Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خدا
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

خدا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
111 دیدگاه‌ها 23 کاربران 1.2k بازدیدها 17 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hhh HhH Hhh Hh

سلام
    توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
    بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

• کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
      بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
    راستی ، کتاب صوتیش هم هست
    امیدوارم براتون مفید بوده باشه
    یاعلی

Hhh HhH آفلاین
    Hhh HhH آفلاین
    Hhh Hh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Hhh Hh در خدا گفته است:

سلام
    توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
    بخشی از معرفی این کتاب:

• این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.

بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقت‌فرسا در زندگی داشته و در برهه‌ای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبت‌های زندگی بسته‌اند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.

تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
    یاعلی

Abbas Zangaraky
    این لینک آپاراتِ کتاب صوتیشه(با صدای دلنشین فرزان بهنام)
    https://www.aparat.com/v/LvJtF/
    کارایی که توش میگه برای ۲۸ روزه(ساده ولی تاثیر گذار)
    کلیپ اول چون مقدمه و روز اول باهمه پس یکم طولانیه ولی بقیه روز ها حداکثر ۱۰ دقیقست

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

Abbas ZangarakyA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Abbas ZangarakyA Abbas Zangaraky

سلام نمیدونم چرا نمیشد تو بخش مناسبش بپرسم
      اگه اجازه بدین اینجا بپرسم
      من یه بی خدام تقریبا میشه گفت قران رو هم داشتم اتیش میزدم
      اما خودم میدونم اینطور نمیشه ادم به پوچی میرسه وقتی تصور میکنی خدایی نیست تموم اهدافت هم پوچ میشه فکر خودکشی میاد سراغم اما فقط به خاطر مادرم اینکارو نمیکنم
      هزار بار گفتم خدایی که از رگ گردن نزدیک تری یه نشونه کوچیک تو خواب یا بیداری بده که یکم اروم شم من خیلی به حضرت عباس ارادت داشتم از ایشون خواهش کردم اما فایده ای نداشت حس میکنم خدا هم از من متنفره مثل پدرم برادرم حتی کسی که دوسش داشتم
      همین موضوع باعث میشه حالم بد شه و نتونم برا کنکور بخونم میشه کمک کنید

Infinitie. AI آفلاین
      Infinitie. AI آفلاین
      Infinitie. A
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده

