کدوم معلم زیست آلاء؟
-
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟ -
سلام
هر تاپیکی ک میزنید ، باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اون گروه پیام ارسال بشه و سوالتون دیده بشه
مثل این:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
تجربیاHhh Hh مرسی 🌹🌹🌹
-
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی سلام تو قسمت فیلم های رایگان سرچ کنی میاره برات .
خودم از ۱۱ام با استاد موقاری ام که حرف نداره .
استاد موقاری رو پیشنهاد میدم که فیلماشو ببینی . -
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی سلام استاد موقاري هم توي صفرتاصد نكات براي تست زني ميگن هم يه كارگاه تست رايگان دارن كه كلي تست حل ميكنن
@Mr-Fantastic چرا منفي داديد؟:face_with_monocle: مگه حرف بدي زدند؟ -
حضرت موقاری پیغمبر زیست رو بهتون معرفی میکنم
-
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی استاد موقاری
هم از صفرتاصد کتاب رو تدریس میکنن و هم دوره تست زنی هم در سایت قرار گرفته ؛کلاس دهم و یازدهم همهست رایگان -
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی سلطان کبیر زیست آقای موقاریه رو بهتون پیشنهاد میکنم
-
مریم واعظی استاد موقاری
هم از صفرتاصد کتاب رو تدریس میکنن و هم دوره تست زنی هم در سایت قرار گرفته ؛کلاس دهم و یازدهم همهست رایگانAynaz Dousti در معلم زیست آلاء گفته است:
مریم واعظی استاد موقاری
هم از صفرتاصد کتاب رو تدریس میکنن و هم دوره تست زنی هم در سایت قرار گرفته ؛کلاس دهم و یازدهم هم هست رایگان -
M monirs این موضوع را از زیست شناسی جابهجا کرد
-
Ali Alii شدیدا موافق
-
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی سلام، آقای موقاری واسه همه پایه ها کارگاه نکته و تست دارن و همچنین آقای امینی راد اما با این تفاوت که آقای امینی راد فقط برا دهم دارن.
-
مریم واعظی سلام استاد موقاري هم توي صفرتاصد نكات براي تست زني ميگن هم يه كارگاه تست رايگان دارن كه كلي تست حل ميكنن
@Mr-Fantastic چرا منفي داديد؟:face_with_monocle: مگه حرف بدي زدند؟@roghayeh-eftekhari مرسی
-
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی
سلام استاد موقاری
اگه فیلما شون رو بادقت نگاه کنید و نکات شون رو بخونید خیلی خوب و مفهومی زیست رو یا میگیرید و تست زدن تون راحتر میشه -
سلام بچهها
کدوم معلم زیست آلاء تست کار میکنه ؟ تست های زیست دهم ؟مریم واعظی موقاری