باکتری ریزوبیوم
-
سلام خسته نباشید
باکتری ریزوبیوم میتواند به صورت همزیست با ریشه گیاهان پروانه واران زندگی کند ؟ -
سلام خسته نباشید
باکتری ریزوبیوم میتواند به صورت همزیست با ریشه گیاهان پروانه واران زندگی کند ؟ -
سلام خسته نباشید
باکتری ریزوبیوم میتواند به صورت همزیست با ریشه گیاهان پروانه واران زندگی کند ؟zahra dadkhah
اره. مواد آلی به گیاه میده،نیتروژن از گیاه میگیره -
zahra dadkhah
اره. مواد آلی به گیاه میده،نیتروژن از گیاه میگیره@mr-fantastic برعکس گفتم:|ویرایش نمیشه
-
سلام خسته نباشید
باکتری ریزوبیوم میتواند به صورت همزیست با ریشه گیاهان پروانه واران زندگی کند ؟zahra dadkhah
سلام ریزوبیوم ها میتونن به صورت همزیست با انواع گیاهان یا بصورت آزاد یافت شن البته لزوما هر گیاهی که با ریزوبیوم همزیسته از تیره پروانه واران نیست چون کتاب گفته یکی انواعی از گیاهان گیاهان پروانه واران هست(بنظرم میشه گفت همه گیاهان خانواده پروانه واران با ریزوبیوم همزیستن ولی لزوما هر گیاه همزیست با ریزوبیوم از تیره پروانه واران نیست)البته این برداشت منه و این رو گفتم چون حس کردم توی سوالتون به این موضوع توجه نشده🙂 -
zahra dadkhah
سلام ریزوبیوم ها میتونن به صورت همزیست با انواع گیاهان یا بصورت آزاد یافت شن البته لزوما هر گیاهی که با ریزوبیوم همزیسته از تیره پروانه واران نیست چون کتاب گفته یکی انواعی از گیاهان گیاهان پروانه واران هست(بنظرم میشه گفت همه گیاهان خانواده پروانه واران با ریزوبیوم همزیستن ولی لزوما هر گیاه همزیست با ریزوبیوم از تیره پروانه واران نیست)البته این برداشت منه و این رو گفتم چون حس کردم توی سوالتون به این موضوع توجه نشده🙂Kit Cat خیلی ممنونم🌹🌹
-
Kit Cat خیلی ممنونم🌹🌹
zahra dadkhah
خواهش میکنم🌸