معادله ی درجه دوم و ریشه هایش
-
ببین سوال اولت باید از SوPبری خوب ریشه هارو داده بهت الان تو یه بار جمع بزنی یه بار ضرب دو معادله بوجود میاد که در نهایت جواب ان برابر منهای 24 میشه اگ اشتباه نکرده باشم نگران نباش از این که پرامتری به قول سلطان یه چش بگردونی میبینی که ریشه های که بهت دادن اتحاد مزدوج دارن و کارت راحت تر میشه
-
سوال دوم هم دقیقا همین حالت فقط یه لطفی که طراح کرده اینه که ضرب ریشه هارو بهت داده که همون دو .الان ریشه هارو هم بهت دادن تو اگر ریشه هارو ضرب کنی و برابر (دو ) بزاری این (دو) از آسمون نیومد از معادله که طراح داده کشیدیم بیرون اینم مخرجش یه جورای اتحاد میشه و به راحتی بتا بدس میاد و بعد در جای بتا عدد بزاری ریشه ها تازه از حالت پارامتری بیرون میاد وبعد چون بی ازت می خواد به نظر من از جمع ریشه هابری که همون منهای بی به آ هست اونم بدس میاد من سوال دومتون حل نکردم ولی این در نگاه اول به ذهنم رسید
-
@helen-owl خیلی خیلی ممنونم
نجاتم دادین
رفتم پاسخنامه رو خوندم کلی گیج شده بودم -
@helen-owl
فقط یه سوال ...
تو سوال ۷۸، بتا میشه مثبت منفی رادیکال دو؟؟ -
@helen-owl
فقط یه سوال ...
تو سوال ۷۸، بتا میشه مثبت منفی رادیکال دو؟؟atena abolhasani آره چون جوابتم مثبت منفی داره شکی درش نیست که هم مثبت هست و هم منفی هرکدوم بزاری کارتو راه میندازه
-
@helen-owl
فقط یه سوال ...
تو سوال ۷۸، بتا میشه مثبت منفی رادیکال دو؟؟atena abolhasani خود پاسخ نامه دو بدست آ ورده یا 4
-
atena abolhasani خود پاسخ نامه دو بدست آ ورده یا 4
-
atena abolhasani خود پاسخ نامه دو بدست آ ورده یا 4
@helen-owl پاسخ نامه اصلا بتا بدست نیورده از یه راه دیگه ای رفته
ولی جواب نهایی شد گزینه ی دوم -
ولی جواب نهایی شد گزینه ی دومatena abolhasani پس یعنی این جواب های پارامتری گذاشته تو معادله ؟ و درنهایت دو معادله بدس اومده ...
-
atena abolhasani پس یعنی این جواب های پارامتری گذاشته تو معادله ؟ و درنهایت دو معادله بدس اومده ...
@helen-owl
از تغییر متغیر استفاده کرده و بعدش وارون کرده و ... -
@helen-owl
از تغییر متغیر استفاده کرده و بعدش وارون کرده و ...atena abolhasani داشتم از همین راه میرفتم دیگه ولی سوال جون داری بود این
-
ولی جواب نهایی شد گزینه ی دومatena abolhasani نگاه اومده یه پارامتر گرفته بعد توان دو رسونده که رادیکال ها از بین برن بعد اون دیدی که گفته RSاین همون ضرب ریشه هاس که میشه دو و جمعشونم همین حالت گفته
-
atena abolhasani نگاه اومده یه پارامتر گرفته بعد توان دو رسونده که رادیکال ها از بین برن بعد اون دیدی که گفته RSاین همون ضرب ریشه هاس که میشه دو و جمعشونم همین حالت گفته
@helen-owl بله
بازم ممنون
اینقدر کلنجار رفتم تا حلش کردم