آرایه ، دستور
-
سلام
بچه ها من هر چی فکر میکنم نمیتونم با آرایه ها کنار بیام !
اصلاً آرایه ها رو نمیفهمم ، خیلی درکشون برام سخته
وقتی بیت رو میخونم ، خودم نمیفهمم تو مغزم چی میگذره ، چه برسه بخوام بفهمم تو فکر شاعر چی بوده !!
تست هم تا الان به اون صورت نزدم (شاید بشه گفت کلاً نزدم ، یعنی صفر ! )
ولی فکر میکنم دستور زبان آسون تر از آرایه هست و باهاش کنار میام
واسه همین یه جورایی قصد دارم فعلاً یا شاید کلاً ، آرایه رو بیخیال بشم و تمرکزمو بزارم روی دستور و قرابت
لغت و املا هم تمرین میکنم
همینا رو خوب بخونم راضیم !!
میدونم وقت هنوز هست ولی سرعت پیشرویم خیلی داغونه ، در حالی که تخصصی ها هم عقب هستم ، به نظر خودم این کار منطقی تره و فکر کنم دستور رو سریع تر یاد بگیرم
به نظر شما این کارم بهم ضرر نمزنیه ؟؟ (بیشتر به خاطر تخصصی ها این تصمیم رو گرفتم )
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
وقتی بیت رو میخونم ، خودم نمیفهمم تو مغزم چی میگذره ، چه برسه بخوام بفهمم تو فکر شاعر چی بوده !!
واسه همین یه جورایی قصد دارم فعلاً یا شاید کلاً ، آرایه رو بیخیال بشم و تمرکزمو بزارم روی دستور و قرابت
میدونم وقت هنوز هست ولی سرعت پیشرویم خیلی داغونه ، در حالی که تخصصی ها هم عقب هستم ، به نظر خودم این کار منطقی تره و فکر کنم دستور رو سریع تر یاد بگیرم
به نظر شما این کارم بهم ضرر نمزنیه ؟؟ (بیشتر به خاطر تخصصی ها این تصمیم رو گرفتم )
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi البته اینم بگم که من تا الان از آرایه های سخت ، ایهام و ایهام تناسب رو شروع کردم و بر اساس اینها گفتم که خیلی برام سخته
-
Reza Panahi البته اینم بگم که من تا الان از آرایه های سخت ، ایهام و ایهام تناسب رو شروع کردم و بر اساس اینها گفتم که خیلی برام سخته
Reza Panahi سلام
یا توی این زمان باقی مونده از تابستون با صفر تا صد ها پیش برو یا اینکه راه ابریشم ادبیات بخر .راه ابریشم ادبیات خیلی کمکت میکنه .
توی پیله ها امادت میکنه و فرسنگ ها هم که کامل تر
تا کنکور هم حدود ۴۰۰۰ تا تست مختلف میزنی و خیلی هم عالی .با ابریشم میتونی با برنامه پیش بری .
هم به تخصصی میرسی هم عمومی . -
Reza Panahi البته اینم بگم که من تا الان از آرایه های سخت ، ایهام و ایهام تناسب رو شروع کردم و بر اساس اینها گفتم که خیلی برام سخته
Reza Panahi
خب عزیز من از ب بسم الله رفتی سراغ چیزی که ما خودمونم هنوز توش لنگ میزنیم؟
نکن خب چه کاریه؟!
از همین حالا به فکر حذف کردن دروسی؟
حذف نکن چیزیو. -
سلام
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi سلام میتونید کتابای موضوعی نشر دریافت رو نوشته استاد هامون سبطی رو بگیرید منم اصلا چیزی نمیفهمیدم ولی الان خیلی بهتر شدم
-
سلام
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi من يه دوره اي شركت كردم 20 جلسه حدود 300 تومن، يعني هرجلسه 15 اينا درمياد. و فوق العاده بود.
