تشخیص مسند
-
سلام
ما میتونیم قبل فعل اسنادی چگونه بیاریم مسندو پیدا کنیم ولی مثلا توی جمله ی "عشق آزادی است" در جواب عشق چگونه است میگیم آزادی است ! این کجاش جواب چگونه استه ؟! نباید معنی بده حتما ؟!F GH 2
سلام
در واقع مسند چیزیه که به نهادمون نسبت دادیم اینجا ازادی نسبت داده شده پس بدون اینکه چگونه و...رو بذاریم بهتره با مفهوم نگاه کنیم مثلا (آسمانی! تو در آن گستره خورشیدی کن
من همین قدر که گرم است زمینم کافیست)
حالا مثلا اینجا دیگه مشخصه که گرما به زمین نسبت داده شده چگونه هم بگیم میشه ولی اینجوری با مفهوم بهتر متوجه میشه شد
و اگه بخواید با (چگونه) همون "عشق آزادی است" رو بگید میتونید تحلیل کنید بگید عشق مثل آزادی است خب عشق چگونه است؟مثل آزادی است و اینجوریه که مثل اینجا حذف شده پس ازادی به تنهایی مسنده... -
F GH 2
سلام
در واقع مسند چیزیه که به نهادمون نسبت دادیم اینجا ازادی نسبت داده شده پس بدون اینکه چگونه و...رو بذاریم بهتره با مفهوم نگاه کنیم مثلا (آسمانی! تو در آن گستره خورشیدی کن
من همین قدر که گرم است زمینم کافیست)
حالا مثلا اینجا دیگه مشخصه که گرما به زمین نسبت داده شده چگونه هم بگیم میشه ولی اینجوری با مفهوم بهتر متوجه میشه شد
و اگه بخواید با (چگونه) همون "عشق آزادی است" رو بگید میتونید تحلیل کنید بگید عشق مثل آزادی است خب عشق چگونه است؟مثل آزادی است و اینجوریه که مثل اینجا حذف شده پس ازادی به تنهایی مسنده... -
Kit Cat یعنی حرف اضافه اگه نیومده باشه به جای متمم مسند داریم توی فعلای اسنادی ؟ البته اینجا مشخصه عا من بیشتر واسه جاهایی میگم که سخت میشه . اونجا نباید جواب چگونه معنی دار باشه ؟
F GH 2
دوست عزیز ادبیات ریاضی و فیزیک نیست که بتونیم یه قانون بذاریم و بگیم که فلان و ولاغیر...
مخصوصا ادبیات فارسی که همش پر از استثناست!
بنظرم اول یاد بگیر چطور جمله اسنادی رو مشخص کنی و بعد دیگه فهمیدن اینکه مسند کدوم بخشه خیلی مشخصه و با مفهوم میشه فهمید(البته من اینجوریم...)
و برای جملات سخت و اشعار اولین قدم مرتب کردن و شایدم یکم خودمونی و معاصر کردنشه...برای من که خیلی جواب میده امیدوارم به کار شما هم بیاد