معنی بیت
-
سلام 🌈 معنی مصراع اول این بیت چیه؟
الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد / مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینمدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد / مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینمدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
@m-sina
سلام. معنی داره میگه که ای معشوقهای که یاران و همنشینانت رو فراموش کردی، هیچوقت روزی نمیرسه که من بدون یاد کردن تو زندگی کنم. -
@m-sina
سلام. معنی داره میگه که ای معشوقهای که یاران و همنشینانت رو فراموش کردی، هیچوقت روزی نمیرسه که من بدون یاد کردن تو زندگی کنم. -
سلام
به نظر من اینطور معنی میشه
حافظ معشوقش رو مورد خطاب قرار داده و میگه ای همنشین دل من (معشوق من) که عاشقان خودت رو فراموش کردی (من رو فراموش کردی) اون روزی نیاد که من یک لحظه به یادت نباشم -
@m-sina
خواهش میکنم♥ -
این پست پاک شده! -
@m-zngne اها مرسی. من فکر کردم «از یاد برفت» منظورش اینه که چیزی از معشوق در یاد عاشق نمونده!
درحالی که مصراع دوم خلافشو میگفت! اما الان که توضیح دادید فهمیدم منظورش اینه عاشق از یاد معشوق، رفته