معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
Aban
چجور بفهمم مصاحبه دعوت شدم
پیامک برام نیومده
رتبه۱۱۲۱رضا آلناصر از سایت سنجش باید ببینید خب!
-
رضا آلناصر از سایت سنجش باید ببینید خب!
@d-fateme-r
دیروز اومدن تحقیق محلی رفیقم براشون کلی چاخان کرد -
@d-fateme-r
دیروز اومدن تحقیق محلی رفیقم براشون کلی چاخان کردرضا آلناصر از چند نفر می پرسن معمولا
-
رضا آلناصر از چند نفر می پرسن معمولا
@d-fateme-r
برا من 3نفر اومده بودن از دو نفر گمونم پرسین شایدم بیشتر -
@d-fateme-r
برا من 3نفر اومده بودن از دو نفر گمونم پرسین شایدم بیشتررضا آلناصر
آخیش تموم شد بالاخره -
رضا آلناصر
آخیش تموم شد بالاخرهرضا آلناصر چطور بود؟
-
رضا آلناصر چطور بود؟
@d-fateme-r
اگه قبول بشیم کلاس ها از کی شروع میشه؟ -
رضا آلناصر در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
الان تا دوم وقته دقیقم نمی دونم چه کنم
قضیه چیه اصلااگر شما به مصاحبه دعوت شدید هرچه زودتر برید اداره آموزش پرورش شهر خودتون دقت کنید:شهر خودتون اونجا راهنماییتون میکنن فقط کارت ملی و شناسنامه و کارت بسیج و لوح تقدیراتونم ببرید
Aban
اگه قبول بشیم کلاس ها از کی شروع میشه؟ -
سلام
چند کلمه برای شمایی که میخواهی معلم بشوی..شما که میخوای معلم بشی توانایی شو داری؟
میتونی تربیت نسل بعد رو به عهده بگیری؟
اونقدر خودتو ساختی که بخوای کس دیگه ای رو بسازی؟
فکر کردی چرا ما اینجاییم؟! چرا آلا وجود داره ؟
چرا آموزش های مدرسه کافی نبوده و بچهها ناچار به آموزش خارج مدرسه روی آوردن
یعنی چی ؟! یعنی آموزش معلم های ما کافی نیست ، اگه کافی بود ما اینجا نبودیم
شما که میخوای معلم بشی فکر کردی که حق نداری به بهونه این که حقوق معلما کمه ، اوضاع خوب نیست ،کار نیست و.. بیای سر کلاس و روحیه و امید کلی کنکوری رو نابود کنی و بری؟! به چه حقی جوانه امید مارو پایمال کردی؟!
حق نداری کیفیت آموزشی رو پایین بیاری؟شما میدونی که حق نداری وقت کسی رو تلف کنی؟! حق نداری بدون آمادگی بیای سر کلاس و بعد کلی چیز سر هم کنی ؟! بچهها کتاب رو تنهایی بخونن بهتر یاد میگیرن
حق نداری شکست های خودت و نارضایتی های خودتو به روحیه پرنشاط نوجوان ها منتقل کنی؟این برای دپره نوجوانی بود ، برای سال های اول تحصیل ، میدونی تو میشه همه دنیای یه بچه ۶_۷ ساله ، تو می تونی به تنهایی آیندشو بسازی یا خراب کنی؟
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج..
میدونی حق نداری غرورشو به خاطر نمره و شلوغی و شیطونی زیر سوال ببری؟!
میتونی بچهها رو بدون در نظر گرفتن تابعیت و گویش ببینی؟
میتونی درک کنی همه قرار نیست نمره ریاضی شون بالا باشه , شاید اون استعدادش اینه که بهترین فیلسوف یا هنرمند یا ورزشکار جهان بشه
وفکر کردی با تعریف کردن همراه سرکوفت از اونی که نمره بالا گرفته رقابت سالم ایجاد کردی؟!
تو فقط دوستی های خالصانه بچه ها رو خراب کردیحواستو جمع کن که هیچ کس از کسی که جلو رشدشو بگیره یا سرعت رشدشو کم کنه نمیگذره
بذار از توانایی هاتم بگم ، تو میتونی جهانی رو تغییر بدی لازم نیست کار سختی بکنی کافیه نهال این انگیزه و روحیه و همت رو توی دلای آماده بکاری
کافیه روحیه و غرور شونو حفظ کنی
به بچهها ماهی ندین ماهیگیری یادشون بدیدسخنرانی تد میدیدم خانم معلمی بود که کلاسی بهش داده بودن در منطقه بزهکار شهر ، پسر ها همه تجدیدی، بزرگ شده در جامعه خلافکار ، پر از عقده و کمبود ، همگی تجربه بزهکاری داشتن اعم از چاقو کشی ، دزدی و..حدود ۱۲ تا ۱۵ سال بودن
روز اول رفت سر کلاس و خیلی جدی گفت شما بهترین دانش آموز های شهر بودین برای همین انتخاب شدین تا با بهترین معلم شهر آموزش ببینید
همه سکوت کردن ، بهت زده ، پوزخند ها داشت شکل میگرفت که چهره جدی معلم مانع شد
انگار قضیه واقعی بود ..
