چرا باید آزمون بدیم ؟
-
سلام
اینو جدا تاپیکش کردم چون واقعا برام جانیفتاد چرا تو اون تاپیک بچه ها گفتن آزمونو باید داد . ما دوران جمع بندی آزمون مگه نمیدیم ؟ من میگم با یه برنامه پیش برم که ذهنم بهم نریزه اون آخر کلی آزمون بزنم . آزمونا تازه مجازینو اعصاب خوردکن !
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
اینو جدا تاپیکش کردم چون واقعا برام جانیفتاد چرا تو اون تاپیک بچه ها گفتن آزمونو باید داد . ما دوران جمع بندی آزمون مگه نمیدیم ؟ من میگم با یه برنامه پیش برم که ذهنم بهم نریزه اون آخر کلی آزمون بزنم . آزمونا تازه مجازینو اعصاب خوردکن !
@دانش-آموزان-آلاءF GH 2
سلام
فلسفه اصلی ازمون دادن اینه که شما ببینی چه قدر مهارت مغزی و درسی داری
مهارت مغزی مثلا این که اقا ممکنه من توی 25 تا سوال 10 تای اولو نتونم بزنم ولی نباید خودمو ببازم و گریه کنم یا ازمونو ول کنم
شما با ازمون تمرین میکنی 4 ساعت مداوم یه جا بشینی
و خوب چند تا درس رو توی این مدت زمان امتحان میدی پس مغزت سر جلسه کنکور خسته نیست و به این که سریع باید سوییچ شه درس بعدی عادت داره
مهارت درسی هم یعنی شما تسلطت روی اون مبحث رو با ازمون محک میزنی
میبینی که ایا تسلطت کامله یا مثلا ایراد خوندن داری یا باید تست زماندار بزنی و...
اینا همش از توی ازمون بیرون کشیده میشه
درضمن توی ازمون دادن شما مهارت تست زنیت هم تقویت میشه
باز هم اگر فکر میکنین که ازمون به دردتون نمیخوره پس ثبت نام نکنید و الکی پول حروم نکنید
همون پولو بدین کتاب بخرین
ولی ازمون وقتی این دیدو پیدا میکنه که به چشم یه مشت تست بهش نگاه شه بدون تحلیل درست
کاری که خیلیامونو زمین زد -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءF GH 2
سلام این که ازمون خوبه یه چیز کلیه و نمیشه به همه تعمیم داد اگه خودت فک میکنی بدون آزمون موفق تری میتونی آزمون ندی اما خب ازمونای آزمایشی گزینه دو که من دادم به دلایلی خوبن:
نقاط قوت و ضعف رو مشخص میکنن
یه برنامه بهت میدن که طبق اون جلو بری
بانک تست و سوال خواهی داشت
مشاوره میدن
انگیزه میگیری
میتونی پیشرفت و پس رفتت رو ببینی
و....
حالا تصمیم با خودته که آزمون بدردت میخوره یا نه!! -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءF GH 2
سلام
شما ازمون میدین تا بفهمین قراره سر کنکور چکار کنید
به عنوان یه کنکوری 1400، با اطمینان میتونم بگم کارنامه کنکورم همون کارنامه ازمون هام بود
پس شما راهنمای کار دارید،که قبل کنکور ببینید کجار کار هستین و ایرادات رو برطرف کنید -
F GH 2
سلام این که ازمون خوبه یه چیز کلیه و نمیشه به همه تعمیم داد اگه خودت فک میکنی بدون آزمون موفق تری میتونی آزمون ندی اما خب ازمونای آزمایشی گزینه دو که من دادم به دلایلی خوبن:
نقاط قوت و ضعف رو مشخص میکنن
یه برنامه بهت میدن که طبق اون جلو بری
بانک تست و سوال خواهی داشت
مشاوره میدن
انگیزه میگیری
میتونی پیشرفت و پس رفتت رو ببینی
و....
