جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
@sobhan-1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
دوستان عزیز میتونین جزوه های دست نویس شده فیلم های فیزیک استاد طلوعی رو تو کانال جزوه ایشون دانلود کنید
لینک کانال :https://t.me/jozvephysicssمن درحال حاضر تلگرام ندارم
دوستانی که جزوه های دستنویس داخل کانال رو دیدن ( @دانش-آموزان-آلاء @همیار ) بگن که ایا به اندازه های جزوهای دست نویس اینجا کامله یا نه؟
اگه همین قدر کامل باشه بقیه ی مباحث رو از اونجا دانلود کنم.
ممنون:)Sovereign hVI آره کامله
-
Sovereign hVI آره کامله
-
Sovereign خواهش میکنم
-
@alizadeh-m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Sovereign میشه لطفن لینکه جزوه فیزیکو (حرکت شناسی)ب منم بدید؟-_- ممنون میشم.
خواهش میکنم
اگه جزوه ی دست نویس از فیلم منظورتونه
بفرمایید http://s9.picofile.com/file/8307152276/حرکت_شناسی.pdf.html
جزورو ایشون گذاشتن
mohammadhassanولی اگه جزوه ی داخل سایت رو میخوایید برید به این ادرس
Sovereign متشکررررممممممم*_*
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
-
Sovereign ببخشید میشه لینکه جزوه داخل سایتم بدید بهم؟ سایت برا من باز نمیشه. نمیدونم مشکلش چیه سریع بسته میشه خود ب خود:(
-
https://t.me/jozvephysicss
این چنل خوده استاد هست میتونید ازونجا دانلود کنید -
@sara-mg در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
به عنوان پست برگزیده انتخاب شدین...
تبریییییییکجدییییی؟
-
@dr-sobhan کسی ک این جزوه عارو نوشته ریاضیش خوبه؟؟؟؟ چون اکثرن ریاضیا داغونه میگم:|||| ک ی وقت خداییی نکرده تو جزوه عا مشکلی چیزی نباشه مام اشتباه یاد بگیریم. چون خودم ک جزوه مینویسم مطمئنم تقریبن ک ی جاهاییشو اشتباه فهمیدم و اشتباه هم نوشتم
برا اطمیمنانه بیشتر پرسیدم. لطفن جواب بدیددددد
@dr-sobhan کسی ک این جزوه عارو نوشته ریاضیش خوبه؟؟؟؟ چون اکثرن ریاضیا داغونه میگم:|||| ک ی وقت خداییی نکرده تو جزوه عا مشکلی چیزی نباشه مام اشتباه یاد بگیریم. چون خودم ک جزوه مینویسم مطمئنم تقریبن ک ی جاهاییشو اشتباه فهمیدم و اشتباه هم نوشتم
برا اطمیمنانه بیشتر پرسیدم. لطفن جواب بدیددددد
نه دوست عزیز خیالتون جمع میتونید کنار جزوه فیلم ها رو هم نگاه کنید و اگههههههم اشتباه چاپی باشه خودتون اصلاحش کنید
-
مرسی بابت جزوه ! لطفا روی دروس عمومی هم وقت بذارید ((دغدغه))
fouladi_javad در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
مرسی بابت جزوه ! لطفا روی دروس عمومی هم وقت بذارید ((دغدغه))
دقدقهی چی دقیقا ؟ بگید شاید بتونم کمکی بکنم
-
سلام من نمی تونم دانلود کنم یکی راهنمایی می کنه
behnam7776 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام من نمی تونم دانلود کنم یکی راهنمایی می کنه
دقیقا مشکلتون کجاست ؟
-
سلام و درود و سپاس فراوان از لطفی که فرمودید. این تلاش شما شایسته ی تقدیر است و امیدوارم بهترین نتیجه کنکور ازآن دوستانی همچو شما باشد...
در پاسخ به دوستانی هم که هم چون قوم بنی اسرائیل، تنها ایراد گرفتن بلدند و می گویند: عه ! نکنه جزوه ناقص باشه!! نکنه اشتباه نوشته باشه!!! و ... ، نخست ایشان را به خدا و سپس به امضای پروفایلم می سپارم.ومن الله توفیق
-
@dr-saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارمآره ، میشه بدون عضویت هم آپلود کرد ولی خب جزوه ی ریاضی خودم 400 و خورده ای مگابایت حجمش شد! تازه همش 90 جلسه بود ولی فیزیک آقای طلوعی نزدیک 130 جلسه س !
