Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خدا
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

خدا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
111 دیدگاه‌ها 23 کاربران 1.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Abbas ZangarakyA Abbas Zangaraky

@narjes-hashemi مسلمونا که به افرادی مثل من میگن
    چطور؟

AnselA آفلاین
    AnselA آفلاین
    Ansel
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Abbas Zangaraky
    ببخشید که وسط بحث شما دوتا اومدم ولی این فکرتون خیلی اذیتم میکرد
    چرا فکر میکنین باید شمارو کافر بدونن
    کی میدونه که پیش خدا کدوم بنده اش عزیز تره
    چرا به رحمانیت خدا فکر نمی‌کنید اصلا
    خدا خیلی بیشتر از اینا ماها رو دوست داره ها...

مَردُمان
    اهلِ عادت اند...

Abbas ZangarakyA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • AnselA Ansel

Abbas Zangaraky
      ببخشید که وسط بحث شما دوتا اومدم ولی این فکرتون خیلی اذیتم میکرد
      چرا فکر میکنین باید شمارو کافر بدونن
      کی میدونه که پیش خدا کدوم بنده اش عزیز تره
      چرا به رحمانیت خدا فکر نمی‌کنید اصلا
      خدا خیلی بیشتر از اینا ماها رو دوست داره ها...

Abbas ZangarakyA آفلاین
      Abbas ZangarakyA آفلاین
      Abbas Zangaraky
      دانش آموزان آلاء ریاضی

@ftm-montazeri ببخشید
      اما ایشون پرسیدن کافر کیه و من هم اینطور گفتم منظوری نداشتم

AnselA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

@narjes-hashemi مسلمونا که به افرادی مثل من میگن
        چطور؟

_Biliifti__ آفلاین
        _Biliifti__ آفلاین
        _Biliifti_

Abbas Zangaraky مسلما اینجور نیست
        کافر کسیه که حقیقتو روشو میپوشه... مونده حالا حقیقت چی باشه!!

اولش وقتی اومدیم کره زمین هیچ شناختی از دنیای پیرامون نداشتیم، ولی به مرور بهمون گفتن چطوری به مسائل نگاه کنیم، توی هر مساله ای. حقیقت از نظر من یعنی اینکه من میتونم به اتفاقات معانی بدم، به زندگیم یه طوری نگاه کنم که برام جذاب باشه. نذارم دیگران توی من زندگی کنن و نظرشون رو تحمیل کنن. تعارف نداریم که، ما ها خیلی وقت ها چیزی رو زندگی نکردیم بلکه اولش با درک یه سری از آدما برخورد کردیم. این همه تعریف و جهان بینی وجود داره تو دنیا.

اما اگه کسی جهان بینیش هرطوری باشه در واقع زندگیش هم همون گواه رو میده. اول یه طوری نگاه میکنی و بعد درمیاد. نه اینکه یطوری بوده بعد باعث میشه ما دیدمون به دنیا و مسائل مختلف عوض بشه. بنظرم اصلا چیز پیچیده ای نیست. با یه نگاه به زندگی آدما میشه مهندسی معکوس کرد.

آب رو دیدی؟ میریزی تو پارچ. شکل ظرف رو میگیره. حالا خدا هم میتونه باشه برای یه نفر. هم میتونه نباشه. دنیا هم یه همچین حالتی داره. هرجور من ببینمش همون شکل رو در نهایت میگیره (اگر اعتقاد قلبی داشته باشم)
        حالا شما بگو فلانی میگه خدا نیست. اونم داره یه سری مطالبی رو میگه ولی واقعا خدا نمیتونه باشه؟ پس یه عده کثیری اگه خدارو تو زندگی اثبات کنن برات لابد برچسب شانس میزنیم بهشون. ایشون فقط داره دنیا بینی خودشو منتقل میکنه لزوما کل حقیقت دنیا این نیست.
        یکی میگه عشق کو بابا همه دنبال تیغ زدن همن. الان این کل واقعیت دنیا بود؟ نه نیست. چون عشق هم هست.

