برنامه ۱۱ ام کنکور ۱۴۰۲ تجربی
-
سلام
من تجربی ام و کنکور ۱۴۰۲ میخوام بدم که توش عمومیا حذف شده و امتحانات یازدهم و دوازدهم نهاییه که خود امتحانات نهایی یازدهم ۲۰ درصد توی قبولی دانشگاه نقش داره...
به نظر شما من اگه تو سال یازدهم علاوه بر خود یازدهم دوازدهم رو هم بخونم...میتونم توی امتحانات نهایی یازدهمم موفق باشم؟(چون امتحانای نهایی برای ما مثل کنکور تاثیرشون زیاده ممکنه امتحانات نهایی رو سخت بدن برای همین دو دلم که طی سال یازدهم دوازدهم رو بخونم یا نه...چون یه مقدار جمع بندی دهمم هست...)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
یازده تجربی
یازدهم
دوازدهم
تجربیاUnexpected سلام
شما از سازمان سنجش ، از تلویزیون شنیدید که عمومیا حذف شدن؟:thinking_face: -
سلام
من خودمم کنکور1402 هستم
این خبرا قطعی نیس
اگرم بخواد بشه مافیا کنکور نمیزارن -
سلام
من خودمم کنکور1402 هستم
این خبرا قطعی نیس
اگرم بخواد بشه مافیا کنکور نمیزارنMr Stronge
سلام من تو اخبار دیدم گفتن تغیرات هستا...🙄 -
Mr Stronge
سلام من تو اخبار دیدم گفتن تغیرات هستا...🙄 -
Mr Stronge
سلام من تو اخبار دیدم گفتن تغیرات هستا...🙄Kit Cat خیلی ساله ک میگن کنکور رو حذف میکنیم ولی آخرش حذف نمیشه
میدونی ی سری گردن کلفت ها هستن نمیزارن چون اگ عمومیا حذف شه دیگ کاسبی کتابای کمک درسی عمومی و کلاسای آنلاین و دی وی دی های درسای عمومی بی خاصیت میشه برا همین نمیزارن ک کاسبیشون بهم بخوره ولی در رابطه با خوندن دوازدهم توی یازدهم واقعا نمیدونم چطور میخوای اینکار وحشتناک و سخت رو بکنی!!!! -
Kit Cat خیلی ساله ک میگن کنکور رو حذف میکنیم ولی آخرش حذف نمیشه
میدونی ی سری گردن کلفت ها هستن نمیزارن چون اگ عمومیا حذف شه دیگ کاسبی کتابای کمک درسی عمومی و کلاسای آنلاین و دی وی دی های درسای عمومی بی خاصیت میشه برا همین نمیزارن ک کاسبیشون بهم بخوره ولی در رابطه با خوندن دوازدهم توی یازدهم واقعا نمیدونم چطور میخوای اینکار وحشتناک و سخت رو بکنی!!!! -
Kit Cat خیلی ساله ک میگن کنکور رو حذف میکنیم ولی آخرش حذف نمیشه
میدونی ی سری گردن کلفت ها هستن نمیزارن چون اگ عمومیا حذف شه دیگ کاسبی کتابای کمک درسی عمومی و کلاسای آنلاین و دی وی دی های درسای عمومی بی خاصیت میشه برا همین نمیزارن ک کاسبیشون بهم بخوره ولی در رابطه با خوندن دوازدهم توی یازدهم واقعا نمیدونم چطور میخوای اینکار وحشتناک و سخت رو بکنی!!!!Mr Stronge
قسمت اول حرفتون با منه؟
خب در پاسختون که من چه میدونم...خود دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته...خبرگزاریام تایید کردن...وقتی تصویب شده که نمیتونن دوباره بزنن زیرش وسط جلسه دفترچه سوالات عمومی بیارن...
البته طبق اصل(هیچی از هیچکی بعید نیس شاید بشه) ولی خب چیزی که گفتن اینه که انگار حذفه... -
Mr Stronge
قسمت اول حرفتون با منه؟
خب در پاسختون که من چه میدونم...خود دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته...خبرگزاریام تایید کردن...وقتی تصویب شده که نمیتونن دوباره بزنن زیرش وسط جلسه دفترچه سوالات عمومی بیارن...
