سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Sovereign میشه لطفن لینکه جزوه فیزیکو (حرکت شناسی)ب منم بدید؟-_- ممنون میشم.
https://t.me/jozvephysicss
این چنل خوده استاد هست میتونید ازونجا دانلود کنید -
@dr-sobhan کسی ک این جزوه عارو نوشته ریاضیش خوبه؟؟؟؟ چون اکثرن ریاضیا داغونه میگم:|||| ک ی وقت خداییی نکرده تو جزوه عا مشکلی چیزی نباشه مام اشتباه یاد بگیریم. چون خودم ک جزوه مینویسم مطمئنم تقریبن ک ی جاهاییشو اشتباه فهمیدم و اشتباه هم نوشتمبرا اطمیمنانه بیشتر پرسیدم. لطفن جواب بدیددددد
نه دوست عزیز خیالتون جمع میتونید کنار جزوه فیلم ها رو هم نگاه کنید و اگههههههم اشتباه چاپی باشه خودتون اصلاحش کنید
-
fouladi_javad در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
مرسی بابت جزوه ! لطفا روی دروس عمومی هم وقت بذارید ((دغدغه))
دقدقهی چی دقیقا ؟ بگید شاید بتونم کمکی بکنم
-
behnam7776 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام من نمی تونم دانلود کنم یکی راهنمایی می کنه
دقیقا مشکلتون کجاست ؟
-
HossEin freedom ببخشید چرا بعضی جزوه ها پی دی افن و بهم پیوسته و بعضیاشو ک استخراج میکنیم عکسا تک تکن و ب ترتیب نیستن؟همینجورین یا واسه من این شکلی میشه؟!مثلن تابعو ک گرفتم ی پی دی اف بود همشم ب ترتیب. مشتقو ک گرفتم و باRARاستخراجش کردم فایلو عکسا تک تک و بهم ریخته بودن.
-
@dr-sobhan تو سایت الا قسمته تدریسه استاد طلوعی. اون پایین ی سری جزوه هست. جزوه حرکت شناسیه داخل سایتوو میخام. برا من باز نمیشه اصن صفحه ی ایشون.
-
HossEin freedom ببخشید چرا بعضی جزوه ها پی دی افن و بهم پیوسته و بعضیاشو ک استخراج میکنیم عکسا تک تکن و ب ترتیب نیستن؟همینجورین یا واسه من این شکلی میشه؟!مثلن تابعو ک گرفتم ی پی دی اف بود همشم ب ترتیب. مشتقو ک گرفتم و باRARاستخراجش کردم فایلو عکسا تک تک و بهم ریخته بودن.
آره، 3تا مبحث اول ( یعنی احتمال - مثلثات و تابع ) بصورت PDF هستن ولی بقیه مباحث رو متاسفانه نتونستم PDF کنم!
برنامه ای که باهاش عکس ها رو بصورت PDF درمیاوردم یه Error عجیبی داد و از اون زمان تا الان دیگه نتونستم با هیچ برنامه ای عکسی رو بصورت فایل PDF دربیارم !! بخاطر همین بقیه شون تک تک هستن ولی به هم ریخته نیستن ها !! هر عکسی شماره ی خودش رو داره و بالای هر صفحه هم نوشتم که صفحه ی چندم و از کدوم مبحثه، بعید میدونم که بعد از پرینت گرفتن توی مرتب کردنشون به مشکل بر بخورید
فقط کارِ پرینت کردن یکمی سخت تر شده ( چون باید همه رو تک تک پرینت کنی ) وگرنه همون نظم و ترتیب رو دارندخلاصه ببخشید که نتونستم PDF کنم
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
baghi1377 اره منم نیاز دارم به جزوه استاد طلوعی مخصوصا مبحث حرکت شناسی کسی هست کمکمون کنه ایا
توی کانال خود اقای طلوعی چندتا جزوه ی دسنویس از چمله حرکت شناسی هست
-
سلام دوستان منم دوست داشتم تو این کار خیر شرکت کنم از نظر نقدی نتونستم کمک کنم ولی تصمیم گرفتم جزوات ریاضی ک اسکن شدن و به صورت عکس هستند رو پی دی اف کنم در اختیارتون بذار ان شا الله فردا صبح بعد از اذان صبح جزوات رو میفرستم فقط به کمک احتیاج دارم چون از نحو فرستادن جزوات تو این سایت اطلاع کافی ندارم و بلد نیستم بفرستم از ناظر محترم میخوام کمکم کنه⚘
-
HossEin freedom من پی دی اف میکنم جزوات رو فقط ب کمکتون احتیاج دارم
-
چه کمکی؟
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom من پی دی اف میکنم جزوات رو فقط ب کمکتون احتیاج دارم
-
mohadeseh.m.m از نحو فرستادن جزوات تو این سایت اطلاع کافی ندارم و بلد نیستم بفرستم از ناظر محترم میخوام کمکم کنه⚘
اگه توی وبلاگ میزاری لینکشو کپی کن بفرست اگه نه هم دکمه ی بارگذاری فایلو بزن بالای همین جا که تایپ میکنی دومی از چپ خودشو بفرست -
آموزش کار با انجمن در این لینک گذاشته شده:
http://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن
برای آپلود فایل میتونید تو اون سایتی که قبلا خدمتتون لینکش رو داده بودم آپلود کنید و لینکش رو طبق آموزش بالا بزارید
-
saradanesh در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام ممنون از جزوه و تدریس کاملتون.شرمنده من اصلا نمیدونم چجور باید ریاضی وفیزیک رو بخونم.تست کار کنم یا نه.اصلا تصور مبهمی از ریاضی و فیزیک دارم و واقعا درمونده شدم.میشه کمکم کنید و بهم راهکار بدین.من ازمون های سنجش رو شرکت کردم و استرس حجم بالای ازمون ها هم اضافه شده به استرس ریاضی و فیزیک!میترسم،مباحث یادم میره...ممنون میشم کمکم کنید
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی
تو طول سال تمام نکات مهمی ک نیاز دارید سعی میشه تو تاپیک بالا گذاشته شه
ولی فقط یه نکته رو بگم !ریاضی فیزیک رمز موفقیتشون تست زدن و تست زدن و تست زدنه -
m.h.m.m.a.d در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
آقا مرسی بابت جزوه ولی اینایی که گفتی از تدریس انسانی اقای امینی نیگاه کنیم دقیقا* کدوم قسمتاشو ببینم همین اتحادو گویه کردنو و و و ،واینکه باید همه تدریس انسانیو نیگا کنیم واسه تجربی
ببخشید متوجه سوالتون نشدم !اینا برای تجربی هاست !دقیقا سوالتون چیه ؟