در آخر پیشنهاد میکنم خودتون پیدا کنید جواب رو. برید اول ببینید اصلا هست؟ دنبالش بگردید. اگر نبود بعد با قاطعیت بگید نیست اصلا وجود نداره. یقین داشتن بهتر از شک داشتنه

یکی از بهترین تعاریفش بود😜✋🏻

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

2
        • Hhh HhH آفلاین
          Hhh HhH آفلاین
          Hhh Hh
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

سلام
          توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
          بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

• کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
            بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
          راستی ، کتاب صوتیش هم هست
          امیدوارم براتون مفید بوده باشه
          یاعلی

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

Abbas ZangarakyA Hhh HhH 2 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • _Biliifti__ _Biliifti_

Abbas Zangaraky مسلما اینجور نیست
            کافر کسیه که حقیقتو روشو میپوشه... مونده حالا حقیقت چی باشه!!

اولش وقتی اومدیم کره زمین هیچ شناختی از دنیای پیرامون نداشتیم، ولی به مرور بهمون گفتن چطوری به مسائل نگاه کنیم، توی هر مساله ای. حقیقت از نظر من یعنی اینکه من میتونم به اتفاقات معانی بدم، به زندگیم یه طوری نگاه کنم که برام جذاب باشه. نذارم دیگران توی من زندگی کنن و نظرشون رو تحمیل کنن. تعارف نداریم که، ما ها خیلی وقت ها چیزی رو زندگی نکردیم بلکه اولش با درک یه سری از آدما برخورد کردیم. این همه تعریف و جهان بینی وجود داره تو دنیا.

اما اگه کسی جهان بینیش هرطوری باشه در واقع زندگیش هم همون گواه رو میده. اول یه طوری نگاه میکنی و بعد درمیاد. نه اینکه یطوری بوده بعد باعث میشه ما دیدمون به دنیا و مسائل مختلف عوض بشه. بنظرم اصلا چیز پیچیده ای نیست. با یه نگاه به زندگی آدما میشه مهندسی معکوس کرد.

آب رو دیدی؟ میریزی تو پارچ. شکل ظرف رو میگیره. حالا خدا هم میتونه باشه برای یه نفر. هم میتونه نباشه. دنیا هم یه همچین حالتی داره. هرجور من ببینمش همون شکل رو در نهایت میگیره (اگر اعتقاد قلبی داشته باشم)
            حالا شما بگو فلانی میگه خدا نیست. اونم داره یه سری مطالبی رو میگه ولی واقعا خدا نمیتونه باشه؟ پس یه عده کثیری اگه خدارو تو زندگی اثبات کنن برات لابد برچسب شانس میزنیم بهشون. ایشون فقط داره دنیا بینی خودشو منتقل میکنه لزوما کل حقیقت دنیا این نیست.
            یکی میگه عشق کو بابا همه دنبال تیغ زدن همن. الان این کل واقعیت دنیا بود؟ نه نیست. چون عشق هم هست.

در آخر پیشنهاد میکنم خودتون پیدا کنید جواب رو. برید اول ببینید اصلا هست؟ دنبالش بگردید. اگر نبود بعد با قاطعیت بگید نیست اصلا وجود نداره. یقین داشتن بهتر از شک داشتنه

یکی از بهترین تعاریفش بود😜✋🏻

Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas Zangaraky
            دانش آموزان آلاء ریاضی

@narjes-hashemi ممنون بله درسته

_Biliifti__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Kit Cat سلام خیلی ممنون اره افسردگی دارم
              نه سردرد چیه خیلی خوب بود

