بقیه موسسه ها
مشکل شما چیه این وسط
مثه بقیه موسسه ها هرکس بخاد ثبت نام میکنم تو راه ابریشم هرکسم نخواد نمیکنه
بازم حرفی میمونه؟!! -
@atena-karimi در ضمن من خودخواهانه نگفتم ول کنن
این پست پاک شده! -
با سلام این نظراتی که دوستان گفتند به نظر من کاملا درست و قانع کننده هستند(مگر اینکه خودتان نخواید قبول کنید)، ولی اینکه شما بیای از بیرون یه مسئله را مورد قضاوت قرار بدی و یه نفر را محکوم کنی خیلی بده، یعنی تا وقتی که بجای عوامل آلاء نیستید، نمیتونید آنها را قضاوت کنید.
حتی اگه اینطور باشه که شما می فرمایید باز هم به احترام سال ها و زحماتی که آلاء برای ما کشیده و دِینی که به گردنمان دارد ما نباید اینگونه آن ها را مورد قضاوت قرار دهیم؛ اگه شما هم در مورد آلاء شک دارید خب میتونید استفاده نکنید.
در آخر یه سوالی از شما دارم، اگه شما راهی بلدید که بتوان با این هزینه های سرسامآور چنین مجموعه ای را سر پا نگه داشت و همه چیز رایگان باشد، بسم اللّه... -
M S 4 نمیدونم کی هسی چی هسی کجای این کره خاکی
واقعا دانش اموزی یا ی ادمی ک الا سدی شده براشو قصد تخریبشو داری
حتی نمیدونم این تاپیک واقعا سواله یا واسه زیر سوال بردن الا مطرح شده
چون تو ی تاپیکم با مطرح کردن حرف ی رتبه برتر استفاده از راه ابریشمو درست نمیدونستی
حالا جدای از همه حرفایی که بچه ها زدن( اون حرفا واسه قانع کردنت کافیه ولی اگه قانع نشدی همونطور که امیر الامومنین علی (ع) هم میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو بخواب زده نه ) من میخام اب پاکیو بریزم رو دستت
اره اقا الا اصن شده مافیای کنکور دوس داره ازین راه کسب در امد کنه جرم ک نیس مثه بقیه موسسه ها
حالا این وسط ی لطف خیلی بزرگیم کرده دوره های رایگانم داره برخلاف بقیه موسسه ها
مشکل شما چیه این وسط
مثه بقیه موسسه ها هرکس بخاد ثبت نام میکنم تو راه ابریشم هرکسم نخواد نمیکنه
بازم حرفی میمونه؟!!Fereshteh Jahangiri چی میگی باو!
من خودم میخوام از راه ابریشم سال کنکورم استفاده کنم هیچ مشکلی ندارم قصد تخریبشم ندارم فقط میخواستم نظرات دوستان رو راجب اینکه چرا پولیه بدونم ،دعوا ک ندارم با کسیمن خودم دهمم رو تقریبا با آلا تموم کردم و خییلی از آلا راضیم ولی خواستم واقعا بدونم چرا پولیه ، بعضی از نظرات خیلی مفید بود و قانع شدم ولی بعضی نظرات بنظرم چرت بود برا همین جوابشونو دادم
هیچ مشکلیم ندارم با اینکه پول دربیارن و کاسبی کنن ولی ته دلم نمیدونم چرا از اینکه کسی از راه کنکور و درس به بچه ها پول در بیاره بدم میاد ب هر حال نظر شخصیمه کاریش نمیشه کرد
در کل از همه تشکر میکنم بابت نظرات -
با سلام این نظراتی که دوستان گفتند به نظر من کاملا درست و قانع کننده هستند(مگر اینکه خودتان نخواید قبول کنید)، ولی اینکه شما بیای از بیرون یه مسئله را مورد قضاوت قرار بدی و یه نفر را محکوم کنی خیلی بده، یعنی تا وقتی که بجای عوامل آلاء نیستید، نمیتونید آنها را قضاوت کنید.
حتی اگه اینطور باشه که شما می فرمایید باز هم به احترام سال ها و زحماتی که آلاء برای ما کشیده و دِینی که به گردنمان دارد ما نباید اینگونه آن ها را مورد قضاوت قرار دهیم؛ اگه شما هم در مورد آلاء شک دارید خب میتونید استفاده نکنید.
در آخر یه سوالی از شما دارم، اگه شما راهی بلدید که بتوان با این هزینه های سرسامآور چنین مجموعه ای را سر پا نگه داشت و همه چیز رایگان باشد، بسم اللّه...احسان نوروزی کیوی
از بعضی نظرات قانع شدم