ثبت نام دوره جديدش هم به زودي شروع ميشه براي مهرماه
پيجش اينستاش: @adabiat_ahmadi
و سايتش: https://adabiatahmadi.ir/
اميدوارم به دردت بخوره -
سلام
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi شما وقتی آمار سازمان سنجش رو نگاه کنین متوجه میشید که میانگین ادبیات کنکور در رشته تجربی، حدود 15 درصده(14.9)
این میانگین برای افراد زیر 1000 چیزی حدود 50 درصده
و خیلی از سال ها در درس ادبیات 100 نداریم
این ها رو بهتون گفتم که بدونید قرار نیست در درس ادبیات به همهٔ سوالات پاسخ داد اما باید همهٔ مطالب رو خوند.
راجب آرایه همین بس که خیلی از دبیرای مطرح کشور هم نمیتونن به این سوالات 100 درصد پاسخ بدن چه برسه به ما دانش آموزا
پس خیلی نگران مبحث آرایه نباشید.
بر فرض محال شما به هیچ کدوم از سوال های آرایه پاسخ ندید، باز هم چیزی رو از دست ندادید؛ چون خیلی ها همانند شما هستن چه یک تک رقمی چه یک دانش آموز ضعیف
شما فکر کن توی کنکور امسال 5 تا تست آرایه بیاد(زیادش رو گفتم)، به غیر آرایه میمونه 20 تا که میشه 80 درصد
با این درصد میتونید شما در هر رشته ای در هر دانشگاهی قبول بشید -
Reza Panahi سلام
یا توی این زمان باقی مونده از تابستون با صفر تا صد ها پیش برو یا اینکه راه ابریشم ادبیات بخر .راه ابریشم ادبیات خیلی کمکت میکنه .
توی پیله ها امادت میکنه و فرسنگ ها هم که کامل تر
تا کنکور هم حدود ۴۰۰۰ تا تست مختلف میزنی و خیلی هم عالی .با ابریشم میتونی با برنامه پیش بری .
هم به تخصصی میرسی هم عمومی .Yegane Dehqan ممنون از نظرتون
اما ترجیح میدم راه ابریشم نگیرم
نه که بد باشه ، اما با استدلال خودم میگم که بدرد من نمیخوره
باز هم ممنون -
Reza Panahi
خب عزیز من از ب بسم الله رفتی سراغ چیزی که ما خودمونم هنوز توش لنگ میزنیم؟
نکن خب چه کاریه؟!
از همین حالا به فکر حذف کردن دروسی؟
حذف نکن چیزیو.@danial-hosseiny آره، الان فهمیدم که ایهام و ایهام تناسب از اون سختا بوده ! البته من قبلش با واج آرایی و جناس شروع کردم
حقیقتاً من زیاد روی ابیات وقت میزارم و بحث میکنم ، نمیدونم باید اسمشو بزارم وسواس یا درگیر کردن ذهن با مفاهیم !!
همین موضوع باعث میشه که من سرعت پیشرویم کم باشه و به تبع میزان تست زنی و سرعت تست زنیم خیلی خیلی کم باشه
تنها مشکلم همینه
ولی به طور کل ، نظرم عوض شد ، آرایه رو میخونم
امیدوارم نتیجه بده ! -
Reza Panahi شما وقتی آمار سازمان سنجش رو نگاه کنین متوجه میشید که میانگین ادبیات کنکور در رشته تجربی، حدود 15 درصده(14.9)
این میانگین برای افراد زیر 1000 چیزی حدود 50 درصده
و خیلی از سال ها در درس ادبیات 100 نداریم
این ها رو بهتون گفتم که بدونید قرار نیست در درس ادبیات به همهٔ سوالات پاسخ داد اما باید همهٔ مطالب رو خوند.
راجب آرایه همین بس که خیلی از دبیرای مطرح کشور هم نمیتونن به این سوالات 100 درصد پاسخ بدن چه برسه به ما دانش آموزا
پس خیلی نگران مبحث آرایه نباشید.