حالا تصمیم با خودته که آزمون بدردت میخوره یا نه!!Kit Cat ازمون مثل یه چاقو میمونه که هم میشه باهاش یه نفرو جر داد و کشت هم میشه باهاش دوباره یه نفرو جر داد و از مرگ خلاص کرد
همچی بستگی به خودتان دارد
-
Kit Cat ازمون مثل یه چاقو میمونه که هم میشه باهاش یه نفرو جر داد و کشت هم میشه باهاش دوباره یه نفرو جر داد و از مرگ خلاص کرد
همچی بستگی به خودتان دارد
Mohammad Hassan Rajjab Pour
سلام والا بنده هم عینا همین رو گفتم که تصمیم با خود فرده و این که آزمون خوبه یچیز کلی برا عموم افراده و فقط با گفتن خصوصیات آزمون و اشتراک گذاری تجربم ایشون رو مختار گذاشتم حالا اینکه با این به قول شما چاقو چه میکنن به خودشون ربط داره
من فقط ویژگیای آزمون رو گفتم چون پرسیده بودن (چرا بقیه فکر میکنن آزمون مفیده...؟)
یجوری بلد کردید که به خودمون بستگی داره که یه لحظه به گفته هام شک کردم و دوباره رفتم خوندمشون
بله منم اول و آخر گفته بودم همه جیز انتخاب خودشونه... -
سلام والا بنده هم عینا همین رو گفتم که تصمیم با خود فرده و این که آزمون خوبه یچیز کلی برا عموم افراده و فقط با گفتن خصوصیات آزمون و اشتراک گذاری تجربم ایشون رو مختار گذاشتم حالا اینکه با این به قول شما چاقو چه میکنن به خودشون ربط داره
من فقط ویژگیای آزمون رو گفتم چون پرسیده بودن (چرا بقیه فکر میکنن آزمون مفیده...؟)
یجوری بلد کردید که به خودمون بستگی داره که یه لحظه به گفته هام شک کردم و دوباره رفتم خوندمشون
بله منم اول و آخر گفته بودم همه جیز انتخاب خودشونه...Kit Cat واقعیتش اینه ک من فقط تیترو میخونم دگ متنی که طرف نوشته رو اهمیت نمیدم
-
Kit Cat واقعیتش اینه ک من فقط تیترو میخونم دگ متنی که طرف نوشته رو اهمیت نمیدم
خب اوشون که تو تیتر پرسیدن چرا باید آزمون بدیم؟منم جواب دادم چون فلان خوبیا رو داره...
نمیدونم نمیدونم...حالا مهم نیست حتما به نوشته من خیلی سر سری نگاه کردید و بالا مایینش رو نخوندید
در کل موفق باشید -
چقدر خوب توضیح داده بودین بچه ها . من واقعا نمیدونستم نتیجه کنکور شبیه همین آزموناس آخه دوستام همیشه اینطورین که به درک که ازمونو خراب کردیم اصل کنکوره
منم چون برنامه هام خیلی فشرده میشد گفتم مگه روانیم الکی همه چیو شلوغ پلوغ کنم بعدم به هیچ کدوم نرسم . ولی اگه انقد مهمه حتما بازنگری میکنم تو برنامم . ممنونم بچه ها
-
sallar savadkoohi
Fatemeh Babazadeh
Kit Cat
واقعا ممنون که این همه توضیح دادین تشکر -
F GH 2
سلام
شما ازمون میدین تا بفهمین قراره سر کنکور چکار کنید
به عنوان یه کنکوری 1400، با اطمینان میتونم بگم کارنامه کنکورم همون کارنامه ازمون هام بود
پس شما راهنمای کار دارید،که قبل کنکور ببینید کجار کار هستین و ایرادات رو برطرف کنیدFatemeh Babazadeh میشه بپرسم شما چه ازمون هایی رو شرکت میکردین؟
-
Fatemeh Babazadeh میشه بپرسم شما چه ازمون هایی رو شرکت میکردین؟
armis taheri دوازدهم گزینه دو
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاءF GH 2 سلام چون بهتون نظم میده
قسمت قسمت شما رو میسنجه و اگر ایرادی هست همون موقع حل بشه
شما رو با فضای آزمون و مدیریت زمان آشنا میکنه
همه این ها خیلی مهمه
البته الزاما نیاز نیست که با موسسه خاصی باشید میتونید و باید خودتون از خودتون آزمون زماندار بگیرید -
sallar savadkoohi
Fatemeh Babazadeh
Kit Cat
واقعا ممنون که این همه توضیح دادین تشکر -
F GH 2 سلام چون بهتون نظم میده
قسمت قسمت شما رو میسنجه و اگر ایرادی هست همون موقع حل بشه
شما رو با فضای آزمون و مدیریت زمان آشنا میکنه
همه این ها خیلی مهمه
البته الزاما نیاز نیست که با موسسه خاصی باشید میتونید و باید خودتون از خودتون آزمون زماندار بگیرید -
F GH 2 gozineeee 2 bhtre mn joftsh bodm
glmchi fgt amar balaee dre
ama gzin2 hm soalsh ok hm timesh -
F GH 2 gozineeee 2 bhtre mn joftsh bodm
glmchi fgt amar balaee dre
ama gzin2 hm soalsh ok hm timeshMohammad Hassan Rajjab Pour
دوست عزیز فینگلیش تایپ کردن خلاف قوانین آلاخونه هست