Kit CatK آفلاین
              Kit CatK آفلاین
              Kit Cat

Abbas Zangaraky

خواهش میکنم کاری نکردم:)
              فکر میکنم منشا ذهنیت شما بیشتر ازین که بخدا ربط داشته باشه احتمالا افسردگیتون باشه اگه خیلی حاد هست که حتما برید پیش روانشناس یا روانپزشک راستش فرقشون رو دقیق نمیدونم 😅اما اگه کم هست(همون خفیفی که دکی ها میگن🙂) پیشنهادم اینه که یکم موسیقی آروم گوش بدید و ذهنتون رو اروم کنید و سعی کنید بی طرفانه به مسائل نگاه کنید چون این بی طرف نبودنه گاهی باعث میشه حس کنید ازتون متنفرن در حالی که نیستن یا اصلا برید و باهاشون صحبت کنید بذارین بگن ازتون متنفر نیستن(حتی اگه بودنم گفتم مهم نیست چون شما با ارزش تر از اونی هستید که بخواید با تنفر کسی ارزشتون کم شه!) و اینکه با خوش بینی و اعتماد بنفس رفتار کنید...یه بار یه دوستی بهم گفت اگه زندگی بهت لیمو داد باهاش لیموناد درست کن...شمام با غماتون شوخی کنید و بخندید اصلا میگن آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند!:)
              و دیگه اینکه دیگران رو دوست داشته باشید که دل به دل راه داره و مطمئنا وقتی شما گرمای محبتتون رو به کسی میدید دیر یا زود ازاش رو دریافت میکنین!
              متنی که شما نوشته بودید محوریتش خدا بود اما من فکر میکنم باید بیشتر از خودخون مینوشتید اینکه الان باورتون از خودتون کمه...شاید خودتون رو اونقدر که سزاوارشید دوست ندارید..البته جون افسردگی دارید اینا احتمالا عادی هستن ولی خب افسردگیتون رو که درمان کنید من مطمئنم راحت تر میتونید به هر چی میخواین برسین!!=)
              اینکه دنبال اینید که خوب بشید خیلی عالیه...خیلی ها حتی دنبال راه نجات هم نمیرن(حالا انگار تو پارک ژوراسیکین که من اینا رو میگم!😂😐)
              همه بچه های آلا باورتون داریم =))
              خودتون هم خودتون رو باور داشته باشید و به خودتون اونقدر که سزاورید عشق بورزید...
              من مظمئنم حالا که قدم دارید برمیدارید میرسید!

0
              • Hhh HhH Hhh Hh

سلام
                توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
                بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

• کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
                  بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
                راستی ، کتاب صوتیش هم هست
                امیدوارم براتون مفید بوده باشه
                یاعلی

Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas Zangaraky
                دانش آموزان آلاء ریاضی

Hhh Hh سلام خیلی ممنون

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

@narjes-hashemi ممنون بله درسته

_Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti_

Abbas Zangaraky خواهش میکنم
                  درست که نیست 😂✋🏻
                  این چیزا برا همه پیش میاد من خودم الان به شدت درگیرشم ولی حتما با مطالعه نتیجه میده!!
                  موفق باشی:))

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

1
                  • Kit CatK Kit Cat

Abbas Zangaraky

خواهش میکنم کاری نکردم:)
                    فکر میکنم منشا ذهنیت شما بیشتر ازین که بخدا ربط داشته باشه احتمالا افسردگیتون باشه اگه خیلی حاد هست که حتما برید پیش روانشناس یا روانپزشک راستش فرقشون رو دقیق نمیدونم 😅اما اگه کم هست(همون خفیفی که دکی ها میگن🙂) پیشنهادم اینه که یکم موسیقی آروم گوش بدید و ذهنتون رو اروم کنید و سعی کنید بی طرفانه به مسائل نگاه کنید چون این بی طرف نبودنه گاهی باعث میشه حس کنید ازتون متنفرن در حالی که نیستن یا اصلا برید و باهاشون صحبت کنید بذارین بگن ازتون متنفر نیستن(حتی اگه بودنم گفتم مهم نیست چون شما با ارزش تر از اونی هستید که بخواید با تنفر کسی ارزشتون کم شه!) و اینکه با خوش بینی و اعتماد بنفس رفتار کنید...یه بار یه دوستی بهم گفت اگه زندگی بهت لیمو داد باهاش لیموناد درست کن...شمام با غماتون شوخی کنید و بخندید اصلا میگن آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند!:)
                    و دیگه اینکه دیگران رو دوست داشته باشید که دل به دل راه داره و مطمئنا وقتی شما گرمای محبتتون رو به کسی میدید دیر یا زود ازاش رو دریافت میکنین!
                    متنی که شما نوشته بودید محوریتش خدا بود اما من فکر میکنم باید بیشتر از خودخون مینوشتید اینکه الان باورتون از خودتون کمه...شاید خودتون رو اونقدر که سزاوارشید دوست ندارید..البته جون افسردگی دارید اینا احتمالا عادی هستن ولی خب افسردگیتون رو که درمان کنید من مطمئنم راحت تر میتونید به هر چی میخواین برسین!!=)
                    اینکه دنبال اینید که خوب بشید خیلی عالیه...خیلی ها حتی دنبال راه نجات هم نمیرن(حالا انگار تو پارک ژوراسیکین که من اینا رو میگم!😂😐)
                    همه بچه های آلا باورتون داریم =))
                    خودتون هم خودتون رو باور داشته باشید و به خودتون اونقدر که سزاورید عشق بورزید...
                    من مظمئنم حالا که قدم دارید برمیدارید میرسید!

