ساختار لوله ی گوارش
-
اهان بله
چطور تگ کنم؟
پس میشه گفت که چهار لایه بافت عصبی ندارند
( منم دوبار این جلسهشو دیدم بعد نوشته بودمش وواسه همین گفتم بپرسم ببینم درست نوشتم یا نه ) مچکرم عزیرم -
یجایی اقای موقاری گفته که فقط لایه ی مخاطی شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد .( فک کنم اشتباهی شنیدم یا خیر !)
اما علاوه بر مخاطی لایه ی بیرونی هم شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد درسته ؟عسل عیسی پره سلام شبکه یاخته عصبی فقط در زیر مخاط و لایه ماهیچه ای دیده میشود
و دقت کن ک شبکه یاخته عصبی با یاخته عصبی فرق داره -
یجایی اقای موقاری گفته که فقط لایه ی مخاطی شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد .( فک کنم اشتباهی شنیدم یا خیر !)
اما علاوه بر مخاطی لایه ی بیرونی هم شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد درسته ؟عسل عیسی پره شبکه یاخته عصبی با بافت فرق داره با یاخته هم فرق داره
و اگ اشتباه نکنم شبکه یاخته عصبی ینی ی گروه (تعداد زیادی) از یاخته های عصبی توی زیست ب کلمه ها خیلی توجه کنید -
اما علاوه بر مخاطی لایه ی بیرونی هم شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد درسته ؟عسل عیسی پره سلام
لایه زیر مخاطی و ماهیچه ای شبکه عصبی دارن و چون که باید پیام بیاد و اینا منقبض بشن و ... ( منقبض شدن یعنی حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده )
-
اهان بله
چطور تگ کنم؟
پس میشه گفت که چهار لایه بافت عصبی ندارند
( منم دوبار این جلسهشو دیدم بعد نوشته بودمش وواسه همین گفتم بپرسم ببینم درست نوشتم یا نه ) مچکرم عزیرمعسل عیسی پره @ + اسم گروه يا شخص
اينو@ كه بزنيد اول اسم كه تايپ كنيد يه پنجره براتون باز ميكنه كه از بين اون ميتونيد گروه يا شخص مورد نظرتون رو انتخاب كنيد(ميتونيد كاملش هم تايپ كنيد)
بله دقيقا
خواهش ميكنم -
سلام دوست عزیز.
ببین اشتباهی متوجه شدی.
ما در لوله گوارش شبکه عصبی و رشته عصبی داریم که این ها با هم فرق دارند.
شبکه عصبی : شامل چندین سلول عصبی می شه که دندریت و آکسون و جسم سلولی داریم.
رشته عصبی: شامل دندریت یا آکسون بلند می شه.
حال با این حساب سرانگشتی می خوام یه چیزی بهت بگم:
در لایه ی زیرمخاط و لایه ماهیچه ای ما شبکه عصبی داریم( در سراسر لوله گوارش)
در لایه بیرونی و لایه مخاطی رشته عصبی داریم.( در سراسر لوله گوارش )
️یک نکته ی فوق العاده مهم که که وجود داره اینه که با توجه به شکل گفتار دوم فصل گوارش در لایه ی مخاطی فقط روده باریک شبکه عصبی نیز داریم.
موفق باشید -
سلام دوست عزیز.
ببین اشتباهی متوجه شدی.
ما در لوله گوارش شبکه عصبی و رشته عصبی داریم که این ها با هم فرق دارند.
شبکه عصبی : شامل چندین سلول عصبی می شه که دندریت و آکسون و جسم سلولی داریم.
رشته عصبی: شامل دندریت یا آکسون بلند می شه.
حال با این حساب سرانگشتی می خوام یه چیزی بهت بگم:
در لایه ی زیرمخاط و لایه ماهیچه ای ما شبکه عصبی داریم( در سراسر لوله گوارش)
در لایه بیرونی و لایه مخاطی رشته عصبی داریم.( در سراسر لوله گوارش )
️یک نکته ی فوق العاده مهم که که وجود داره اینه که با توجه به شکل گفتار دوم فصل گوارش در لایه ی مخاطی فقط روده باریک شبکه عصبی نیز داریم.
موفق باشید -
امید کرمی درباره نكته اتون من چيزي يادمه توي روده ام مال خودش نيست زيرمخاطي كه بهش عصب رساني ميكنه؟
@roghayeh-eftekhari
سلام وقت به خیر.
نه نه. مال قسمت مخاطی ست. -
دوستان از همتون ممنونم بخاطر جواب هاتون
( من دارم از اول کلیپ های اقای مقاری رو میبینم وو هر میگن یاداشت میکمم )
اینه که در لایهی زیرمخاطی و ماهیچه ای شبکه ای از یاخته های عصبی وجود داردبعد گفتن ترکیب کن یا یاخته های عصبی یعنی دندریت دارع ممکنه غلاف میلین داشته باشه و اکسن داره و جسم ....
خب این درسته دیگه یا خیر ؟؟ -
اما علاوه بر مخاطی لایه ی بیرونی هم شبکه ای از یاخته های عصبی ندارد درسته ؟عسل عیسی پره ببینید لایه بیرونی از روش دقیقا رگها و شبکه عصبی رد میشه یعنی در تماس هست فقط همین بدون وگرنه به غیر این چیز دیگه ای ازت نمیپرسن تازه این نکته هم برا کنکور 1401 نیست فک کنم چون اصلا شکلش که تو کتاب ما بود رو حذفیدن درکل