چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
-
-
به نظر من یکمی استراحت بکنید و از مهر دوباره از اول با راه ابریشم از صفر همراه بشید یا اگر که نه می تونید برنامه26 تیر تا 6 شهریور را ببنید و برای خودتان شخصی سازی اش بکنید و بعد همراه ان تا هرجا که تونستید پیش برید و مرور هم کنید البته تا جایی که پیش رفتید. امیدوارم که بهترین تصمیم را بگیرید
و در اخر لطفا بتگید
تا بقیه پیاماتون را ببیننند
-
و یادم رفت برید در تاپیک ویژه راه ابریشمی ها اعلام کنید که راه ابریشمی هستید تا ادمین ها شمارا در گروه ها عضو کنند
-
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی . -
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
Mahsa Norouzi سلام از نظر من شما از مهر با راه ابریشم همراه شید که جامع هست.
-
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی .Yegane Dehqan
موافقم
نظر آقای یاری(یکی از مشاورای راه ابریشم) هم همین بود -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 اصلا دیر نشده دوست عزیز درواقع برنامه اصلی راه ابریشم از مهر ماه هست
با شروع فرسنگ ها -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 سلام
الان بگیر .
ولی اگه میخوای با برنامه مهر شروع کن .
چون از مهر دوباره از صفر شروع میشه . -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 راه ابريشم هميشه مفيده :))
هيچ وقت دير نيست براش اما ترجيحا الان بگير شايد از مهر تخفيف هاشو برداره -
ببخشید من می خوام یکشنبه هفته اینده کل پک رو تهیه کنم ایا می تونم برنامه تابشتونی رو تلافی کنم؟؟؟؟چطور باید مطالعه کنم؟؟؟؟؟؟
-
سلام
برنامه ک تموم شد جمع بندی هم تا آخر هفته تموم میشه و استراحت شروع میشه:)
نگران نباش ما فقط دهم رو خوندیم و از مهر جامع و کامل دهم رو باز ت برنامه داریم
فعلا تا شروع برنامه جدید( ک ظاهرا مهر یا 2 3 روز قبل از مهر هس) بهتره خودخوان شروع کنی درسای دهم ک توش مشکل داری رو بخونی
برنامه سنگین هم نچین اصلا ،فقط درس یا حتی مباحثی ک مشکل داری -
ممنونم بچه ها
-
سلام دوستان
من از برنامه عقب افتادم و نمتونم برسم
برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم
ممنون میشم راهنمایی کنیدReza Yengeji اقا ی حرکتی بزنیم لاقل از مهر دیگه شرو کنیم
من اصن یجوری ام -
سلام
من رشته ام تجربیه و می خواهم کنکور ریاضی بدم ولی نمیدونم چجوری از برنامه راه ابریشم استفاده کنم لطفا کمک کنید. -
سلام
من رشته ام تجربیه و می خواهم کنکور ریاضی بدم ولی نمیدونم چجوری از برنامه راه ابریشم استفاده کنم لطفا کمک کنید.Atena Sharifkhah سلام
شما باید دو تا اولویت داشته باشید یکی امتحان نهایی تجربی و دیگری کنکور ریاضی به نظرم برای امتحان نهایی همیم صفر تا صد ها کافیه اونم فقط زیست و برای بقیه درسا هم از راه ابریشم استفاده کنید.
چون اگه شما حسابان و هندسه و... در رشته ریاضی بلد باشین خودبه خود در ریاضی رشته تجربی هم مشکلی نخواهید داشت فیزیک هم همینطور و شیمی و بقیه دروس هم که یکی هستن و مشکلی فکر نکنم که پیش بیاد.
-
سلام
برنامه ک تموم شد جمع بندی هم تا آخر هفته تموم میشه و استراحت شروع میشه:)
نگران نباش ما فقط دهم رو خوندیم و از مهر جامع و کامل دهم رو باز ت برنامه داریم
فعلا تا شروع برنامه جدید( ک ظاهرا مهر یا 2 3 روز قبل از مهر هس) بهتره خودخوان شروع کنی درسای دهم ک توش مشکل داری رو بخونی
برنامه سنگین هم نچین اصلا ،فقط درس یا حتی مباحثی ک مشکل داریSarah Ghanaatiyan سلام شما میدونید ک برنامه مهر قراره از 2 3 رز قبل مهر شروع شه؟؟؟
تازه اون موقع میخواستم استراحت کنم..
-
Sarah Ghanaatiyan سلام شما میدونید ک برنامه مهر قراره از 2 3 رز قبل مهر شروع شه؟؟؟
تازه اون موقع میخواستم استراحت کنم..
mahsaaa rezaeee
سلام
اینجور که میگن اره قراره چند روز زودتر از مهر شروع شه ولی خب بازم 100 درصد قطعی نیس
فعلا باید منتظر بمونیم تا بهمون اطلاع بدن:)) -
mahsaaa rezaeee
سلام
اینجور که میگن اره قراره چند روز زودتر از مهر شروع شه ولی خب بازم 100 درصد قطعی نیس
فعلا باید منتظر بمونیم تا بهمون اطلاع بدن:))Sarah Ghanaatiyan از کجا فهمیدی؟
منکه ذکر و فکرم شده برنامه ریزی و ابریشم با مدرسه و ...