البته طبق اصل(هیچی از هیچکی بعید نیس شاید بشه) ولی خب چیزی که گفتن اینه که انگار حذفه... -
Kit Cat تا چیزی در مجلس تصویب نشه هروقت دلشون بخواد میتونن بزنن زیرش تازه تو مجلسم بره میتونن درخواست بدن که حذف شه
از نظر من این اشتباه نکنید(که عمومیارو بذارید کنار) -
@roghayeh-eftekhari
الان رفتم ته توشو دراوردم و قشنگگگ خوندم و شاید من اشتباه شنیده بودم چون انگار تصویب نشده یا..؟
نمیفهمم من چی گفته ولی گفته تصویب نشده انگار یا...اصلا یوی اینو تعبیر کنه لطفا😂😐
-
@roghayeh-eftekhari
اهان شرمنده دوستان که خوندن و احتمالا گمراه شدن هم شدم و شرمنده شما که درگیر بحث با من شدین هم شدم بخدا نمیدونستم نشده من یه تیکه از اخبار دیده بودم...😔🌹 -
@roghayeh-eftekhari
اهان شرمنده دوستان که خوندن و احتمالا گمراه شدن هم شدم و شرمنده شما که درگیر بحث با من شدین هم شدم بخدا نمیدونستم نشده من یه تیکه از اخبار دیده بودم...😔🌹 -
Kit Cat
من توی این تاپیک پستات رو خوندم!
چرا اینقد شرمنده عزیزدلم؟!
فدای سرت.
قطعا متوجه ایم ک تو فقط نظر و چیزی که میدونی رو گفتی.
.
.
.
فعلا عمومی ها حذف اعلام شده ، همین.
در آینده ممکنه عوض کنن حرفشون رو.سارا M 0
سلام شب بخیر بر خانم دریا دل که نه کل الوجود از دریایی به زلالی باران؟(خواستم ادبی و خوب گفته باشم نمیدونم شاید موفق نبودم...شاید که نه قطعا😅)
وقتی پستتون رو خوندم دو یا سه بار یا بیشتر برگشتم و یه حس خوب بهم القا شد🙂
خیلی ممنونم نمیدونم با چه زبونی بگم واقعا...❤(البته به جز فارسی و انگلیسی اگه بقیه زبونا رو بخواید باید بزنم تو گوگل براتون در بیارم!!)
خیلی خوبه که انقدر با درک و مهربونین سارا خانم گل گلاب😊❤
ممنونم برای اینکه این پست رو نوشتین❤❤❤
کلی قلب دیگه هم قطاری پشت این قلبا برای شما❤❤❤❤❤❤ -
@roghayeh-eftekhari
ببخشید نمیدونم در جوابتون چی بگم...
یه قلب گنده در سایز و ابعاد غول برای شما:
❤ -
سارا M 0
سلام شب بخیر بر خانم دریا دل که نه کل الوجود از دریایی به زلالی باران؟(خواستم ادبی و خوب گفته باشم نمیدونم شاید موفق نبودم...شاید که نه قطعا😅)
وقتی پستتون رو خوندم دو یا سه بار یا بیشتر برگشتم و یه حس خوب بهم القا شد🙂
خیلی ممنونم نمیدونم با چه زبونی بگم واقعا...❤(البته به جز فارسی و انگلیسی اگه بقیه زبونا رو بخواید باید بزنم تو گوگل براتون در بیارم!!)
خیلی خوبه که انقدر با درک و مهربونین سارا خانم گل گلاب😊❤
ممنونم برای اینکه این پست رو نوشتین❤❤❤
کلی قلب دیگه هم قطاری پشت این قلبا برای شما❤❤❤❤❤❤ -
@roghayeh-eftekhari
ببخشید گفتم در سایز غول اما مورچه شده😐😂
من بلدش کردم اما انگار ایموجی بلد نمیشه..شما خودتون اونو با ابعاد گنده فرض کنید😁🙏🌹 -
Kit Cat
خیلی خوشحالم که حس خوبی بهتون القا شد😍🤗:))
مهربونی و بادرک بودن از خودتونه😍💙
خواهش میکنم من کاری نکردم💙❤💚❣سارا M 0
بعضی اوقات کارای کوچیک ما میتونن تاثیر بزرگی داشته باشن و بنظر من هر کس حال خوبی به بقیه بده (بقیه چه من باشم یا نه)وجودش پر ارزشه و محبت شما منو نمک گیر کرد...😊❤
ممنونم امیدوارم حال شما همیشه بهاری باشه...
پر از عطر گل محمدی...
پر از حس و حال ناب قدم زدن توی یه دشت مر از گل🙂
❤❤❤❤❤❤❤❤