انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی
-
shayan jafari
آها یه حرف دیگه
کلا 9 ماه مونده به کنکور
حالا این بنده خدا سطحش متوسط باشه اول بره نشر الگو رو بزنه بعدش بره سراغ آیکیو خب خیلی زمان بره راحت توی این چند ماه چند ده هزار تست باید حل کنه تا تمام شه
همون پینوکیو با آزمونای قلچیو گاج که تو اینترنت هست سوالات زیستشو کار کنه بهترهamir karami 0 تستای زیست الگو زیادن درسته چون کتاب جامع برا زیست نداره
ولی واقعا زیست IQ حیفه از زیر دست در بره
برا همین گفتم اگ خیلی سبز رو بزنه و وضعش خوب شه مستقیم میتونه سوئیچ کنه رو IQ -
amir karami 0 تستای زیست الگو زیادن درسته چون کتاب جامع برا زیست نداره
ولی واقعا زیست IQ حیفه از زیر دست در بره
برا همین گفتم اگ خیلی سبز رو بزنه و وضعش خوب شه مستقیم میتونه سوئیچ کنه رو IQshayan jafari سلام
میشه گفت تقریبا در درس زیست شناسی متوسط رو به بالا هستم
دهم تست های خیلی سبز و یازدهم میکرو گاج رو کار کردم.من تا کنکور زمان زیادی ندارم، و در حال حاضر باید فقط جامع و ترکیبی کار کنم.
به نظرتون خیلی سبز پینو کیو بهتره یا ای کیو گاج ؟ -
shayan jafari سلام
میشه گفت تقریبا در درس زیست شناسی متوسط رو به بالا هستم
دهم تست های خیلی سبز و یازدهم میکرو گاج رو کار کردم.من تا کنکور زمان زیادی ندارم، و در حال حاضر باید فقط جامع و ترکیبی کار کنم.
به نظرتون خیلی سبز پینو کیو بهتره یا ای کیو گاج ؟Raha Nik سلام
ببینید من ک گفتم خیلی سبز سطحش پایین تره منظورم تک پایه ها بود ، پینوکیو از تک پایه ها بهتره و استانداردم هست
ولی IQ سخت تره ... من هر جا تحلیل خوندم گفتن برا منبع آخر اونایی ک ب رتبه های بالا فکر میکنن IQ رو بزنن و ب دانش آموزای ضعیف و حتی متوسط پیشنهاد نمیشه
در مورد ترکیبی بودن هم ک گفتین من خودم IQ استفاده کردم تستای ترکیبی خیلی زیادی داره ( از هر کتاب تست دیگه ای بیشتر ترکیبی داره )ولی اصلا تو زیست نباید خودتونو محدود ب یک منبع بکنین... چون زیست خیلی محدودش گستردس
خیلی میخوام در جوابتون بگم IQ چون واقعا تو زیست عالیه اما این کتاب برای شروع ریسکه هم میتونه خوب باشه و هم بد
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQ -
shayan jafari در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
Raha Nik سلام
ببین خیلی سبز کتاب آسونیه ... اگه تو درسی ضعیف یا متوسط هستی ، این کتاب ب عنوان منبع اول خوبه
ریاضی : اگه سطح پایین یا حتی متوسط و خوبی داری با جامع مهرو و ماه شروع کن ... اگه قوی هستی IQ
زیست : 3 مرحله داره ... خیلی سبز ، نشر الگو ، IQ . اگه سطحت خوبه نشر منبع اول بعد IQ . اگه سطحت پایینه با خیلی سبز شروع کن بعد ببین چطوری ... اگه خیلی قوی شدی مستقیم برو IQ اگه نه همون نشر و بعدش IQ
فیزیک : اینم 3 مرحله : خیلی سبز ، میکرو ، نشر الگو ( مراحلش رو مثل زیست انجام بده )
شیمی : بازم 3 مرحله خیلی سبز ، میکرو ، IQ ک اینم مراحلش مثل زیست و فیزیکه ... البته تو شیمی ب جای خیلی سبز از مبتکران هم میتونی استفاده کنیخلاصه اینکه بهترین کتاب تست وجود نداره ، با توجه به سطح و توانایی های خودت باید کتابتو انتخاب کنی
البته اگه بری سایت تحلیلاز رو بخونی سطح خیلی سبز پینوکیو رو جزو کتاب های چالشی دسته بندی کرده
ولی خب خیلی سبز پایه به پایه واقعا سادس و برای دانش آموز صفر کیلومتر میخوره که تازه با مفاهیم آشنا شدهamir karami 0 من الان رفتم تحلیلاز
تو نکات منفی کتاب زده سطح کلی متوسط -
من برا شیمی و ریاضی چی بگم
یازدهم تجربیسطحم متوسطه.