این یک دروغ محض بود که به واقعیت پیوست ، بچهها اون کلاس کمتر از یک سال رسیدن به دروغ اول سال .مواظب انتخاب هاتون باشید، این انتخاب فقط برای خود شما نیست، اگر انتخاب میکنید خوب ادامه بدید
برای همتون آرزوی موفقیت فراوان و توفیق روز افزون دارمz Gheibi اگه قبول بشیم کلاس ها از کی شروع میشه؟
-
@d-fateme-r
اگه قبول بشیم کلاس ها از کی شروع میشه؟رضا آلناصر یکی دو هفته ی اول که کلاسا تق و لقه
حدودا از اواسط مهر شروع میشه -
رضا آلناصر یکی دو هفته ی اول که کلاسا تق و لقه
حدودا از اواسط مهر شروع میشه@d-fateme-r تشکر
-
@D-fateme-r سلام وقتتون بخیر
خداروشکر امروز نتیجه ها اومد و من فرهنگیان قبول شدم
لطفا یه راهنمایی بکنید در این مرحله من دقیقا باید چیکار کنم ؟ -
رضا آلناصر یکی دو هفته ی اول که کلاسا تق و لقه
حدودا از اواسط مهر شروع میشه@d-fateme-r
سلام
قبول شده ها چ کنند
(آدرس بدید شیرینی پست کنیم)
-
لطفا یه راهنمایی بکنید در این مرحله من دقیقا باید چیکار کنم ؟Aban در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
لطفا یه راهنمایی بکنید در این مرحله من دقیقا باید چیکار کنم ؟سلام
تبریک میگم
اول شیرینی بدید بعد در مورد بقیه اش حرف میزنیم
~ سایت دانشگاهتون رو چک کنید تا اطلاعیه ی ثبت نام رو قرار بدن، ممکنه حضوری مراجعه کنید و یا این که مدارک رو پست کنید -
@d-fateme-r
سلام
قبول شده ها چ کنند
رضا آلناصر در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
سلام
قبول شده ها چ کنند
سلام، تبریک میگم
من شماره کارت میدم شما واریز کنید شیرینی میگیرم عکسشو براتون میفرستم -
Aban در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
تبریک میگم
~ سایت دانشگاهتون رو چک کنید تا اطلاعیه ی ثبت نام رو قرار بدن، ممکنه حضوری مراجعه کنید و یا این که مدارک رو پست کنید@d-fateme-r
من اصلا نمی فهمم باید چکار کنم این اطلاعیه های سازمان سنجش یه جوریه
ببینید می فهمید باید چه کنیم؟
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=7327 -
@d-fateme-r
من اصلا نمی فهمم باید چکار کنم این اطلاعیه های سازمان سنجش یه جوریه
ببینید می فهمید باید چه کنیم؟
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=7327رضا آلناصر سایت پردیسی که قبول شدید رو سرچ کنید، یه اطلاعیه قرار میدن در مورد زمان بندی و نحوه ی ثبت نام
-
رضا آلناصر سایت پردیسی که قبول شدید رو سرچ کنید، یه اطلاعیه قرار میدن در مورد زمان بندی و نحوه ی ثبت نام
@d-fateme-r سلام تشکر
-
Aban در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
تبریک میگم
~ سایت دانشگاهتون رو چک کنید تا اطلاعیه ی ثبت نام رو قرار بدن، ممکنه حضوری مراجعه کنید و یا این که مدارک رو پست کنید@d-fateme-r در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@D-fateme-r
سلام
تبریک میگم
~ سایت دانشگاهتون رو چک کنید تا اطلاعیه ی ثبت نام رو قرار بدن، ممکنه حضوری مراجعه کنید و یا این که مدارک رو پست کنیدخیلی ممنون از تبریکتون
واقعا اگه میتونستم بهتون شیرینی میدادم این مدت خیلی کمک کردید فقط میتونم تشکر کنم ازتون
تازه هنوزم کارم تموم نشده منتظر ذهن پرسوال من باشید -
@d-fateme-r در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@D-fateme-r
سلام
تبریک میگم
~ سایت دانشگاهتون رو چک کنید تا اطلاعیه ی ثبت نام رو قرار بدن، ممکنه حضوری مراجعه کنید و یا این که مدارک رو پست کنیدخیلی ممنون از تبریکتون
واقعا اگه میتونستم بهتون شیرینی میدادم این مدت خیلی کمک کردید فقط میتونم تشکر کنم ازتون
تازه هنوزم کارم تموم نشده منتظر ذهن پرسوال من باشیدAban فقط تجربه ام رو گفتم بهت عزیزم
من درخدمتم