Abbas ZangarakyA آفلاین
                    Abbas ZangarakyA آفلاین
                    Abbas Zangaraky
                    دانش آموزان آلاء ریاضی

Kit Cat اره شایدم دلیل تمام اینا افسردگیم باشه
                    ممنون از همه تون

Kit CatK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • _Biliifti__ _Biliifti_

درست که نیست 😂✋🏻
                      این چیزا برا همه پیش میاد من خودم الان به شدت درگیرشم ولی حتما با مطالعه نتیجه میده!!
                      موفق باشی:))

Abbas ZangarakyA آفلاین
                      Abbas ZangarakyA آفلاین
                      Abbas Zangaraky
                      دانش آموزان آلاء ریاضی

@narjes-hashemi همچنین شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Kit Cat اره شایدم دلیل تمام اینا افسردگیم باشه
                        ممنون از همه تون

Kit CatK آفلاین
                        Kit CatK آفلاین
                        Kit Cat

Abbas Zangaraky
                        خواهش میکنم🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

Hhh Hh سلام خیلی ممنون

Hhh HhH آفلاین
                          Hhh HhH آفلاین
                          Hhh Hh

Abbas Zangaraky
                          خواهش میکنم🙏🏻

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

@ftm-montazeri ببخشید
                            اما ایشون پرسیدن کافر کیه و من هم اینطور گفتم منظوری نداشتم

AnselA آفلاین
                            AnselA آفلاین
                            Ansel

من با حرف @Narjes-Hashemi موافقم بگردید پیدا کنید خدا رو
                            خدایی که توصیفش هممون زیاد شنیدیم
                            حرف بزنید باهاش
                            مسلما خدایی که ماها میشناسیم واسه بنده هاش نشونه واسه پیدا کردنش گذاشته
                            نمیگم درک کردن چون ما توانایی درک کردن وجودشو نداریم
                            ولی میتونیم با آرامشی که بهمون میده با امیدی که میده بهمون و خب با خیلی چیزای دیگه پیداش کنیم
                            همین مادرتون که میگید به خاطر ایشون خودتون از خیلی کار ها منع کردید نعمت خداست(یعنی یه طورایی جلوه کوچیک از خداست)
                            امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم
                            موفق باشید شبتون بخیر

مَردُمان
                            اهلِ عادت اند...

2
                            • AnselA Ansel

من با حرف @Narjes-Hashemi موافقم بگردید پیدا کنید خدا رو
                              خدایی که توصیفش هممون زیاد شنیدیم
                              حرف بزنید باهاش
                              مسلما خدایی که ماها میشناسیم واسه بنده هاش نشونه واسه پیدا کردنش گذاشته
                              نمیگم درک کردن چون ما توانایی درک کردن وجودشو نداریم
                              ولی میتونیم با آرامشی که بهمون میده با امیدی که میده بهمون و خب با خیلی چیزای دیگه پیداش کنیم
                              همین مادرتون که میگید به خاطر ایشون خودتون از خیلی کار ها منع کردید نعمت خداست(یعنی یه طورایی جلوه کوچیک از خداست)
                              امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم
                              موفق باشید شبتون بخیر

Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas Zangaraky
                              دانش آموزان آلاء ریاضی

@ftm-montazeri ممنون همچنین شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

@sania-andiravan سلام
                                اول اینکه ممنون از وقتی که گذاشتید
                                راستش سلامت که نیسم و اینکه بعد این اتفاقا اصلا دلم نیس حتی اسمشو بیارم من کار بزرگی ازش نخواستم فقط یه نشونه کوچیک که فقط بفهمم نگاه میکنه
                                من بشدت مذهبی بودم اگه یه ساعت نمازم دیر میشد عذاب وجدان میگرفتم اما انگار کافی نبوده
                                بازم ممنون ازتون گفته هاتون رو یادداشت کردم لطف کردین

UraniumU آفلاین
                                UraniumU آفلاین
                                Uranium
                                فارغ التحصیلان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده

Abbas Zangaraky در خدا گفته است:

@sania-andiravan سلام
                                راستش سلامت که نیسم و اینکه بعد این اتفاقا اصلا دلم نیس حتی اسمشو بیارم من کار بزرگی ازش نخواستم فقط یه نشونه کوچیک که فقط بفهمم نگاه میکنه
                                من بشدت مذهبی بودم اگه یه ساعت نمازم دیر میشد عذاب وجدان میگرفتم اما انگار کافی نبوده