Abbas Zangaraky
      سلام
      این پیام قراره طولانی باشه، لطفا وقت بزار و بخون
      ان شاللّه که کمکت کنه
      اولا که خیلی عادیه که ادم تو این سن به فکر این چیزا بیوفته
      ولی بدِ ماجرا اینجاست که شما توی این دوراهی بمونی!
      و جای تاسف هم داره که توی کشور ما، اونقدر که باید و شاید، به این مسائل برای نوجوون ها و جوون ها پرداخته نمیشه!
      اول از همه من یه موضوعی رو بگم، من میخوام با چند استدلال ساده وجود خدا رو اثبات کنم، اصلا بحث این نیست که این موضوع هنوز جزو بحث های مطرح جهان هست یا نه! اینکه هنوز اهل فلسفه هم دارن روی این موضوع بحث میکنن، به ما مربوط نیست! چون آدم اگه توی همچین دوراهی مهمی بیوفته و نخواد تصمیم بگیره، بدتر از هر دو گروه، ممکنه ضربه ببینه!
      در ضمن من ادله خودم رو میگم، این شمایی که انتخاب میکنی، ولی توصیه میکنم حتما انتخاب کن و توی دوراهی نمون!!!
      خب من از اولین استدلالم میگم
      بزار با بازی دومینو شروع کنیم!
      دومینو رو دیدی دیگه؟ چند تا قطعه چوبی پشت سرهم میچینن و باهاش طرح های جالب درست میکنن، آخرش هم قطعه اول رو میندازن و باقی قطعات میوفتن!
      خب قاعدتا دیدی، نیاز به توضیح من نداشت! ولی یه سوال دارم من!
      ممکنه این قطعات هیچ قطعه اولی نداشته باشه؟
      یعنی ممکنه من یه دومینوایی رو درست کنم که هیچ ابتدایی نداشته باشه؟ یعنی هیچ اولین قطعه ایی نباشه که من هلش بدم و اون قطعه بقیه رو بندازه؟ممکنه؟؟؟
      خب قاعدتا نه!!
      یعنی شما نمیتونی یه دومینو رو پیدا کنی که افتاده باشه ولی از یه جایی شروع نشده باشه!!
      حالا چه ربطی داشت؟!
      ببین من از پدر و مادرم زاده شدم، مثل باقی انسان ها!
      پدر و مادر منم از والدین خودشون زاده شدن!
      پدربزرگ و مادربزرگم هم به همین شکل!
      و البته باقی موجودات هم غالبن به همین شکل!
      هر موجودی توی این دنیا، یه علت واسه به وجود اومدنش بوده، یعنی علت به وجود اومدن یه تیکه چوب، خاک بوده، آب بوده، نور خورشید بوده! علت به وجود اومدن انسان ها، والدینشون بودن! حیوانات هم همینطور! تمام موجودات زنده و غیرزنده یه علتی داشتن!
      حالا سوال!؟
      اگر همینطور به عقب برگردیم و بخوایم اولین علت همه این چیزا رو پیدا کنیم، بنظرت ممکنه اصلن به جایی ختم نشه؟ یعنی اینطور بگم که هیچ علت اولیه ایی وجود نداشته باشه؟
      پاسخ اینه: نه!!!
      نمیشه همه موجودات یه علتی داشته باشن ولی این علت ها به جایی ختم نشه! دقیقا مثله بازی دومینو!! نمیشه یه دومینو از یه جایی شروع نشده باشه!!! همونطور که این جهان و تمام موجوداتش اینطورن! منظور اینه تو هرچقدر که میخوای برو عقب! بالاخره این چرخه باید یه جایی تموم بشه، و اِلّا اینکه جایی تموم نشه غیر ممکن اتفاق افتاده که همچین چیزی هیچوقت اتفاق نمیوفته، چون عقل قبولش نمیکنه!!!
      عقل میگه تسلسل محاله! محاله عقلیه! پس حتما یه موجود اولیه ایی وجود داشته که باقی موجودات رو خلق کرده!
      که ما بهش میگیم خدا!
      ((تو پرانتز: ببین اینکه این جهان چطور درست شده، بیگ بنگ بوده یا یه توده فضایی بوده یا هرچیزی، اصلن مهم نیست!
      ما داریم در رابطه با علت این چیزا بحث میکنیم که خدا هست!))
      خب این از استدلال اول! امیدوارم سرت رو درد نیورده باشم
      بریم برای استدلال دوم!؟
      -بریم!
      این بار، با یه سوال شروع میکنم!
      اگر ماشینت خراب بشه و ماشینتو پیش بهترین تعمیرکار شهر ببری و بهت بگه مشکل از روغن موتوره ماشینه، آیا تو کاملا مطمئن میشی که مشکل از روغن موتوره؟ اگر من باشم، با خودم میگم، نه ممکنه این یارو اشتباه کرده باشه
      خب اگه دوتا تعمیر کار خبره بگن مشکل از روغن موتوره چی؟
      شااااید یه ذره با خودم بگم هردوشون اشتباه کردن ولی برای اطمینان من از نفر سوم هم میپرسم!
      خب اگه تعمیرکار سوم هم بگه مشکل از روغن موتوره، قاعدتا من مطمئن میشم
      ولی فرض کنیم تو مطمئن نشدی!
      اگه پنج تا تعمیر کار بگن که از روغن موتوره چی؟ بازم نه؟
      اکه صد تا بگن چی؟ باز هم نه؟
      اگه هزار تا تعمیر کار بگن ماشین مشکلش از روغن موتوره چی؟؟؟ هر هزار نفر هم دقیقا دارن روی یه مشکل دست میزارن!
      خب اینجا عقل سلیم میگه که ممکنه از نظر قانون احتمالات توی تئوری، هر هزار نفرشون اشتباه کنن
      ولی توی واقعیت همچین چیزی محاله! چون علم احتمال اینو رد می‌کنه!!! واقعا هم همینطوره!
      حالا بزار من یه چیزی بگم
      ما (مسلمونا) میگیم، صد و بیست و چهار هزار نفر آدم راستگو، اومدن که به ما راه راست رو نشون بدن
      خب پیامبر ها از راستگوترین مردمان تاریخ بودن(این رو تاریخ و رفتار پیامبر ها اثبات میکنه)
      خب وقتی صد و بیست و چهار هزار نفر بگن، خدایی وجود داره، یه دنیای دیگه وجود داره، یه حساب و کتابی وجود داره!
      .
      اینجا دیگه حتی اگه کسی بخواد این هارو رد کنه هم، نمیتونه همچین کاری کنه!!! چرا؟ بخاطر همون دلیلی که بالا گفتم!
      خب فکر کنم برای استدلال دوم کافی باشه!
      یه استدلال دیگه هم هست، که فکر کنم نگم بهتره!
      ولی یه چیزی!
      ببین دوست من، حتی اگه تا الان هم به وجود خدا ایمان نیاوردی، من نظری میخوام بدم، یه لحظه فکر کن
      اگه ۹۹/۹۹۹۹۹ درصد خدا وجود نداشته باشه، قیامت وجود نداشته باشه و ظهوری وجود نداشته باشه و هزار تا اتفاق دیگه.....
      وقتی همه مردن، همه با هم یکین و کسی چیزی از دست نداده!
      ولی فقط و فقط ۰/۰۰۰۰۱ درصد همه این ها واقعی باشه(که با توجه به ادله بالا، جای این درصد ها، باید جابجا باشه)
      اونوقته که کسی که وجود داشتن خدا و سلوک اون راه رو انتخاب کرده، کلاهشو میندازه هوا!!!!
      خب فکر کنم کافی باشه!
      ان شالله درست انتخاب کنی، و توی این دوراهی نمونی!

