برنامه ۱۱ ام کنکور ۱۴۰۲ تجربی
-
@roghayeh-eftekhari
اهان شرمنده دوستان که خوندن و احتمالا گمراه شدن هم شدم و شرمنده شما که درگیر بحث با من شدین هم شدم بخدا نمیدونستم نشده من یه تیکه از اخبار دیده بودم...😔🌹 -
@roghayeh-eftekhari
اهان شرمنده دوستان که خوندن و احتمالا گمراه شدن هم شدم و شرمنده شما که درگیر بحث با من شدین هم شدم بخدا نمیدونستم نشده من یه تیکه از اخبار دیده بودم...😔🌹 -
Kit Cat
من توی این تاپیک پستات رو خوندم!
چرا اینقد شرمنده عزیزدلم؟!
فدای سرت.
قطعا متوجه ایم ک تو فقط نظر و چیزی که میدونی رو گفتی.
.
.
.
فعلا عمومی ها حذف اعلام شده ، همین.
در آینده ممکنه عوض کنن حرفشون رو.سارا M 0
سلام شب بخیر بر خانم دریا دل که نه کل الوجود از دریایی به زلالی باران؟(خواستم ادبی و خوب گفته باشم نمیدونم شاید موفق نبودم...شاید که نه قطعا😅)
وقتی پستتون رو خوندم دو یا سه بار یا بیشتر برگشتم و یه حس خوب بهم القا شد🙂
خیلی ممنونم نمیدونم با چه زبونی بگم واقعا...❤(البته به جز فارسی و انگلیسی اگه بقیه زبونا رو بخواید باید بزنم تو گوگل براتون در بیارم!!)
خیلی خوبه که انقدر با درک و مهربونین سارا خانم گل گلاب😊❤
ممنونم برای اینکه این پست رو نوشتین❤❤❤
کلی قلب دیگه هم قطاری پشت این قلبا برای شما❤❤❤❤❤❤ -
@roghayeh-eftekhari
ببخشید نمیدونم در جوابتون چی بگم...
یه قلب گنده در سایز و ابعاد غول برای شما:
❤ -
سارا M 0
سلام شب بخیر بر خانم دریا دل که نه کل الوجود از دریایی به زلالی باران؟(خواستم ادبی و خوب گفته باشم نمیدونم شاید موفق نبودم...شاید که نه قطعا😅)
وقتی پستتون رو خوندم دو یا سه بار یا بیشتر برگشتم و یه حس خوب بهم القا شد🙂
خیلی ممنونم نمیدونم با چه زبونی بگم واقعا...❤(البته به جز فارسی و انگلیسی اگه بقیه زبونا رو بخواید باید بزنم تو گوگل براتون در بیارم!!)
خیلی خوبه که انقدر با درک و مهربونین سارا خانم گل گلاب😊❤
ممنونم برای اینکه این پست رو نوشتین❤❤❤
کلی قلب دیگه هم قطاری پشت این قلبا برای شما❤❤❤❤❤❤ -
@roghayeh-eftekhari
ببخشید گفتم در سایز غول اما مورچه شده😐😂
من بلدش کردم اما انگار ایموجی بلد نمیشه..شما خودتون اونو با ابعاد گنده فرض کنید😁🙏🌹 -
Kit Cat
خیلی خوشحالم که حس خوبی بهتون القا شد😍🤗:))
مهربونی و بادرک بودن از خودتونه😍💙
خواهش میکنم من کاری نکردم💙❤💚❣سارا M 0
بعضی اوقات کارای کوچیک ما میتونن تاثیر بزرگی داشته باشن و بنظر من هر کس حال خوبی به بقیه بده (بقیه چه من باشم یا نه)وجودش پر ارزشه و محبت شما منو نمک گیر کرد...😊❤
ممنونم امیدوارم حال شما همیشه بهاری باشه...
پر از عطر گل محمدی...
پر از حس و حال ناب قدم زدن توی یه دشت مر از گل🙂
❤❤❤❤❤❤❤❤ -
سارا M 0
بعضی اوقات کارای کوچیک ما میتونن تاثیر بزرگی داشته باشن و بنظر من هر کس حال خوبی به بقیه بده (بقیه چه من باشم یا نه)وجودش پر ارزشه و محبت شما منو نمک گیر کرد...😊❤
پر از عطر گل محمدی...
❤❤❤❤❤❤❤❤لطف دارید🤗♥️
پر از عطر گل محمدی...
❤❤❤❤❤❤❤❤همچنین عزیزدل، خیییلی ممنونم از حرفای قشنگ و پر از انرژی مثبتتون😍درسته طبق حرف خودتون پستِ من ی حس خوب بهتون القا کرد، ولی در عوض الان حرفای شما چند برابر حال من رو خوب کرد، چون واقعا سرشار از انرژی مثبتن، و آدم انرژی میگیره قشنگ:))😁🥰💚
-
لطف دارید🤗♥️
پر از عطر گل محمدی...
❤❤❤❤❤❤❤❤همچنین عزیزدل، خیییلی ممنونم از حرفای قشنگ و پر از انرژی مثبتتون😍درسته طبق حرف خودتون پستِ من ی حس خوب بهتون القا کرد، ولی در عوض الان حرفای شما چند برابر حال من رو خوب کرد، چون واقعا سرشار از انرژی مثبتن، و آدم انرژی میگیره قشنگ:))😁🥰💚