سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چرا باید آزمون بدیم ؟
-
سلام
اینو جدا تاپیکش کردم چون واقعا برام جانیفتاد چرا تو اون تاپیک بچه ها گفتن آزمونو باید داد . ما دوران جمع بندی آزمون مگه نمیدیم ؟ من میگم با یه برنامه پیش برم که ذهنم بهم نریزه اون آخر کلی آزمون بزنم . آزمونا تازه مجازینو اعصاب خوردکن !
@دانش-آموزان-آلاء -
F GH 2
سلام
فلسفه اصلی ازمون دادن اینه که شما ببینی چه قدر مهارت مغزی و درسی داری
مهارت مغزی مثلا این که اقا ممکنه من توی 25 تا سوال 10 تای اولو نتونم بزنم ولی نباید خودمو ببازم و گریه کنم یا ازمونو ول کنم
شما با ازمون تمرین میکنی 4 ساعت مداوم یه جا بشینی
و خوب چند تا درس رو توی این مدت زمان امتحان میدی پس مغزت سر جلسه کنکور خسته نیست و به این که سریع باید سوییچ شه درس بعدی عادت داره
مهارت درسی هم یعنی شما تسلطت روی اون مبحث رو با ازمون محک میزنی
میبینی که ایا تسلطت کامله یا مثلا ایراد خوندن داری یا باید تست زماندار بزنی و...
اینا همش از توی ازمون بیرون کشیده میشه
درضمن توی ازمون دادن شما مهارت تست زنیت هم تقویت میشه
باز هم اگر فکر میکنین که ازمون به دردتون نمیخوره پس ثبت نام نکنید و الکی پول حروم نکنید
همون پولو بدین کتاب بخرین
ولی ازمون وقتی این دیدو پیدا میکنه که به چشم یه مشت تست بهش نگاه شه بدون تحلیل درست
کاری که خیلیامونو زمین زد -
F GH 2
سلام این که ازمون خوبه یه چیز کلیه و نمیشه به همه تعمیم داد اگه خودت فک میکنی بدون آزمون موفق تری میتونی آزمون ندی اما خب ازمونای آزمایشی گزینه دو که من دادم به دلایلی خوبن:
نقاط قوت و ضعف رو مشخص میکنن
یه برنامه بهت میدن که طبق اون جلو بری
بانک تست و سوال خواهی داشت
مشاوره میدن
انگیزه میگیری
میتونی پیشرفت و پس رفتت رو ببینی
و....
حالا تصمیم با خودته که آزمون بدردت میخوره یا نه!! -
F GH 2
سلام
شما ازمون میدین تا بفهمین قراره سر کنکور چکار کنید
به عنوان یه کنکوری 1400، با اطمینان میتونم بگم کارنامه کنکورم همون کارنامه ازمون هام بود
پس شما راهنمای کار دارید،که قبل کنکور ببینید کجار کار هستین و ایرادات رو برطرف کنید -
Kit Cat ازمون مثل یه چاقو میمونه که هم میشه باهاش یه نفرو جر داد و کشت هم میشه باهاش دوباره یه نفرو جر داد و از مرگ خلاص کرد همچی بستگی به خودتان دارد
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour
سلام والا بنده هم عینا همین رو گفتم که تصمیم با خود فرده و این که آزمون خوبه یچیز کلی برا عموم افراده و فقط با گفتن خصوصیات آزمون و اشتراک گذاری تجربم ایشون رو مختار گذاشتم حالا اینکه با این به قول شما چاقو چه میکنن به خودشون ربط داره
من فقط ویژگیای آزمون رو گفتم چون پرسیده بودن (چرا بقیه فکر میکنن آزمون مفیده...؟)
یجوری بلد کردید که به خودمون بستگی داره که یه لحظه به گفته هام شک کردم و دوباره رفتم خوندمشون
بله منم اول و آخر گفته بودم همه جیز انتخاب خودشونه... -
Kit Cat واقعیتش اینه ک من فقط تیترو میخونم دگ متنی که طرف نوشته رو اهمیت نمیدم
-
خب اوشون که تو تیتر پرسیدن چرا باید آزمون بدیم؟منم جواب دادم چون فلان خوبیا رو داره...
نمیدونم نمیدونم...حالا مهم نیست حتما به نوشته من خیلی سر سری نگاه کردید و بالا مایینش رو نخوندید
در کل موفق باشید -
چقدر خوب توضیح داده بودین بچه ها . من واقعا نمیدونستم نتیجه کنکور شبیه همین آزموناس آخه دوستام همیشه اینطورین که به درک که ازمونو خراب کردیم اصل کنکوره منم چون برنامه هام خیلی فشرده میشد گفتم مگه روانیم الکی همه چیو شلوغ پلوغ کنم بعدم به هیچ کدوم نرسم . ولی اگه انقد مهمه حتما بازنگری میکنم تو برنامم . ممنونم بچه ها
-
sallar savadkoohi
Fatemeh Babazadeh
Kit Cat
واقعا ممنون که این همه توضیح دادین تشکر -
Fatemeh Babazadeh میشه بپرسم شما چه ازمون هایی رو شرکت میکردین؟
-
armis taheri دوازدهم گزینه دو
-
F GH 2 سلام چون بهتون نظم میده
قسمت قسمت شما رو میسنجه و اگر ایرادی هست همون موقع حل بشه
شما رو با فضای آزمون و مدیریت زمان آشنا میکنه
همه این ها خیلی مهمه
البته الزاما نیاز نیست که با موسسه خاصی باشید میتونید و باید خودتون از خودتون آزمون زماندار بگیرید -
F GH 2 gozineeee 2 bhtre mn joftsh bodm
glmchi fgt amar balaee dre
ama gzin2 hm soalsh ok hm timesh -
امیر تشنه دل المپیادیا دوازدهم تجربیreplied to Mohammad Hassan Rajjab Pour on آخرین ویرایش توسط امیر تشنه دل انجام شده
دوست عزیز فینگلیش تایپ کردن خلاف قوانین آلاخونه هست