نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
سلام دوستان پیشنهاد تون برای فیزیک دهم کدوم استاد هستند؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiss ganji سلام استاد یاری عالی هستن
-
هادی رحیمی
ممنونم
برای تدریس هم فیزیک کنکور شون رو ببینم؟؟miss ganji برای تدریس اقای داداشی رو نگاه کنین و برای تست های بیشتر نکته و تست استاد کازرانیان رو پیشنهاد میکنم
-
سلام دوستان پیشنهاد تون برای فیزیک دهم کدوم استاد هستند؟؟؟
دانش آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
تجربی
یازده تجربی
@یازدهم
@دوازدهم
کنکوری 1399
فیزیک
پشت کنکوری
دانش آموز کنکوری
دانش آموز
دانش آموزان-نظام-قدیم-آلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiss ganji سلام وقتتون بخیر
اگه کنکوری نیستید و وقت کافی دارید به نظرمن با استاد یاری پیش برید .واقعا عالی هستن من که به شخصه خودم با صفر تا صدهای ایشون پیش رفتم و نتیجه هم گرفتم.
موفق باشید. -
سلام جزوه های آقای یاری رو از کجا دریافت کنیم ؟
-
سلام جزوه های آقای یاری رو از کجا دریافت کنیم ؟
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدههلن افشاری
سلام عزیزم از اینجا میتونی تهیه کنی
https://alaatv.com/product/349?dp[]=353 -
@دهم
تجربی
یازده تجربی
@یازدهم
@دوازدهم
کنکوری 1399
فیزیک
پشت کنکوری
دانش آموز کنکوری
دانش آموز
دانش آموزان-نظام-قدیم-آلاmiss ganji استاد یاری خیلی خوبه
-
@دهم
تجربی
یازده تجربی
@یازدهم
@دوازدهم
کنکوری 1399
فیزیک
پشت کنکوری
دانش آموز کنکوری
دانش آموز
دانش آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiss ganji
سلام .
آقای یاری درسنامه رو خلاصه تر تدریس میکنن ولی مفهومی و مفید و مفصل.
ولی در عوضش کلی نکته میگه و یه عالمه تست حل میکنه و هدفشونم بیشتر نکات تستی و تسلط روی تست زنی.و اقای داداشی درسنامشون کامل کاملِ و فقط خلاصه ای از مهمات رو ارائه نمیدن و ریز ریز درسنامه رو از قلم ننداختن.
ولی خب تست زیاد حل نکردن و نکات تستیشون کمه.برای اینکه بخوای درسنامه رو کامل آموزش ببینی به نظرم آقای داداشی و برای اینکه تسلطت روی تست بیشتر باشه و نکات تستی بیشتری تو مشتت داشته باشی آقای یاری.
با اینحال من خودم تدریس استاد یاری رو انتخاب کردم.
ولی تو از هر دو دبیر چند قسمت نگاه کن، بعد خودت بهتر میتونی انتخاب کنی با کدوم دبیر پیش بری .از کارگاه نکته و تست آقای کازرانیانم استفاده کن تا مهارت بیشتری توی تست ب دست بیاری
️
موفق باشی
-
سلام
استاد یاریرضا آلناصر مچکرم
-
miss ganji برای تدریس اقای داداشی رو نگاه کنین و برای تست های بیشتر نکته و تست استاد کازرانیان رو پیشنهاد میکنم
هادی رحیمی ممنون
-
miss ganji استاد یاری خیلی خوبه
Ahmadreza Bayat ممنونم
-
miss ganji
سلام .
آقای یاری درسنامه رو خلاصه تر تدریس میکنن ولی مفهومی و مفید و مفصل.
ولی در عوضش کلی نکته میگه و یه عالمه تست حل میکنه و هدفشونم بیشتر نکات تستی و تسلط روی تست زنی.و اقای داداشی درسنامشون کامل کاملِ و فقط خلاصه ای از مهمات رو ارائه نمیدن و ریز ریز درسنامه رو از قلم ننداختن.
ولی خب تست زیاد حل نکردن و نکات تستیشون کمه.برای اینکه بخوای درسنامه رو کامل آموزش ببینی به نظرم آقای داداشی و برای اینکه تسلطت روی تست بیشتر باشه و نکات تستی بیشتری تو مشتت داشته باشی آقای یاری.
با اینحال من خودم تدریس استاد یاری رو انتخاب کردم.
ولی تو از هر دو دبیر چند قسمت نگاه کن، بعد خودت بهتر میتونی انتخاب کنی با کدوم دبیر پیش بری .از کارگاه نکته و تست آقای کازرانیانم استفاده کن تا مهارت بیشتری توی تست ب دست بیاری
️
موفق باشی
@یاسمن-کیانی ممنونم عزیزم
-
سلام دوستان به جز آقای یاری کسی هست خیلی خوب ت صفر تاصد فیزیک رو یاد بدن؟؟؟
-
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yeganeh-fallah سلام بله آقای داداشی هستن
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yeganeh-fallah سلام.
استاد داداشی.
ایشون درسنامشون کاملِ و خلاصه نیس. و همه چیو ریز به ریز میگن. ولی خب تست و نکات تستیشون کمه.
موفق باشی -
امیر محمد مومیوند ممنون
-
امیر محمد مومیوند آقای داداشی فقط برای دوازدهن هستن دهم رو ندارن؟
-
@yeganeh-fallah سلام استاد کازرانیان
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود
روزتون بخیر
من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان رو دارم ولی درست و حسابی نمیتونم مباحث فشار در مایعات و لوله های یو شکل رو درک کنم و سوالاتش رو حل کنم
به نظرتون از صفرر تا صد های آقای یاری استفاده کنم بهتره؟بجز فشار بقیه مباحث چی ؟ به نظرتون تدریس استاد یاری بهتره؟
-
درود
روزتون بخیر
من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان رو دارم ولی درست و حسابی نمیتونم مباحث فشار در مایعات و لوله های یو شکل رو درک کنم و سوالاتش رو حل کنم
به نظرتون از صفرر تا صد های آقای یاری استفاده کنم بهتره؟بجز فشار بقیه مباحث چی ؟ به نظرتون تدریس استاد یاری بهتره؟
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری
سلام
من خودم مباحث فشار رو ندیدم قسمت مسائل رو ندیدم تا نیروهای بین مولکولی دیدم خوب متوجه شدم ولی مباحثی که فیلماشون رو کامل دنبال کردم راضی بودم
خیلی خیلی مفهومی تدریس میکنن و جزوه شون هم پیچیده نیست و سوالات و تست هاش هم خوب و قشنگیه
راستی من مباحث الکتریسیته ساکن و چگالی و کار و انرژی و توان رو دیدم راضی بودم