حدس زدم که به کمبود حجم بر بخورن! بخاطر همین گفتم عضویت بگیرن
البته من با کیفیت خیلی بالا اسکن گرفتم که حجمش زیاد شد!
ولی قبول دارم که نصفه و ناقص توضیح دادمممنون از @Dr-Saraaa و Sovereign که توضیحات تکمیلی رو ارائه دادن.
بله، اگه حجمش کمتر از 600-700 مگابایت میشه پس نیازی نیست عضو بشیدHossEin freedom ببخشید چرا بعضی جزوه ها پی دی افن و بهم پیوسته و بعضیاشو ک استخراج میکنیم عکسا تک تکن و ب ترتیب نیستن؟همینجورین یا واسه من این شکلی میشه؟!مثلن تابعو ک گرفتم ی پی دی اف بود همشم ب ترتیب. مشتقو ک گرفتم و باRARاستخراجش کردم فایلو عکسا تک تک و بهم ریخته بودن.
-
ببخشید دقیقا چ چیزی رو گفتید میخواید ؟
@dr-sobhan تو سایت الا قسمته تدریسه استاد طلوعی. اون پایین ی سری جزوه هست. جزوه حرکت شناسیه داخل سایتوو میخام. برا من باز نمیشه اصن صفحه ی ایشون.
-
HossEin freedom ببخشید چرا بعضی جزوه ها پی دی افن و بهم پیوسته و بعضیاشو ک استخراج میکنیم عکسا تک تکن و ب ترتیب نیستن؟همینجورین یا واسه من این شکلی میشه؟!مثلن تابعو ک گرفتم ی پی دی اف بود همشم ب ترتیب. مشتقو ک گرفتم و باRARاستخراجش کردم فایلو عکسا تک تک و بهم ریخته بودن.
HossEin freedom ببخشید چرا بعضی جزوه ها پی دی افن و بهم پیوسته و بعضیاشو ک استخراج میکنیم عکسا تک تکن و ب ترتیب نیستن؟همینجورین یا واسه من این شکلی میشه؟!مثلن تابعو ک گرفتم ی پی دی اف بود همشم ب ترتیب. مشتقو ک گرفتم و باRARاستخراجش کردم فایلو عکسا تک تک و بهم ریخته بودن.
آره، 3تا مبحث اول ( یعنی احتمال - مثلثات و تابع ) بصورت PDF هستن ولی بقیه مباحث رو متاسفانه نتونستم PDF کنم!
برنامه ای که باهاش عکس ها رو بصورت PDF درمیاوردم یه Error عجیبی داد و از اون زمان تا الان دیگه نتونستم با هیچ برنامه ای عکسی رو بصورت فایل PDF دربیارم !! بخاطر همین بقیه شون تک تک هستن ولی به هم ریخته نیستن ها !! هر عکسی شماره ی خودش رو داره و بالای هر صفحه هم نوشتم که صفحه ی چندم و از کدوم مبحثه، بعید میدونم که بعد از پرینت گرفتن توی مرتب کردنشون به مشکل بر بخورید
فقط کارِ پرینت کردن یکمی سخت تر شده ( چون باید همه رو تک تک پرینت کنی ) وگرنه همون نظم و ترتیب رو دارندخلاصه ببخشید که نتونستم PDF کنم
-
baghi1377 اره منم نیاز دارم به جزوه استاد طلوعی مخصوصا مبحث حرکت شناسی کسی هست کمکمون کنه ایا
-
سلام دوستان منم دوست داشتم تو این کار خیر شرکت کنم از نظر نقدی نتونستم کمک کنم ولی تصمیم گرفتم جزوات ریاضی ک اسکن شدن و به صورت عکس هستند رو پی دی اف کنم در اختیارتون بذار ان شا الله فردا صبح بعد از اذان صبح جزوات رو میفرستم فقط به کمک احتیاج دارم چون از نحو فرستادن جزوات تو این سایت اطلاع کافی ندارم و بلد نیستم بفرستم از ناظر محترم میخوام کمکم کنه
⚘