فصل گوارش دهم
-
سلام بچه هامن در زدن یه تستی به این دوتا جمله برخورد کردم اصلا متوجه نمیشم منظورشون چیه
جمله اول (گوارش شیمیایی و میکانیکی غذا در محل آغاز جذب میتواند شروع شود )و یه جمله دیگه گفته یاخته های اصلی غده معده همه آنزیم های گوارشی را از طریق اگزوسیتوز ترشح میکنند
چرا گفته همه انزیم های گوارش ؟ یاخته اصلی که فقط ۲ نوع انزیم گوارشی میسازه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
#زیست -
سلام بچه هامن در زدن یه تستی به این دوتا جمله برخورد کردم اصلا متوجه نمیشم منظورشون چیه
جمله اول (گوارش شیمیایی و میکانیکی غذا در محل آغاز جذب میتواند شروع شود )و یه جمله دیگه گفته یاخته های اصلی غده معده همه آنزیم های گوارشی را از طریق اگزوسیتوز ترشح میکنند
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
#زیستزهره صالحی واسه اولین سوالت مکان آغاز جذب دهانه که هم گوارش شیمیایی و هم مکانیکی در اون صورت میگیره البته جذب اندک داره مثلا دارو هایی که میخوریم ممکنه از دهان جذب بشه
و سوال دوم اینکه در معده دوتا آنزیم نداریم همونطور که تو کتاب گفته پروتئاز ها ینی چند تا و چون در معده ققط سلول های اصلی آنزیم های معده رو ترشح میکنن پس جمله درسته -
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
#زیستجمله اول (گوارش شیمیایی و میکانیکی غذا در محل آغاز جذب میتواند شروع شود )
سلام
منظور این جمله دهان هست
ک ما هم گوارش شیمیایی داریم: توسط آنزیم آمیلاز بزاق که به گوارش نشاسته کمک میکنه.
و هم گوارش مکانیکی داریم: همون جویدن و خرد کردن غذا
جذب داریم ولی اندک.
برای همین این جمله میگه شروع گوارش مکانیکی و شیمایی میتونه در محل آغاز جذب (همون دهان ک الان توضیح دادم)شروع بشه. -
جمله اول (گوارش شیمیایی و میکانیکی غذا در محل آغاز جذب میتواند شروع شود )
سلام
منظور این جمله دهان هست
ک ما هم گوارش شیمیایی داریم: توسط آنزیم آمیلاز بزاق که به گوارش نشاسته کمک میکنه.
و هم گوارش مکانیکی داریم: همون جویدن و خرد کردن غذا
جذب داریم ولی اندک.
برای همین این جمله میگه شروع گوارش مکانیکی و شیمایی میتونه در محل آغاز جذب (همون دهان ک الان توضیح دادم)شروع بشه.سارا M 0 یعنی اینجا دهان رو داره محل اغاز جذب معرفی میکنه ؟
-
زهره صالحی واسه اولین سوالت مکان آغاز جذب دهانه که هم گوارش شیمیایی و هم مکانیکی در اون صورت میگیره البته جذب اندک داره مثلا دارو هایی که میخوریم ممکنه از دهان جذب بشه
و سوال دوم اینکه در معده دوتا آنزیم نداریم همونطور که تو کتاب گفته پروتئاز ها ینی چند تا و چون در معده ققط سلول های اصلی آنزیم های معده رو ترشح میکنن پس جمله درستهM Mashhadi نه منظور من اینه که دو نوع انزیم برای معده معرفی شده
ولی توی سوال گفته همه انزیم های گوارش ، یعنی همه انواع انزیم ها خوب در این صورت که معده همه نوع انزیم رو ترشح نمیکنه -
سارا M 0 یعنی اینجا دهان رو داره محل اغاز جذب معرفی میکنه ؟
زهره صالحی
آره کدی که توی عبارت برای محل آغاز جذب گفته مربوط به دهانه. -
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
سلام تو تستا اغلب با کد صحبت میکنن و به قول اقای موقاری شما باید بتونی دست طراح رو باز کنی همونجور ک میدونیم در دهان و معده جذب اندک داریم و در روده باریک جذب اصلی پس اولین محل جذب دهان هیت ک هم گوارش شیمیایی (گوارش کربوهیدرات ها یا همون نشاسته ها ) و گوارش مکانیکی (جویدن غذا) میبینیم پس درسته
و یه جمله دیگه گفته یاخته های اصلی غده معده همه آنزیم های گوارشی را از طریق اگزوسیتوز ترشح میکنند
اره این هم درسته چون توی یاخته های اصلی معده انزیم ترشح میکنن و ترشح ب وسیله اگزوسیتوز هست (البته توی روده باریک بعضی جاها ترشح میبینیم ک اگزوسیتوز نیست یاخته میمیره ی حالتی انگار میترکه و انزیما درون روده میریزه )
خب منظورش همون دو نوع بوده دیگ وقتی میگه همه منظورش همون دو نوع هست دلیل نمیشه ک چون فقط دونوع میسازه نتونه بگه همه
و دراخر فک کنم میخواستید منو منشن کنید اشتباه منشن کردید ایدی من اخرش 0 نداره
موفق باشید
-
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
و ی نکته مهم دیگ اینجا گفته میتواند شروع شود برا همین درسته میگیریم جملش اگ نوشته بود گوارش شیمیایی قطعا شروع میشود بنظر من غلطه چون ممکنه غذایی ک میخوریم نشاسته نداشته باشه و گوارش شیمیایی از معده شروع بشه (گوارش مکانیکی ک همیشه شروع میشه از دهان)
خب این نظر من بود اما کامل هم بهش مطمئن نیستم ایشون رو تگ میکنم تا راهنماییمون کنن
z Gheibi -
جمله اول (گوارش شیمیایی و میکانیکی غذا در محل آغاز جذب میتواند شروع شود )
و ی نکته مهم دیگ اینجا گفته میتواند شروع شود برا همین درسته میگیریم جملش اگ نوشته بود گوارش شیمیایی قطعا شروع میشود بنظر من غلطه چون ممکنه غذایی ک میخوریم نشاسته نداشته باشه و گوارش شیمیایی از معده شروع بشه (گوارش مکانیکی ک همیشه شروع میشه از دهان)
خب این نظر من بود اما کامل هم بهش مطمئن نیستم ایشون رو تگ میکنم تا راهنماییمون کنن
z Gheibi -
Dr Aryan 0
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء
#زیستزهره صالحی سلام
اولین جایی که گوارش شیمیایی و مکانیکی ما شروع میشه دهان هست که ما به مقدار اندک تو دهان جذب گلوکز ها رو داریم
و اینکه یاخته های اصلی انزیم هاشو اگزوسیتوز میکنه