کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟
-
خبری نشد از برنامه مهر ماه؟ من چند روز نبودم نمیدونم چی ب چیع!
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMohammad Hassan Rajjab Pour
نه هنوز
این هفته یا هفته دیگه میاد -
سلام
شاید افراد زیادی مثل من دوست داشته باشن بدونن که برنامه مهر ماه به چه صورته و چند ساعت در روز مطالعه وجود داره و آیا هفته اخر تابستان اعلام میشه یا روز دیگه ایامیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
-
امیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی این برنامه ی راه ابریشمه
اگه راه ابریشم و خریده باشید ؛ میتونید از اون برنامه استفاده کنید و خریدنی نیست و همراه با راه ابریشمه
هنوز نیومده. و این هفته یا هفته دیگه میاد
-
ملیحه محمد حسنی این برنامه ی راه ابریشمه
اگه راه ابریشم و خریده باشید ؛ میتونید از اون برنامه استفاده کنید و خریدنی نیست و همراه با راه ابریشمه
هنوز نیومده. و این هفته یا هفته دیگه میاد
Hhh Hh مطالب راه ابریشم برای کنکور کافی اند یا در کنارش به کلاس های کنکور هم احتیاج داریم ؟ من کلاس دهمم و از الان میخوام برای کنکور بخونم . راه ابریشم برای همه ی درس هاست ؟
-
امیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی سلام
اصلا تو آلا محصولی به اسم مهر و ماه وجود نداره کهمنظور شما احتمالا [ برنامهیِ راهِ ابریشمِ مهر ماه ] هست .
که هفته آینده منتشر میشه . -
ملیحه محمد حسنی سلام
اصلا تو آلا محصولی به اسم مهر و ماه وجود نداره کهمنظور شما احتمالا [ برنامهیِ راهِ ابریشمِ مهر ماه ] هست .
که هفته آینده منتشر میشه .Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
-
mohammadreza hatami
تا هفته بعد ایشالا خوشگل و تمیز و مرتب منتشر میکنیم
چرا از الان نگران برنامه مهر ماهی؟
میگن گذشته که گذشته، کاری نمیتونی بکنی
آینده هم که هنوز نیومده، بازم نمیتونی کاری بکنی
چرا الانی که وجود داره رو با این دوتا خراب کنی
ما تو زندگیمون اینو رعایت کنیم نصف مشکلاتمون حل میشه
حسرت گذشته و ترس از آینده فقط جلوی پیشرفت امروزمونو میگیرهArshia Yazdian در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
mohammadreza hatami
تا هفته بعد ایشالا خوشگل و تمیز و مرتب منتشر میکنیم
چرا از الان نگران برنامه مهر ماهی؟
میگن گذشته که گذشته، کاری نمیتونی بکنی
آینده هم که هنوز نیومده، بازم نمیتونی کاری بکنی
چرا الانی که وجود داره رو با این دوتا خراب کنی
ما تو زندگیمون اینو رعایت کنیم نصف مشکلاتمون حل میشه
حسرت گذشته و ترس از آینده فقط جلوی پیشرفت امروزمونو میگیرهآقا عرشیا با منطق کنکوریا به دنیا نگاه کنین لطفا
-
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی نه فقط درس به درسه
-
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
-
Hhh Hh مطالب راه ابریشم برای کنکور کافی اند یا در کنارش به کلاس های کنکور هم احتیاج داریم ؟ من کلاس دهمم و از الان میخوام برای کنکور بخونم . راه ابریشم برای همه ی درس هاست ؟
ملیحه محمد حسنی
بله کافیه
ولی بهتره که تابستون یازدهم تهیش کنید)طبق توصیه عوامل آلا) چون راه ابربشم دروس هر سه پایه و دربر میگیره
و فعلا از صفر تا صد ها و کارگاه تست ها استفاده کنید -
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی نه عزیزم
ببین راه ابریشم یک پکی هست که هر ۳ تا پایه توی این پک هست و اصلا نمیتونی دهم و ... رو جدا کنی .
ولی مثلا میتونی تک درسش رو بخری . ( مثلا اینکه فقط درس زیست رو بخری که تو پک زیست هر ۳ تا پایه هم هست . )پک رشته تجربی یا ریاضی / یعنی اینکه اون پک درس تخصصی ها رو داره .
تک درس هم یعنی فقط یه درس حالا چه عمومی چه تخصصی .
پک دروس عمومی هم درس های عمومی رو یک جا با هم داره .
-
Sama 1 معلوم نیست ، ما هم منتظریم
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
-
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
سید حسین قربانی 1 ممنون که گفتین خداکنه زودتر بیاد
-
Sama 1 سلام نه برنامه از مهر شروع میشه 5 شنبه
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم
سید حسین قربانی 1 پس شنبه یکشنبه احتمالا میدن برنامرو
-
ای کاش برنامه مهر رو میدادند که ما هم یه نظری روش بدیم بالاخره ما قراره اجراش کنیم ، جزوه ها هم انشالله تا آخر هفته بیاد عالی میشه.