سلام خب چرافک نمیکنید اینا امتحانه از طرف خدا
                                شاید شما فک میکردید خیلی مذهبی هستید و هرگز از دینش نمیگذرید و خدا هم خواسته نشونتون بده که اینجور نیس و حتی شماهم که نمازت فراموش نمیشده در معرض شیطانی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
                                هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

4
                                • UraniumU Uranium

Abbas Zangaraky در خدا گفته است:

@sania-andiravan سلام

سلام خب چرافک نمیکنید اینا امتحانه از طرف خدا
                                  شاید شما فک میکردید خیلی مذهبی هستید و هرگز از دینش نمیگذرید و خدا هم خواسته نشونتون بده که اینجور نیس و حتی شماهم که نمازت فراموش نمیشده در معرض شیطانی

Abbas ZangarakyA آفلاین
                                  Abbas ZangarakyA آفلاین
                                  Abbas Zangaraky
                                  دانش آموزان آلاء ریاضی

@n-n-good اره خودمم به همین فکر میکنم شاید اینطور بوده

UraniumU 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

@n-n-good اره خودمم به همین فکر میکنم شاید اینطور بوده

UraniumU آفلاین
                                    UraniumU آفلاین
                                    Uranium
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Abbas Zangaraky
                                    بعدم یچیز دیگه هم بگم
                                    اگه الان مشکلی دارید بگید اگه بدتر بود چی
                                    همیشه یه بدتر وجود داره
                                    شاید قرار بوده بدتره پیش بیاد و خدا نزاشته
                                    چینش جهان جوریه که هر اتفاقش دلیل داره

وقتی مشکلی پیش میاد قطعا ناراحت میشیم اما باید سعی کنیم به جنبه خوبشم فک کنیم
                                    اول بهش کاملا ایمان بیارید بعد همه چیو بسپارید بهش

سخنرانیای استاد رائفی پور و استاد پناهیان عالیه
                                    البته از منبع معتبر مثل کانالای خودشون بگیریدشون چون بعضیا تقطیع میکنن حرفاشونو و جور دیگه ای جلوه میدن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
                                    هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

3
                                    • غزل محمدی 0غ آفلاین
                                      غزل محمدی 0غ آفلاین
                                      غزل محمدی 0

سلام مجدد به همگی
                                      از تمام کسانی که در مورد قانون جذب خوندن یا شنیدن یا به هر حال میدونن خواهش میکنم لطفا لطفا لطفااااااااا برید قاون جذب ، قانون جذبه رو تا اخر گوش بدید
                                      از تک تکتون خواهش میکنم خیلی چیز حیاتی ای هست
                                      لطفا تا اخر گوش بدید .
                                      ممنون

1

سلام نمیدونم چرا نمیشد تو بخش مناسبش بپرسم
                                        اگه اجازه بدین اینجا بپرسم
                                        من یه بی خدام تقریبا میشه گفت قران رو هم داشتم اتیش میزدم
                                        اما خودم میدونم اینطور نمیشه ادم به پوچی میرسه وقتی تصور میکنی خدایی نیست تموم اهدافت هم پوچ میشه فکر خودکشی میاد سراغم اما فقط به خاطر مادرم اینکارو نمیکنم
                                        هزار بار گفتم خدایی که از رگ گردن نزدیک تری یه نشونه کوچیک تو خواب یا بیداری بده که یکم اروم شم من خیلی به حضرت عباس ارادت داشتم از ایشون خواهش کردم اما فایده ای نداشت حس میکنم خدا هم از من متنفره مثل پدرم برادرم حتی کسی که دوسش داشتم
                                        همین موضوع باعث میشه حالم بد شه و نتونم برا کنکور بخونم میشه کمک کنید

Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan Gonabadi

Abbas Zangaraky سلام
                                        یه عالمه نوشتم بعد ارسال نشد😫
                                        ببخشید خلاصه اینکه اینو بخونید خیلی عقلی و منطقی خدا رو اثبات میکنه

در کتاب های اصول عقاید، با برهان‌ها و دلیل‌های عقلی، وجود خدا به اثبات رسیده است که برخی از آنها عبارتند از:

