چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
-
سلام دوستان
من خیلی دیر به راه ابریشم تابستان رسیدم و الان تازه هفته دوم برنامه ام
با توجه به اینکه دوهفته پیش رو برای جمع بندیه
به نظر شما من چیکار کنم بهتره ؟
فیلم های تفتان رو ببینم یا سعی کنم تا اخر تابستان تا حدی برنامه دهم تابستان راه ابریشمو تموم کنم ؟
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانشجو شریف -
سلام دوستان
من خیلی دیر به راه ابریشم تابستان رسیدم و الان تازه هفته دوم برنامه ام
با توجه به اینکه دوهفته پیش رو برای جمع بندیه
به نظر شما من چیکار کنم بهتره ؟
فیلم های تفتان رو ببینم یا سعی کنم تا اخر تابستان تا حدی برنامه دهم تابستان راه ابریشمو تموم کنم ؟
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانشجو شریفزهره صالحی سلام ویدیویی که آلا گذاشته توی پیج اینستاگرامش رو ببینید استاد یاری داخل اون ویدیو توضیح دادن اگر ندیدید ببینید
-
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
-
-
به نظر من یکمی استراحت بکنید و از مهر دوباره از اول با راه ابریشم از صفر همراه بشید یا اگر که نه می تونید برنامه26 تیر تا 6 شهریور را ببنید و برای خودتان شخصی سازی اش بکنید و بعد همراه ان تا هرجا که تونستید پیش برید و مرور هم کنید البته تا جایی که پیش رفتید. امیدوارم که بهترین تصمیم را بگیرید
و در اخر لطفا بتگید
تا بقیه پیاماتون را ببیننند
-
و یادم رفت برید در تاپیک ویژه راه ابریشمی ها اعلام کنید که راه ابریشمی هستید تا ادمین ها شمارا در گروه ها عضو کنند
-
سلام.همین امروز و دقیقا چند دقیقه ی پیش به جمع راه ابریشمی ها اضافه شدم. اگه میشه مشاوره بدید چطور با برنامه پیش برم.خودم تو طول تابستون دو فصل از فیزیک دهم و یازدهم و همین طور پنج درس از عربی رو مرور و جمع بندی کردم.
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی . -
Mahsa Norouzi سلام از نظر من شما از مهر با راه ابریشم همراه شید که جامع هست.
-
Mahsa Norouzi سلام
نظر من اینه دو درس تخصصی و دو درس عمومی رو انتخاب کنی و اگه میتونی روزی ۸ ساعت بخون .
( اگه نتونستی از ۱مهر هم میشه از صفر شروع کرد)
اما بهتره تا هر جایی تونستی ۲ تا تخصصی و ۲تا عمومی بخونی .Yegane Dehqan
موافقم
نظر آقای یاری(یکی از مشاورای راه ابریشم) هم همین بود -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
سلام خواستم بدونم من ک تابهتون راه ابریشم رو دریافت نکردم اگر الآن بگیرم میتونم باهاش پیش برم،
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 اصلا دیر نشده دوست عزیز درواقع برنامه اصلی راه ابریشم از مهر ماه هست
با شروع فرسنگ ها -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 سلام
الان بگیر .
ولی اگه میخوای با برنامه مهر شروع کن .
چون از مهر دوباره از صفر شروع میشه . -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟ -
یا اینکه دیگ دیر شده؟ ایا الان هم مفید هست ک بگیرم؟mohadeseh moradi 1 راه ابريشم هميشه مفيده :))
هيچ وقت دير نيست براش اما ترجيحا الان بگير شايد از مهر تخفيف هاشو برداره -
ببخشید من می خوام یکشنبه هفته اینده کل پک رو تهیه کنم ایا می تونم برنامه تابشتونی رو تلافی کنم؟؟؟؟چطور باید مطالعه کنم؟؟؟؟؟؟
-
سلام
برنامه ک تموم شد جمع بندی هم تا آخر هفته تموم میشه و استراحت شروع میشه:)
نگران نباش ما فقط دهم رو خوندیم و از مهر جامع و کامل دهم رو باز ت برنامه داریم
فعلا تا شروع برنامه جدید( ک ظاهرا مهر یا 2 3 روز قبل از مهر هس) بهتره خودخوان شروع کنی درسای دهم ک توش مشکل داری رو بخونی
برنامه سنگین هم نچین اصلا ،فقط درس یا حتی مباحثی ک مشکل داری -
ممنونم بچه ها
-
سلام دوستان
من از برنامه عقب افتادم و نمتونم برسم
برنامه مهرماه دروس دهم ام دربرمیگیره یا حتما تو این ی ماه کلشو خودم جم کنم؟ اگه ام ک دهم تو برنامه خواهد بود پس من این ی ماهو عمومیای دهمو بخونم تموم کنم جمعشون کنم
ممنون میشم راهنمایی کنیدReza Yengeji اقا ی حرکتی بزنیم لاقل از مهر دیگه شرو کنیم
من اصن یجوری ام -
سلام
من رشته ام تجربیه و می خواهم کنکور ریاضی بدم ولی نمیدونم چجوری از برنامه راه ابریشم استفاده کنم لطفا کمک کنید. -
سلام
من رشته ام تجربیه و می خواهم کنکور ریاضی بدم ولی نمیدونم چجوری از برنامه راه ابریشم استفاده کنم لطفا کمک کنید.Atena Sharifkhah سلام
شما باید دو تا اولویت داشته باشید یکی امتحان نهایی تجربی و دیگری کنکور ریاضی به نظرم برای امتحان نهایی همیم صفر تا صد ها کافیه اونم فقط زیست و برای بقیه درسا هم از راه ابریشم استفاده کنید.
چون اگه شما حسابان و هندسه و... در رشته ریاضی بلد باشین خودبه خود در ریاضی رشته تجربی هم مشکلی نخواهید داشت فیزیک هم همینطور و شیمی و بقیه دروس هم که یکی هستن و مشکلی فکر نکنم که پیش بیاد.