بر فرض محال شما به هیچ کدوم از سوال های آرایه پاسخ ندید، باز هم چیزی رو از دست ندادید؛ چون خیلی ها همانند شما هستن چه یک تک رقمی چه یک دانش آموز ضعیف
شما فکر کن توی کنکور امسال 5 تا تست آرایه بیاد(زیادش رو گفتم)، به غیر آرایه میمونه 20 تا که میشه 80 درصد
با این درصد میتونید شما در هر رشته ای در هر دانشگاهی قبول بشیدAli Malti ممنون از راهنمایی تون
-
@danial-hosseiny آره، الان فهمیدم که ایهام و ایهام تناسب از اون سختا بوده ! البته من قبلش با واج آرایی و جناس شروع کردم
حقیقتاً من زیاد روی ابیات وقت میزارم و بحث میکنم ، نمیدونم باید اسمشو بزارم وسواس یا درگیر کردن ذهن با مفاهیم !!
همین موضوع باعث میشه که من سرعت پیشرویم کم باشه و به تبع میزان تست زنی و سرعت تست زنیم خیلی خیلی کم باشه
تنها مشکلم همینه
امیدوارم نتیجه بده !Reza Panahi
مداومت و استمرار توی هرکاری نتیجه بخشه. خصوصا دروس عمومی. به یه شب و دو شب چیزی درست نمیشه...
حتی شاید دو سه ماه زمان ببره تا بیوفتی روی غلتک. اما بالأخره مداومت نتیجه میده -
@danial-hosseiny آره، الان فهمیدم که ایهام و ایهام تناسب از اون سختا بوده ! البته من قبلش با واج آرایی و جناس شروع کردم
تنها مشکلم همینه
امیدوارم نتیجه بده !Reza Panahi
اینهم که خیلی وقت میذاری، هیچ ایرادی نداره. اونقدری باید وقت بذاری که دیگه هیچ درگیری ای با قضیه نداشته باشی. حالا هرچقدر هم که طول کشید مهم نیست
️
-
Reza Panahi
اینهم که خیلی وقت میذاری، هیچ ایرادی نداره. اونقدری باید وقت بذاری که دیگه هیچ درگیری ای با قضیه نداشته باشی. حالا هرچقدر هم که طول کشید مهم نیست
️
@danial-hosseiny ممنونم از کمکت
-
سلام
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi سلام
ببین دوست عزیز
باید از تهدید ها فرصت ساخت یعنی باید نقاط ضعفت رو تقویت کنی
خب برای چنین درسی که کمی ضعف داری باید هر روز یک زمانی رو بهش اختصاص بدی و به مرور زمان از روی تست ها می فهمی چقدر پیشرفت کردی
تست های ادبیات جوری هستن که فقط با ارایه خواندن حل نمیشن چرا؟
چون شما بایدلغات زیادی رو بخونید و تازه بتونی شعر و متنی رو ترجمه کنی
بعد از ترجمه میتونی ارایه ها رو پیدا کنی البته گزینه ها درمورد ارایه راهنماییت میکنن
یاحق -
Reza Panahi سلام
ببین دوست عزیز
باید از تهدید ها فرصت ساخت یعنی باید نقاط ضعفت رو تقویت کنی
خب برای چنین درسی که کمی ضعف داری باید هر روز یک زمانی رو بهش اختصاص بدی و به مرور زمان از روی تست ها می فهمی چقدر پیشرفت کردی
تست های ادبیات جوری هستن که فقط با ارایه خواندن حل نمیشن چرا؟
چون شما بایدلغات زیادی رو بخونید و تازه بتونی شعر و متنی رو ترجمه کنی
بعد از ترجمه میتونی ارایه ها رو پیدا کنی البته گزینه ها درمورد ارایه راهنماییت میکنن
یاحقمحمد امین 0 بله ، هر روز وقت میزارم براش
دایره لغاتم پایینه و به این خاطر یکم طول میکشه تا راه بیوفتماز کمک همگی ممنون