خواندن دروس پایه برای آزمون قلم چی
-
سلام به دوستان خوب آلایی، من همین امروز برای آزمون های قلم چی بورس شدم(پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم) و به برنامه ی راهبردی که نگاه کردم دیدم دروس دوم و سوم رو همزمان جلو میبره، من برنامه داشتم در هفته دو روز دروس پایه رو بخونم و میخواستم اول دروس دوم رو کامل بخونم بعد برم سراغ سال سوم ولی الان اگه بخوام با اون شیوه پیش برم تا یه مدت نمیتونم تستای سوم رو جواب بدم و عقب میوفتم، به نظر شما من این دو روز در هفته رو چجوری دروس پایه رو مطالعه کنم که هم درس خوندنم خیلی پراکنده نشه و منسجم باشه و هم مطابق آزمون های قلم چی باشه؟ با تشکر
-
سلام به دوستان خوب آلایی، من همین امروز برای آزمون های قلم چی بورس شدم(پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم) و به برنامه ی راهبردی که نگاه کردم دیدم دروس دوم و سوم رو همزمان جلو میبره، من برنامه داشتم در هفته دو روز دروس پایه رو بخونم و میخواستم اول دروس دوم رو کامل بخونم بعد برم سراغ سال سوم ولی الان اگه بخوام با اون شیوه پیش برم تا یه مدت نمیتونم تستای سوم رو جواب بدم و عقب میوفتم، به نظر شما من این دو روز در هفته رو چجوری دروس پایه رو مطالعه کنم که هم درس خوندنم خیلی پراکنده نشه و منسجم باشه و هم مطابق آزمون های قلم چی باشه؟ با تشکر
aaalizadeh79 سلام. چطور بورسیه شدید؟؟ بازدید از منزلتون کردند و..؟
-
aaalizadeh79 سلام. چطور بورسیه شدید؟؟ بازدید از منزلتون کردند و..؟
reza213 مادرم تحت پوشش کمیته امداد بود از اونجا یه فرم بهش دادند اون فرم رو که به قلم چی دادم بورس شدم.
-
-
aaalizadeh79
همزمان جلو نمیبره که
زوج درس داره که باید یکیشو انتخاب کنید -
aaalizadeh79
همزمان جلو نمیبره که
زوج درس داره که باید یکیشو انتخاب کنید@dr-saraaa برا انتخاب کردن باید به پشتیبانم بگم؟
-
@dr-saraaa برا انتخاب کردن باید به پشتیبانم بگم؟
aaalizadeh79
نه خودتون میتونید انتخاب کنید -
aaalizadeh79
نه خودتون میتونید انتخاب کنید@dr-saraaa مراحل انتخاب کردن چجوریه؟ سر جلسه یا توی سایت؟
-
@dr-saraaa مراحل انتخاب کردن چجوریه؟ سر جلسه یا توی سایت؟
aaalizadeh79 در خواندن دروس پایه برای آزمون قلم چی گفته است:
نه
مثلا من میخوام اول شیمی 2 رو جواب بدم بعد شیمی 3
میرم سر جلسه
و فقط به سوالای شیمی 2 جواب میدم -
aaalizadeh79 در خواندن دروس پایه برای آزمون قلم چی گفته است:
نه
مثلا من میخوام اول شیمی 2 رو جواب بدم بعد شیمی 3
میرم سر جلسه
و فقط به سوالای شیمی 2 جواب میدم@dr-saraaa ممنون