7
      • Infinitie. AI آفلاین
        Infinitie. AI آفلاین
        Infinitie. A
        این پست پاک شده!
        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Hhh HhH Hhh Hh

Hhh Hh در خدا گفته است:

سلام
          بخشی از معرفی این کتاب:

یاعلی

Abbas Zangaraky
          این لینک آپاراتِ کتاب صوتیشه(با صدای دلنشین فرزان بهنام)
          https://www.aparat.com/v/LvJtF/
          کارایی که توش میگه برای ۲۸ روزه(ساده ولی تاثیر گذار)
          کلیپ اول چون مقدمه و روز اول باهمه پس یکم طولانیه ولی بقیه روز ها حداکثر ۱۰ دقیقست

Abbas ZangarakyA آفلاین
          Abbas ZangarakyA آفلاین
          Abbas Zangaraky
          دانش آموزان آلاء ریاضی

Hhh Hh خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Infinitie. AI Infinitie. A

Abbas Zangaraky
            سلام
            این پیام قراره طولانی باشه، لطفا وقت بزار و بخون
            ان شاللّه که کمکت کنه
            اولا که خیلی عادیه که ادم تو این سن به فکر این چیزا بیوفته
            ولی بدِ ماجرا اینجاست که شما توی این دوراهی بمونی!
            و جای تاسف هم داره که توی کشور ما، اونقدر که باید و شاید، به این مسائل برای نوجوون ها و جوون ها پرداخته نمیشه!
            اول از همه من یه موضوعی رو بگم، من میخوام با چند استدلال ساده وجود خدا رو اثبات کنم، اصلا بحث این نیست که این موضوع هنوز جزو بحث های مطرح جهان هست یا نه! اینکه هنوز اهل فلسفه هم دارن روی این موضوع بحث میکنن، به ما مربوط نیست! چون آدم اگه توی همچین دوراهی مهمی بیوفته و نخواد تصمیم بگیره، بدتر از هر دو گروه، ممکنه ضربه ببینه!
            در ضمن من ادله خودم رو میگم، این شمایی که انتخاب میکنی، ولی توصیه میکنم حتما انتخاب کن و توی دوراهی نمون!!!
            خب من از اولین استدلالم میگم
            بزار با بازی دومینو شروع کنیم!
            دومینو رو دیدی دیگه؟ چند تا قطعه چوبی پشت سرهم میچینن و باهاش طرح های جالب درست میکنن، آخرش هم قطعه اول رو میندازن و باقی قطعات میوفتن!
            خب قاعدتا دیدی، نیاز به توضیح من نداشت! ولی یه سوال دارم من!
            ممکنه این قطعات هیچ قطعه اولی نداشته باشه؟
            یعنی ممکنه من یه دومینوایی رو درست کنم که هیچ ابتدایی نداشته باشه؟ یعنی هیچ اولین قطعه ایی نباشه که من هلش بدم و اون قطعه بقیه رو بندازه؟ممکنه؟؟؟
            خب قاعدتا نه!!
            یعنی شما نمیتونی یه دومینو رو پیدا کنی که افتاده باشه ولی از یه جایی شروع نشده باشه!!
            حالا چه ربطی داشت؟!
            ببین من از پدر و مادرم زاده شدم، مثل باقی انسان ها!
            پدر و مادر منم از والدین خودشون زاده شدن!
            پدربزرگ و مادربزرگم هم به همین شکل!
            و البته باقی موجودات هم غالبن به همین شکل!
            هر موجودی توی این دنیا، یه علت واسه به وجود اومدنش بوده، یعنی علت به وجود اومدن یه تیکه چوب، خاک بوده، آب بوده، نور خورشید بوده! علت به وجود اومدن انسان ها، والدینشون بودن! حیوانات هم همینطور! تمام موجودات زنده و غیرزنده یه علتی داشتن!
            حالا سوال!؟
            اگر همینطور به عقب برگردیم و بخوایم اولین علت همه این چیزا رو پیدا کنیم، بنظرت ممکنه اصلن به جایی ختم نشه؟ یعنی اینطور بگم که هیچ علت اولیه ایی وجود نداشته باشه؟
            پاسخ اینه: نه!!!
