سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
@8-مصطفی اگه جزوه نداشته باشی باید فیلم ها رو ببینی و جزوه بنویسی بعد یه بار از روی جزوه فیلم ها رو ببینی بعد جزوه رو بخونی و بری تست بزنی
-
HossEin freedom هر کاری کردم تو سایت ثبت نام نمیشه میگه ایمیلت اشتباهه در صورتی که من چند بار ایمیلم رو چک کردم مشکلی نداشت
حالا هر کاری میکنم ثبت نام نمیشه -
Sobhan.1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom هر کاری کردم تو سایت ثبت نام نمیشه میگه ایمیلت اشتباهه در صورتی که من چند بار ایمیلم رو چک کردم مشکلی نداشت
حالا هر کاری میکنم ثبت نام نمیشهسلام
لطف میکنید واقعا:)
نیازی نیست تو سایت ثبت نام کنید بدون عضویت هم میشه
البته بدون عضویت تا 700 مگابایت میشه اپلود کرد که فکر میکنم همین کارتون رو رابندازه
این برنامرم نصب کنید رو گوشیتون وبا این برنامه از صفحات دفترتون عکسهای با کیفیت بگیرید تا وقتی کپی میشن واضح و خوانا باشن
http://www.farsroid.com/camscanner-phone-pdf-creator/
ممنون:) -
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Sovereign وای ممنون بابت جزوه بقیه مباحث استاد طلوعی هم بزارید بیشتر شرمندمون کنید لطفا
خواهش میکنم
ایشون جزورو گذاشتن mohammadhassan -
Dr.Saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارمآره ، میشه بدون عضویت هم آپلود کرد ولی خب جزوه ی ریاضی خودم 400 و خورده ای مگابایت حجمش شد! تازه همش 90 جلسه بود ولی فیزیک آقای طلوعی نزدیک 130 جلسه س !
حدس زدم که به کمبود حجم بر بخورن! بخاطر همین گفتم عضویت بگیرن
البته من با کیفیت خیلی بالا اسکن گرفتم که حجمش زیاد شد!
ولی قبول دارم که نصفه و ناقص توضیح دادمممنون از Dr.Saraaa و Sovereign که توضیحات تکمیلی رو ارائه دادن.
بله، اگه حجمش کمتر از 600-700 مگابایت میشه پس نیازی نیست عضو بشید -
HossEin freedom در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Dr.Saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارمآره ، میشه بدون عضویت هم آپلود کرد ولی خب جزوه ی ریاضی خودم 400 و خورده ای مگابایت حجمش شد! تازه همش 90 جلسه بود ولی فیزیک آقای طلوعی نزدیک 130 جلسه س !
حدس زدم که به کمبود حجم بر بخورن! بخاطر همین گفتم عضویت بگیرن
البته من با کیفیت خیلی بالا اسکن گرفتم که حجمش زیاد شد!
ولی قبول دارم که نصفه و ناقص توضیح دادمممنون از Dr.Saraaa و Sovereign که توضیحات تکمیلی رو ارائه دادن.
بله، اگه حجمش کمتر از 600-700 مگابایت میشه پس نیازی نیست عضو بشیدآها!من اینو نمیدونستم:))))
نه اتفاقا خیلی خوب توضیح دادین
ممنون -
Sovereign میشه لطفن لینکه جزوه فیزیکو (حرکت شناسی)ب منم بدید؟-_- ممنون میشم.
-
دوستان عزیز میتونین جزوه های دست نویس شده فیلم های فیزیک استاد طلوعی رو تو کانال جزوه ایشون دانلود کنید
لینک کانال :https://t.me/jozvephysicss -
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
خواهش میکنم
اگه جزوه ی دست نویس از فیلم منظورتونه
بفرمایید http://s9.picofile.com/file/8307152276/حرکت_شناسی.pdf.html
جزورو ایشون گذاشتن
mohammadhassanولی اگه جزوه ی داخل سایت رو میخوایید برید به این ادرس
-
Sobhan.1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
دوستان عزیز میتونین جزوه های دست نویس شده فیلم های فیزیک استاد طلوعی رو تو کانال جزوه ایشون دانلود کنید
لینک کانال :https://t.me/jozvephysicssمن درحال حاضر تلگرام ندارم
دوستانی که جزوه های دستنویس داخل کانال رو دیدن ( @دانش-آموزان-آلاء @همیار ) بگن که ایا به اندازه های جزوهای دست نویس اینجا کامله یا نه؟
اگه همین قدر کامل باشه بقیه ی مباحث رو از اونجا دانلود کنم.
Sobhan.1999
Sovereign متشکررررممممممم*_*
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
ببخشید دقیقا چ چیزی رو گفتید میخواید ؟
-
https://t.me/jozvephysicss
این چنل خوده استاد هست میتونید ازونجا دانلود کنید -
@dr-sobhan کسی ک این جزوه عارو نوشته ریاضیش خوبه؟؟؟؟ چون اکثرن ریاضیا داغونه میگم:|||| ک ی وقت خداییی نکرده تو جزوه عا مشکلی چیزی نباشه مام اشتباه یاد بگیریم. چون خودم ک جزوه مینویسم مطمئنم تقریبن ک ی جاهاییشو اشتباه فهمیدم و اشتباه هم نوشتمبرا اطمیمنانه بیشتر پرسیدم. لطفن جواب بدیددددد
نه دوست عزیز خیالتون جمع میتونید کنار جزوه فیلم ها رو هم نگاه کنید و اگههههههم اشتباه چاپی باشه خودتون اصلاحش کنید