1. برهان علت و معلول
                                        2. برهان نظم
                                        3. برهان حرکت
                                        4. برهان حدوث
                                        5. برهان امکان و وجوب
                                        6. برهان صدیقین
                                          اما به دلیل محدودیت فقط به تبیین یکی از آنها می پردازیم:
                                          بر اساس اصل علیّت، هر پدیده‌ای که به وجود می‌آید، نیاز به موجودی دارد که آن را به وجود بیاورد. در این رابطه، موجود اول را معلول و موجود دوم که باعث به وجود آمدن موجود دیگری می‌شود را علت، و رابطه میان این دو را علّیت می‌نامند. همه موجوداتی که در اطراف خود می‌بینیم، معلول هستند و نیاز دارند که یک علت آنها را پدید آورده باشد. آن علت یا هیچ علتی ندارد که در آن صورت، می‌شود علت العلل و خودش مقوم ذات خود است که همان خدای متعال است. یا آنکه آن علت نیز معلول علت دیگر است و از آنجایی که دور و تسلسل باطل است، این سلسله علل باید به علتی ختم شود که نیاز به علت ندارد. در نتیجه از طریق این برهان، وجود یک علت که بی نیاز و غنی از علتهای دیگر است یعنی خدای متعال اثبات می‌گردد.

برای مطالعه بیشتر درباره براهین اثبات وجود خدا به کتاب های زیر مراجعه فرمایید:

• اصول عقائد اسلامی (توحید)، استاد محسن قرائتی.
                                          ـ خداشناسی، ابراهیم امینی.
                                          ـ آموزش کلام اسلامی( خداشناسی)، محمّد سعیدی مهر.
                                          ـ یکصد و ده سوال پیرامون خداشناسی از استاد مطهری، ناشر:اندیشه ماندگار.
                                          ـ تبیین براهین اثبات خدا، آیت الله جوادی آملی.
                                          ـ الله شناسی (سه جلد)، علامه آیت الله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی.
                                        2
                                        • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

بزار یه داستان رو بهتون بگم
                                          یه روزی از حضرت موسی فکر کنم میپرسن خدا ما رو چقدر دوست داره حضرت موسی هم میپرسه و ندا میاد حضرت بره به یه کوهی
                                          همینطور هم همیشه حضرت موسی وقتی میره یه جا قایم میشه و یه پسر جوانی رو میبینه که چشمای های مادرش رو درآورده و داره از کوه میره بالا که یه دختر جوان وایستاده (اون دختر از این پسر جوان خواسته بوده برای ازدواج باهاش)
                                          از کوه که میره بالا یه ذره لغزش ایجاد میشه مادره میشنوه به بچه اش میگه مراقب باش پسرم، مراقب باش نیوفتی!
                                          ندا میاد به حضرت موسی که دیدی محبت مادر رو؟...

ببینید یه مادر با اینکه پسرش چشمانش رو درآورده بازم با تمام وجودش دوستش داره اما خدای کریم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی..... ما رو دوست داره اصلا ما بدترین آدم! بازم خدا نسبت به ما خودش رو موظف میدونه که مهربان باشه
                                          حالا شما بر چه اساسی میگید خدا از من متنفره!
                                          اگه خدا از شما بدش میومد شرایط شما این نبود!

مصطفي عباسیانم آفلاین
                                          مصطفي عباسیانم آفلاین
                                          مصطفي عباسیان
                                          دانش آموزان آلاء

Maryam Nateqi در خدا گفته است:

بزار یه داستان رو بهتون بگم
                                          یه روزی از حضرت موسی فکر کنم میپرسن خدا ما رو چقدر دوست داره حضرت موسی هم میپرسه و ندا میاد حضرت بره به یه کوهی
                                          همینطور هم همیشه حضرت موسی وقتی میره یه جا قایم میشه و یه پسر جوانی رو میبینه که چشمای های مادرش رو درآورده و داره از کوه میره بالا که یه دختر جوان وایستاده (اون دختر از این پسر جوان خواسته بوده برای ازدواج باهاش)
                                          از کوه که میره بالا یه ذره لغزش ایجاد میشه مادره میشنوه به بچه اش میگه مراقب باش پسرم، مراقب باش نیوفتی!
                                          ندا میاد به حضرت موسی که دیدی محبت مادر رو؟...

ببینید یه مادر با اینکه پسرش چشمانش رو درآورده بازم با تمام وجودش دوستش داره اما خدای کریم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی..... ما رو دوست داره اصلا ما بدترین آدم! بازم خدا نسبت به ما خودش رو موظف میدونه که مهربان باشه
                                          حالا شما بر چه اساسی میگید خدا از من متنفره!
                                          اگه خدا از شما بدش میومد شرایط شما این نبود!

چه باحال شمام عین منی !.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه