اتصال دنده ها به جناغ
-
سلام خدمت دوستان گل آلایی
یه سوال
آقا موقاری گفتن که جفت 8.9.10از دنده ها به طور مشترک به جناغ وصل میشن ولی اگه تو شکل نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشن
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z Gheibi -
یه سوال
آقا موقاری گفتن که جفت 8.9.10از دنده ها به طور مشترک به جناغ وصل میشن ولی اگه تو شکل نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف مشترک به جناغ وصل میشن
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft نه 🤔🤨
دنده ۷ خودش جداگانه غضروف داره . -
یه سوال
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft
سلام خیلی اوقات عکسای کتاب خیلی خوب نیستن(خود آقای موقاری هم توی فصل یک زیست یازده فقط دو تا ازین عکسا نشون دادن😐👌) اگر عکسی که میفرستم رو ببینید متوجه میشید دو جفت استخوان پایین اصلا از جلو متصل نیستن بلکه از پشت متصلن (البته عکس کتاب اصلا نشون نداده اون بیچاره هارو😐ولی تو عکس دوم که میفرستم مشخصن🙂)از طرفی ۸ و ۹ و ۱۰ با یک غضروف مشترک که خیلی نزدیک به غروف بالایشونه متصل شدن (تو عکس کاملا با سایه روشن جدا بودن دو غضروف رو نشون داده😬)و ۱ و ۲ و ۳ و ۴و ۵ و ۶ و ۷ هامون هم که هر کدوم جداگونه برا خودشون غصروف دارن...

-
Mhdie Ft
سلام خیلی اوقات عکسای کتاب خیلی خوب نیستن(خود آقای موقاری هم توی فصل یک زیست یازده فقط دو تا ازین عکسا نشون دادن😐👌) اگر عکسی که میفرستم رو ببینید متوجه میشید دو جفت استخوان پایین اصلا از جلو متصل نیستن بلکه از پشت متصلن (البته عکس کتاب اصلا نشون نداده اون بیچاره هارو😐ولی تو عکس دوم که میفرستم مشخصن🙂)از طرفی ۸ و ۹ و ۱۰ با یک غضروف مشترک که خیلی نزدیک به غروف بالایشونه متصل شدن (تو عکس کاملا با سایه روشن جدا بودن دو غضروف رو نشون داده😬)و ۱ و ۲ و ۳ و ۴و ۵ و ۶ و ۷ هامون هم که هر کدوم جداگونه برا خودشون غصروف دارن...

-
Mhdie Ft نه 🤔🤨
دنده ۷ خودش جداگانه غضروف داره .Yegane Dehqan
اگر جدا بود نباید 7 خودش متصل بود به جناغ و 8و9و10 هم با غضروف مشترک خودش به جناغ وصل بود؟
ولی الان 7 و 8 و 9 و 10 با یک غضروف به جناغ وصل اند -
یه سوال
بنظرتون بهتر نیست بگیم که جفت 8و 9 و 10 به طور مستقیم به جناغ اتصال ندارند و غضروف شون به غضروف دنده بالایی (دنده 7)وصل میشه؟ دانش-آموزان-آلاء تجربیا z GheibiMhdie Ft
یه اتصالی با هم دارن
ولی اون بیخ که به جناغ وصل میشه از هم جدان.البته شکل کتاب چون بی کیفیته معلوم نیست -
Kit Cat ممنون ولی حرف من اینه که 8و9و10با یک غضروف مشترک به غضروف 7 متصل شدن و غضروف 7 به جناغ متصل شده
درواقع اگر تو شکلا نگاه کنیم میبینم که 7 و 8 و9 و 10 کلا غضروف شون مشترک شده باهم و به جناغ وصل شده -
نه چون اتصال اصلی و مشترک برای 8و 9و 10 هستش و در قسمت بالای غضروف نه همش قسمتت بالاییش دقت کنی به 7 اتصال کووچیکی داره تو باید اینو یه نکته بگی نه که کلا یکیه چون به هون شکل دقت کنی کلا یکی نی
-
Mhdie Ft
در واقع غضروفاشون نزدیک بهم هست ولی یکسان..خیر!..چون منم گفتم توی شکل خیلی قشنگ سایه روشن زده و دو تا غضروف کنار هم بودنشون رو نشون داده! -

این شکل دنده ها کاملا مشخصه که دنده 11 و12 فقط به ستون مهره ها متصلن

تو این شکل هم مشخصه که دنده های 10 و 9و 8 با غضروف مشترک و دنده های قبلی با غضروف مستقل به جناغ متصل هستن
تو اون قسمتی که غضروف مشترک دنده های 10 و 9و 8 با غضروف دنده 7 یکی شدن نشون ده7نده این نیست که دنده 7 هم غضروف مشترک داره
-
سلام. من اینطوری حفظ بودم: 5 جفت اول جدا جدا، 5 جفت دوم با هم به جناغ وصلن. دو جفت آخر آزادن. برای کنکور و با توجه شکلِ ناواضحِ کتاب کافیه.
البته اینها برای کنکور اهمیت چندانی نداره و مطلب مهمتر در مورد دندهها مربوط به فصل 5 سال دهمه که جفت دندهی 12 از کلیهی راست و جفت دندههای 11 و 12 از کلیهی چپ حفاظت میکنن. -
Kit Cat دنده رو که بله
ولی من نوشتم غضروف اگر دقت کنید
اینطوری که شما میگین باید با جناغ 8 جفت غضروف وصل باشهMhdie Ft
سلام شاید من خوب توصیح ندادم ببخشید😅🌹🙏
خب بذارید کلا از اول بگم😐😂هر جا دوست داشتید رد کنید که فکر کنم هر کی اومده بیشترش رو گفته...
بنظرم در کنار گفته هام شکل رو قرار بدید موثر تره🙂
خب ما کلا ۱۲ جفت دنده داریم که میشه ۲۴ تا دنده که ازین دوازده جفت دو تاشون که دنده های آزادن و تا جلو نیومدن(که این دنده ها از دو کلیه محافظت میکنن البته برای کلیه چپ که بالاتره دو تا دنده آزاد چپ و برای کلیه راستم دنده ازاد راستیه ۱۲ محافظت کننده است... )
ازونطرفم ما دنده های ۸ و ۹ و ۱۰ رو داریم که غضروف مشترک دارن که این غصروف مشترکشون با غضروف دنده های ۷ یکی میشه و با هم به جناغ میرسن(دو تا غضروف متفاوتن که با هم یکی میشن )...(فکر نکنم طراح اتقدر ریز بشه..!)
جفت دنده های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ و ۶ هم که هر کدوم جداگونه با غضروفای خودشون اومدن به جناغ متصل شدن...
در جمع ما ۱۰ جفت دنده متصل به جناغ و ۲۰ دنده متصل به جناغ و ۱۴ غضروف متصل به جناغ و ۷ جفت غضروف متصل به جناغ داریم!