خواندن بیت
-
سلام دوستان روز بخیر🌈
میشه خوانش مصراع دوم بیت رو بگید؟
و اینکه هرکدوم از «جدایی» ها به چه معنا اند؟🌷بیاموزمت کیمیای سعادت / ز هم صحبت بد جدایی، جدایی🌷
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
سلام دوستان روز بخیر🌈
میشه خوانش مصراع دوم بیت رو بگید؟
و اینکه هرکدوم از «جدایی» ها به چه معنا اند؟🌷بیاموزمت کیمیای سعادت / ز هم صحبت بد جدایی، جدایی🌷
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@m-sina خوانشش اینجوریه
ز هم صحبت بد ،جدایی،جدایی
من فک کنم که این جدایی ها هردو به یک معنی و برای تاکیید و اهمیتش دوبار گفته شده
و معنیش به این صورته که (راه دستیابی به کیمیای سعادت را به تو نشون میدهم : از دوست بد پرهیز کن،پرهیز کن) -
@m-sina خوانشش اینجوریه
و معنیش به این صورته که (راه دستیابی به کیمیای سعادت را به تو نشون میدهم : از دوست بد پرهیز کن،پرهیز کن) -
@masoumeh-shokrollahi ممنون. ممکنه همین که شما گفتی باشه.تاحالا از این دیدگاه بهش نگاه نکرده بودم
@m-sina خواهش میکنم
بعضی اوقاتم لازم نیس خیلی پیچیده کرد البته حالا بازم بچه ها نظر میدن شاید گفته من اشتباه باشه -
@m-sina خوانشش اینجوریه
و معنیش به این صورته که (راه دستیابی به کیمیای سعادت را به تو نشون میدهم : از دوست بد پرهیز کن،پرهیز کن)@masoumeh-shokrollahi
درسته همینه
این دوتا جدایی که در بیت امده جناس تام و ایهامی درشون صورت نگرفته -
@masoumeh-shokrollahi
درسته همینه
این دوتا جدایی که در بیت امده جناس تام و ایهامی درشون صورت نگرفتهعسل عیسی پره مرسی لطف کردید🌷