            نمیشه همه موجودات یه علتی داشته باشن ولی این علت ها به جایی ختم نشه! دقیقا مثله بازی دومینو!! نمیشه یه دومینو از یه جایی شروع نشده باشه!!! همونطور که این جهان و تمام موجوداتش اینطورن! منظور اینه تو هرچقدر که میخوای برو عقب! بالاخره این چرخه باید یه جایی تموم بشه، و اِلّا اینکه جایی تموم نشه غیر ممکن اتفاق افتاده که همچین چیزی هیچوقت اتفاق نمیوفته، چون عقل قبولش نمیکنه!!!
            عقل میگه تسلسل محاله! محاله عقلیه! پس حتما یه موجود اولیه ایی وجود داشته که باقی موجودات رو خلق کرده!
            که ما بهش میگیم خدا!
            ((تو پرانتز: ببین اینکه این جهان چطور درست شده، بیگ بنگ بوده یا یه توده فضایی بوده یا هرچیزی، اصلن مهم نیست!
            ما داریم در رابطه با علت این چیزا بحث میکنیم که خدا هست!))
            خب این از استدلال اول! امیدوارم سرت رو درد نیورده باشم
            بریم برای استدلال دوم!؟
            -بریم!
            این بار، با یه سوال شروع میکنم!
            اگر ماشینت خراب بشه و ماشینتو پیش بهترین تعمیرکار شهر ببری و بهت بگه مشکل از روغن موتوره ماشینه، آیا تو کاملا مطمئن میشی که مشکل از روغن موتوره؟ اگر من باشم، با خودم میگم، نه ممکنه این یارو اشتباه کرده باشه
            خب اگه دوتا تعمیر کار خبره بگن مشکل از روغن موتوره چی؟
            شااااید یه ذره با خودم بگم هردوشون اشتباه کردن ولی برای اطمینان من از نفر سوم هم میپرسم!
            خب اگه تعمیرکار سوم هم بگه مشکل از روغن موتوره، قاعدتا من مطمئن میشم
            ولی فرض کنیم تو مطمئن نشدی!
            اگه پنج تا تعمیر کار بگن که از روغن موتوره چی؟ بازم نه؟
            اکه صد تا بگن چی؟ باز هم نه؟
            اگه هزار تا تعمیر کار بگن ماشین مشکلش از روغن موتوره چی؟؟؟ هر هزار نفر هم دقیقا دارن روی یه مشکل دست میزارن!
            خب اینجا عقل سلیم میگه که ممکنه از نظر قانون احتمالات توی تئوری، هر هزار نفرشون اشتباه کنن
            ولی توی واقعیت همچین چیزی محاله! چون علم احتمال اینو رد می‌کنه!!! واقعا هم همینطوره!
            حالا بزار من یه چیزی بگم
            ما (مسلمونا) میگیم، صد و بیست و چهار هزار نفر آدم راستگو، اومدن که به ما راه راست رو نشون بدن
            خب پیامبر ها از راستگوترین مردمان تاریخ بودن(این رو تاریخ و رفتار پیامبر ها اثبات میکنه)
            خب وقتی صد و بیست و چهار هزار نفر بگن، خدایی وجود داره، یه دنیای دیگه وجود داره، یه حساب و کتابی وجود داره!
            .
            اینجا دیگه حتی اگه کسی بخواد این هارو رد کنه هم، نمیتونه همچین کاری کنه!!! چرا؟ بخاطر همون دلیلی که بالا گفتم!
            خب فکر کنم برای استدلال دوم کافی باشه!
            یه استدلال دیگه هم هست، که فکر کنم نگم بهتره!
            ولی یه چیزی!
            ببین دوست من، حتی اگه تا الان هم به وجود خدا ایمان نیاوردی، من نظری میخوام بدم، یه لحظه فکر کن
            اگه ۹۹/۹۹۹۹۹ درصد خدا وجود نداشته باشه، قیامت وجود نداشته باشه و ظهوری وجود نداشته باشه و هزار تا اتفاق دیگه.....
            وقتی همه مردن، همه با هم یکین و کسی چیزی از دست نداده!
            ولی فقط و فقط ۰/۰۰۰۰۱ درصد همه این ها واقعی باشه(که با توجه به ادله بالا، جای این درصد ها، باید جابجا باشه)
            اونوقته که کسی که وجود داشتن خدا و سلوک اون راه رو انتخاب کرده، کلاهشو میندازه هوا!!!!
            خب فکر کنم کافی باشه!
            ان شالله درست انتخاب کنی، و توی این دوراهی نمونی!

Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas ZangarakyA آفلاین
            Abbas Zangaraky
            دانش آموزان آلاء ریاضی

@infinitie-a سلام ممنون از توضیحت خیلی خوب بود

Infinitie. AI 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

@sania-andiravan سلام
              اول اینکه ممنون از وقتی که گذاشتید
              راستش سلامت که نیسم و اینکه بعد این اتفاقا اصلا دلم نیس حتی اسمشو بیارم من کار بزرگی ازش نخواستم فقط یه نشونه کوچیک که فقط بفهمم نگاه میکنه
              من بشدت مذهبی بودم اگه یه ساعت نمازم دیر میشد عذاب وجدان میگرفتم اما انگار کافی نبوده
              بازم ممنون ازتون گفته هاتون رو یادداشت کردم لطف کردین

S آفلاین
              S آفلاین
              Succinate

Abbas Zangaraky
              خواهش میکنم کاری نکردم
              اول از همه بهتون بگم ما خدا رو عبادت نمی‌کنیم که ازش چیزی بخوایم واس آرامش خودمونه
              این طرز تفکر غلطه که خدا من که دارم نماز میخونم اینو میخوام اونو میخوام یا مثلا به یه فقیری کمک کنم که خدا مثلا راهم رو باز کنه
              انگاری میخوایم خدا رو گول بزنیم کاری برامون انجام بده😂
              و اینکه خب خدا همیشه ما رو امتحان میکنه که بیشتریت شرایط سخت هستن اگر شما از خدا نشونه خواستید و نشونه ای نداد دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا انگاری که قهره نه خب اینجوری نگاه کنیم شاید داره بندش رو امتحان میکنه دلیل نمیشه کلا خدا رو بزاریم کنار

