راه تقویت قرابت معنایی چیه؟
-
لطفا اگه میتونید راهکار های مفید و تجربه شده و نتجیه گرفته شده خودتون رو در ارتباط با قرابت معنایی باهام به اشتراک بذارید
اگه میشه مشاوره و راهنماییتون رو در قالب این سه سوال ارائه کنید خیلی ممنون میشم
۱-قبل از آزمون ها چجوری برای تست های قرابت تمرین و کار کنیم؟
۲-هنگام برخورد با تست قرابت چجوری برخورد کنیم ؟
۳-بعد از آزمون چجوری تست های قرابت رو تحلیل کنیم؟
باز پیشاپیش تشکرپ.ن:احساس میکنم خیلی رسمی شد
🧨
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم همیار -
به نظرم یه سر به کتاب تناسب مفهومی استاد سبطی از نشر دریافت بزنید
-
سلام
میتونید از فیلم های آموزشی استاد سبطی که در سایت آلا هستند یا از کتابشون استفاده کنید -
سلام
میتونید از فیلم های آموزشی استاد سبطی که در سایت آلا هستند یا از کتابشون استفاده کنیدSima Rajabi فیلمای ایشون خیلی قدیمی هستن دوست عزیز . از کتاب کمک اموزشی بخونید و تست فراوون بزنید
-
تست بزن از اینترنت یا کمک اموزشی
-
سلام
من فقط جواب سوال اول تون رو میدونم؛
هر شب یا هر روز صبح (صبح باشه بهتره چون کنکور تون صبحه؛ میتونید بین درس های سخت تون قرار بدید ) از کتاب تست تون 5 الی 10 تست بزنید
اگه کتاب تست نشر الگو رو دارید میتونید هر روز 2 تا از مفاهیم پرتکرار ها رو بخونید و بعد قسمت نون شبش رو بزنید
من خودم وقتی تست میزدم اوایل کل بیت رو معنی میکردم به صورت تقریبا کامل اما کم کم اومدم منظور بیت صورت سوال رو نوشتم کنارش ممکنه چند منظور داشته باشه(خیلی کوتاه مثلا وفاداری، عشق، دیدار یار و...) و بعد با بیت ها مقایسه میکردم این باعث شد سرعتم بیشتر شه و اینکه توی تحلیل تست یا حتی کلمه هایی که خود کتاب مشخص میکنه رو به خاطر نمیسپارم تا کارم سخت تر شه و یاد بگیرم.
اینم از قرابت کار کردن من.
در پناه حق -
لطفا اگه میتونید راهکار های مفید و تجربه شده و نتجیه گرفته شده خودتون رو در ارتباط با قرابت معنایی باهام به اشتراک بذارید
🧨
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم همیار@first من خودم جوری بودم که حتی درست بیتارو هم نمی تونستم بخونم بعدش تصمیم گرفتم یه کتاب مث نشر الگو گیر بیارم و درست غلط هم شده بیتا رو بخونم شاید یه یک ماهی شد من پیشرفت هنگفتی کردم تازه شروع کردم به مفاهیم پرتکرار خوندن بعد دستم آومد که ابیات غنای کدوماس یا ابیات عرفانی کدوم ها هستن و اصلا منظور شاعرچی بوده تا اینکه من قرابتم رو از صفر به 6 الا 7 سوال درست از 10 سوال که برا خودم انتخاب میکردم رسوندم بیشترین کمک همین نشر الگو کرد (منظورم همون قرابتش هست )و البته آقای حسین خانی هم یه چند تا کلیپ داشت که کمک شایانیهم اون کرد و هر شب 30 دقیقه قرابت داشتم
-
🧨
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم همیار@first قرابت خيلي مفهوميه، پيشنهاد من اينه كه در كنار تست زدن و ساير راهكارها كه دوستان گفتن، شعر زياد بخونيد
ديوان حافظ، سعدي، مولوي و ساير شعراي كهن رو ورق بزنيد و بخونيد
اگه شعر نو دوست داريد فقط نيما يوشيج، چون اشعار سنگيني داره
خلاصه كه اگه درك ادبي تون رو بالا ببريد، بعد مدتي با خوندن يه بيت راحت متوجه مفهومش ميشيد و در چندثانيه تست هاي قرابت رو ميزنيد :)))) -
amirmohammad shakeri @helen-owl Maryam Nateqi Mohammad Javad Mo Ja mohammad m 1 mohammad m 1
Sima Rajabi
زینب سوزنچی
خیلی ممنون از همتون راهکار های خوبی گفتید امیدوارم بتونم ازشون استفاده کنم -
بیشتر مشکل بچه ها نفهمیدن و درست نخوندن ابیاته
کتاب تناسب مفهومی دریافت کمکتون میکنه و بعد از اون هم هر روز تست قرابت زدن
آرایه، قرابت و دستور مباحثین که مثل ریدینگ و کلوز زبان نیاز به زمان و تمرین زیاد دارن تا بتونین بهشون مسلط شین
-
🧨
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم همیار@first سلام، قرابت حدودا یک مهارت به حساب میاد و حتی کسانی که فارسی شون فوق العاده هست هم امکان داره فرابت ضعیفی داشته باشند ، فقط تمرین و تست بیشتر میتونه کمکتون کنه و ی چیزی که برای خودم خیلی تاثیر گذار بوده؛ شعر های شاعر های معروف مثل سعدی و حافظ رو بخون و برای خودت معنی کن ، بعد معنی شون رو ببین ، خیلی تاثیر گذاره