-
یازدهم تجربیسطحم متوسطه.
مصطفي عباسیان سلام
شیمی مبتکران خیلی خوبه -
یازدهم تجربیسطحم متوسطه.
-
Raha Nik سلام
ببینید من ک گفتم خیلی سبز سطحش پایین تره منظورم تک پایه ها بود ، پینوکیو از تک پایه ها بهتره و استانداردم هست
ولی IQ سخت تره ... من هر جا تحلیل خوندم گفتن برا منبع آخر اونایی ک ب رتبه های بالا فکر میکنن IQ رو بزنن و ب دانش آموزای ضعیف و حتی متوسط پیشنهاد نمیشه
در مورد ترکیبی بودن هم ک گفتین من خودم IQ استفاده کردم تستای ترکیبی خیلی زیادی داره ( از هر کتاب تست دیگه ای بیشتر ترکیبی داره )ولی اصلا تو زیست نباید خودتونو محدود ب یک منبع بکنین... چون زیست خیلی محدودش گستردس
خیلی میخوام در جوابتون بگم IQ چون واقعا تو زیست عالیه اما این کتاب برای شروع ریسکه هم میتونه خوب باشه و هم بد
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQshayan jafari در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
Raha Nik سلام
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQshayan jafari ممنون از راهنماییتون
-
shayan jafari در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
Raha Nik سلام
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQshayan jafari ممنون از راهنماییتون
Raha Nik خواهش میکنم
-
shayan jafari
آها یه حرف دیگه
کلا 9 ماه مونده به کنکور
حالا این بنده خدا سطحش متوسط باشه اول بره نشر الگو رو بزنه بعدش بره سراغ آیکیو خب خیلی زمان بره راحت توی این چند ماه چند ده هزار تست باید حل کنه تا تمام شه
همون پینوکیو با آزمونای قلچیو گاج که تو اینترنت هست سوالات زیستشو کار کنه بهترهamir karami 0
سلام خوبید؟
ی سوال، من میخوام برم یازدهم برای منبع اول برای زیست دهم، خیلی سبز دارم، برای منبع دوم بین نشرالگو و آیکیو موندم
اابته اینم بگم میخوام برا منبع دوم دهم دوباره تک پایه همین دهم بگیرم، چون جامع تست ترکیبی داره ک میترسم وقت زیادی ازم بگیره چون مطالب بیشتری برای زدن تست ها باید بلد بود و ممکنه اونقدری برام مفید نباشهنظر شما چیه؟ از طرفی میگم جامع بگیرم ک برای یازدهم هم به عنوان منبع دوم روش حساب کنم
برای منبع دوم چه کتابی پیشنهاد میدید که سطح تستاش بالا باشه؟!
-
amir karami 0
سلام خوبید؟
ی سوال، من میخوام برم یازدهم برای منبع اول برای زیست دهم، خیلی سبز دارم، برای منبع دوم بین نشرالگو و آیکیو موندم
اابته اینم بگم میخوام برا منبع دوم دهم دوباره تک پایه همین دهم بگیرم، چون جامع تست ترکیبی داره ک میترسم وقت زیادی ازم بگیره چون مطالب بیشتری برای زدن تست ها باید بلد بود و ممکنه اونقدری برام مفید نباشهنظر شما چیه؟ از طرفی میگم جامع بگیرم ک برای یازدهم هم به عنوان منبع دوم روش حساب کنم
برای منبع دوم چه کتابی پیشنهاد میدید که سطح تستاش بالا باشه؟!
سارا M 0 سلام
کتاب زیست آیکیو رو میتونید تک پایه هم بگیرید
هم تک پایه ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ داره و هم جامع
چون کتاب یازدهم و دوازدهم شما ممکنه تغییرات داشته باشه ، بهتره وقتی میخواید برای دهم منبع دوم کار کنید ، ایکیو دهم رو بگیرید
تو سال کنکور جامع که هر سه سال هست و ترکیبی تره رو کار کنید
به نظرم اینطور به نفعتون هست -
سارا M 0 سلام
کتاب زیست آیکیو رو میتونید تک پایه هم بگیرید
هم تک پایه ۱۰ ، ۱۱ ، ۱۲ داره و هم جامع
چون کتاب یازدهم و دوازدهم شما ممکنه تغییرات داشته باشه ، بهتره وقتی میخواید برای دهم منبع دوم کار کنید ، ایکیو دهم رو بگیرید
تو سال کنکور جامع که هر سه سال هست و ترکیبی تره رو کار کنید
به نظرم اینطور به نفعتون هستReza Panahi
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.
به احتمال زیاد همین کار رو میکنم، به نظر خودمم همین طور که شما گفتید بهتره. -
M monirs این موضوع را در قفل کرد