2
              • S Succinate

Abbas Zangaraky
                خواهش میکنم کاری نکردم
                اول از همه بهتون بگم ما خدا رو عبادت نمی‌کنیم که ازش چیزی بخوایم واس آرامش خودمونه
                این طرز تفکر غلطه که خدا من که دارم نماز میخونم اینو میخوام اونو میخوام یا مثلا به یه فقیری کمک کنم که خدا مثلا راهم رو باز کنه
                انگاری میخوایم خدا رو گول بزنیم کاری برامون انجام بده😂
                و اینکه خب خدا همیشه ما رو امتحان میکنه که بیشتریت شرایط سخت هستن اگر شما از خدا نشونه خواستید و نشونه ای نداد دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا انگاری که قهره نه خب اینجوری نگاه کنیم شاید داره بندش رو امتحان میکنه دلیل نمیشه کلا خدا رو بزاریم کنار

Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas ZangarakyA آفلاین
                Abbas Zangaraky
                دانش آموزان آلاء ریاضی

@sania-andiravan الان که فکر میکنم میبنم اره داشتم معامله میکردم

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

@sania-andiravan الان که فکر میکنم میبنم اره داشتم معامله میکردم

S آفلاین
                  S آفلاین
                  Succinate

Abbas Zangaraky
                  دقیقا و کار درستی نیست تو زندگی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

اما خودم میدونم اینطور نمیشه ادم به پوچی میرسه وقتی تصور میکنی خدایی نیست تموم اهدافت هم پوچ میشه فکر خودکشی میاد سراغم اما فقط به خاطر مادرم اینکارو نمیکنم
                    هزار بار گفتم خدایی که از رگ گردن نزدیک تری یه نشونه کوچیک تو خواب یا بیداری بده که یکم اروم شم من خیلی به حضرت عباس ارادت داشتم از ایشون خواهش کردم اما فایده ای نداشت حس میکنم خدا هم از من متنفره مثل پدرم برادرم حتی کسی که دوسش داشتم

AnneA آفلاین
                    AnneA آفلاین
                    Anne

Abbas Zangaraky سلام من نظرات بقیه را نخوندم ونمیدونم به نتیجه رسیدی یا نه ولی اینو بگم منم یه زمان عین شما بودم دقیقا هم از خدا میخواستم تو خواب یا بیداری نشونه ای بهم بده چندین ماه اینجوری بودم ولی نمیدونم چی شد که نشانه های که خدا در اطرافم رو گزاشتع بود دیدم وقتی دیدم مادرم بعد از هشت سال تحمل بیماری و سختی یه خنده از ته دل اومد رو لبش اونجا خدارو دیدم آخه آرزوم بود مادرم از ته دل بخنده 😃به نظرم اگه هنوز ندیدین یکم بیشتر تلاش کنید
                    مثلا خودم دیدم خدا وقتی که از همه دنیا نا امید شدم و تنها موندم، فقط ازخودش درخواست کردم در اوج ناامیدی یه جور کمکم کرد که هیچ جوره فراموشش نمیکنم .وقتی که فکر میکردم مادرم از دست دادم بهم برگردوندش
                    خلاصه بگم باید بگردی و تا نگردی پیداش نمیکنی حتی شده ده ها سال بگرد
                    دوست ندارم نصیحت کنم ولی فکر کنم شبیه نصیحت شد به هر حال موفق باشی 🤗

بسم الله الرحمن الرحیم

2

@infinitie-a سلام ممنون از توضیحت خیلی خوب بود

Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. AI آفلاین
                      Infinitie. A

Abbas Zangaraky 🌹🌹خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Yazdan Gonabadi اینستا دارین بیام دایرکت؟

Yazdan GonabadiY آفلاین
                        Yazdan GonabadiY آفلاین
                        Yazdan Gonabadi

Abbas Zangaraky نه خیر من اینستاگرام ندارم
                        اگر کار مهمی دادید آیدی تلگرام بدم؟

Abbas ZangarakyA فاطمه رحیمیف 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

Amaryllis HeshmatiA آفلاین
                          Amaryllis HeshmatiA آفلاین
                          Amaryllis Heshmati

Abbas Zangaraky IMG_20210910_142006_637.jpg
                          #تلنگر
                          #آیەگرافی

⛔️فَلَا تَکُن مِّنَ ٱلْقَـٰنِطِينَ

👈از نا امیدان مباش❌

سورە حجر/٥٥

5
                          • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

Abbas ZangarakyA آفلاین
                            Abbas ZangarakyA آفلاین
                            Abbas Zangaraky
                            دانش آموزان آلاء ریاضی

Yazdan Gonabadi لطف میکنید

Yazdan GonabadiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • AnneA Anne

Abbas Zangaraky سلام من نظرات بقیه را نخوندم ونمیدونم به نتیجه رسیدی یا نه ولی اینو بگم منم یه زمان عین شما بودم دقیقا هم از خدا میخواستم تو خواب یا بیداری نشونه ای بهم بده چندین ماه اینجوری بودم ولی نمیدونم چی شد که نشانه های که خدا در اطرافم رو گزاشتع بود دیدم وقتی دیدم مادرم بعد از هشت سال تحمل بیماری و سختی یه خنده از ته دل اومد رو لبش اونجا خدارو دیدم آخه آرزوم بود مادرم از ته دل بخنده 😃به نظرم اگه هنوز ندیدین یکم بیشتر تلاش کنید
                              مثلا خودم دیدم خدا وقتی که از همه دنیا نا امید شدم و تنها موندم، فقط ازخودش درخواست کردم در اوج ناامیدی یه جور کمکم کرد که هیچ جوره فراموشش نمیکنم .وقتی که فکر میکردم مادرم از دست دادم بهم برگردوندش
                              خلاصه بگم باید بگردی و تا نگردی پیداش نمیکنی حتی شده ده ها سال بگرد
                              دوست ندارم نصیحت کنم ولی فکر کنم شبیه نصیحت شد به هر حال موفق باشی 🤗

Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas ZangarakyA آفلاین
                              Abbas Zangaraky
                              دانش آموزان آلاء ریاضی
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Abbas Zangaraky انجام شده

@فرناز-مقیمی سلام امیدوارم همیشه مادرتون بخنده براتون ، ممنون همچنین شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Amaryllis HeshmatiA Amaryllis Heshmati

Abbas Zangaraky IMG_20210910_142006_637.jpg
                                #تلنگر
                                #آیەگرافی

⛔️فَلَا تَکُن مِّنَ ٱلْقَـٰنِطِينَ

👈از نا امیدان مباش❌

سورە حجر/٥٥

Abbas ZangarakyA آفلاین
                                Abbas ZangarakyA آفلاین
                                Abbas Zangaraky
                                دانش آموزان آلاء ریاضی

Amaryllis Heshmati سلام خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • فاطمه رحیمیف آفلاین
                                  فاطمه رحیمیف آفلاین
                                  فاطمه رحیمی

خب چرا خدا رو قبول نداری؟چی باعث شده فک کنی کسی دوست نداره؟اگ اینارو جواب بدی ببهتر میتونم کمکت کنم

2
                                  • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

فاطمه رحیمیف آفلاین
                                    فاطمه رحیمیف آفلاین
                                    فاطمه رحیمی

Yazdan Gonabadi ایدی ممنوع

Yazdan GonabadiY مصطفي عباسیانم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Melika eskandariM Melika eskandari

سلام ببخشید من تو این تاپیک میتونم ولی بعضی هارو نمیتونم کامنت بزارم چرا؟

فاطمه رحیمیف آفلاین
                                      فاطمه رحیمیف آفلاین
                                      فاطمه رحیمی

Melika eskandari
                                      اعتبارت چقدرهع؟
                                      ادمین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • فاطمه رحیمیف فاطمه رحیمی

Yazdan Gonabadi ایدی ممنوع

Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan GonabadiY آفلاین
                                        Yazdan Gonabadi
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yazdan Gonabadi انجام شده

فاطمه رحیمی چرا ممنوع ؟ میخوام کمکش کنم
                                        جفت مونم پسر هستیم مشکل شرعی نداره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0

Yazdan Gonabadi لطف میکنید

Yazdan GonabadiY آفلاین
                                          Yazdan GonabadiY آفلاین
                                          Yazdan Gonabadi

Abbas Zangaraky بفرمایید @Yazdangnbd

0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه