فقط یک هفته تا سال جدید تحصیلی مونده، برنامه مهر ماه کی به دستمون میرسه؟
-
فقط یه هفته مونده ، دلیل آلا رو اصلا نمیفهمم برا چی برنامه رو اعلام نمیکنه
اقا ما باید برنامه رو چند روز زودتر بگیریم ، با برنامه مدرسه هماهنگ کنیم ، دِ نمیشه لحظه اخر یه برنامه بدید دستمونو بزارید تو پوست گردو
اگه به آلا بَر نمیخوره و پیامم رو دوباره حذف نکنه ، به نظرم آلا اگه تا امروز و فردا برنامه رو منتشر نکنه داره به شعور دانش اموزا توهین میکنه
(آلا عزیز لطفا جنبه انتقاد داشته باش و مثل دفعه قبل بخاطر یه انتقاد ساده از پشتیبانی آلا ، پیاممو حذف نکن)
-
شخصی سازی برنامه فکر نمیکنم بیشتر از یک روز طول بکشه..
حجم کارها سنگینه..
درک کنین
انشالله الا میرسونه کار رو😊 -
اقا ما باید برنامه رو چند روز زودتر بگیریم ، با برنامه مدرسه هماهنگ کنیم ، دِ نمیشه لحظه اخر یه برنامه بدید دستمونو بزارید تو پوست گردو
اگه به آلا بَر نمیخوره و پیامم رو دوباره حذف نکنه ، به نظرم آلا اگه تا امروز و فردا برنامه رو منتشر نکنه داره به شعور دانش اموزا توهین میکنه
(آلا عزیز لطفا جنبه انتقاد داشته باش و مثل دفعه قبل بخاطر یه انتقاد ساده از پشتیبانی آلا ، پیاممو حذف نکن)
امیر رضا فتح اللهی صبر پیشه کن آقای محترم 😬👌
هفته آینده به امید خدا منتشر میشه دیگه 👌
شنبه (۳مهر) هم مدارس شروع میشن
ما هم مثل شما دانش اموزیم و منتظریم . -
امیر رضا فتح اللهی صبر پیشه کن آقای محترم 😬👌
هفته آینده به امید خدا منتشر میشه دیگه 👌
شنبه (۳مهر) هم مدارس شروع میشن
ما هم مثل شما دانش اموزیم و منتظریم .Yegane Dehqan دقیقه نود به چه درد میخوره اخه باید یکم قبل ترش به دست ادم برسه ، ادم ببینه با خودش چند چنده ، و دوم اینکه از تیر ماه تا الان آیا زمان کم بود برا چیدن برنامه ؟
-
امیر رضا فتح اللهی
دوست عزیز این هفته , هفته اخره تابستونه
به اندازه کافی قراره توی سال تحصیلی فشار و استرس کنکور داشته باشیم
این هفته رو سخت نگیر و استراحت کن و ریلکس کن
ذهنت رو درگیر کنکور نکن این هفته اخری تا با حس و انرژی خوبی بری برای شروع مهر ماه و به این امید که بتونی نتیجه خوبی بگیری
مشغله ذهنیت برای کنکور و برنامه و ..... درک میکنم بالاخره منم کنکوریم
حالا بازم خودت میدونی :blue_heart: -
Yegane Dehqan دقیقه نود به چه درد میخوره اخه باید یکم قبل ترش به دست ادم برسه ، ادم ببینه با خودش چند چنده ، و دوم اینکه از تیر ماه تا الان آیا زمان کم بود برا چیدن برنامه ؟
امیر رضا فتح اللهی کار های جزوه و چاپ و ... هم کار کمی نیست 😶
اگه بخوایم هممون عصبی باشیم از آلاء که دیگه ... 😐😅 -
امیر رضا فتح اللهی کار های جزوه و چاپ و ... هم کار کمی نیست 😶
اگه بخوایم هممون عصبی باشیم از آلاء که دیگه ... 😐😅Yegane Dehqan اگه همینجوری بی دلیل از آلا دفاع کنی و انتقاد منو الکی بشموری
بخدا بهت کد تخفیف ویژه نمیدن 😅
حمل بر بی ادبی نباشه ، ولی امثال شماها باعث میشه هیچ اعتراضی به نتیجه نرسه و کوچیک شمرده شه😏 -
Yegane Dehqan اگه همینجوری بی دلیل از آلا دفاع کنی و انتقاد منو الکی بشموری
بخدا بهت کد تخفیف ویژه نمیدن 😅
حمل بر بی ادبی نباشه ، ولی امثال شماها باعث میشه هیچ اعتراضی به نتیجه نرسه و کوچیک شمرده شه😏امیر رضا فتح اللهی هر نظری محترمه 👌😊
-
امیر رضا فتح اللهی هر نظری محترمه 👌😊
Yegane Dehqan همه ما داریم نزدیک به یک ماه برنامه مهر ماه رو مطالبه میکنیم ، و قطع به یقین حق ماس که برنامه رو زودتر بفهمیم ، پس منکر شدن کل ماجرا و ربط دادنش به بی صبری و زودرنجی ، انصاف نیست، این درخواستی که من دارم مال امروز و دیروز نیست ، مدت زیادیه که دانش اموزان زیادی پیگیر این قضیه هستن و حداقل حق بدید که کمی از دست آلا عصبانی بشیم ، چون موضوع برا امروز و دیروز نیست !
-
Yegane Dehqan همه ما داریم نزدیک به یک ماه برنامه مهر ماه رو مطالبه میکنیم ، و قطع به یقین حق ماس که برنامه رو زودتر بفهمیم ، پس منکر شدن کل ماجرا و ربط دادنش به بی صبری و زودرنجی ، انصاف نیست، این درخواستی که من دارم مال امروز و دیروز نیست ، مدت زیادیه که دانش اموزان زیادی پیگیر این قضیه هستن و حداقل حق بدید که کمی از دست آلا عصبانی بشیم ، چون موضوع برا امروز و دیروز نیست !
امیر رضا فتح اللهی درسته
صبر کنید تا جوابتون رو بدن🙏🌷
بالاخره هر کی یه نظری داره👌 -
امیر رضا فتح اللهی درسته
صبر کنید تا جوابتون رو بدن🙏🌷
بالاخره هر کی یه نظری داره👌Yegane Dehqan صبر میکنم چون چاره ای نیست ولی اگه دیدی پیامم حدف شد تعجب نکن😉😅
-
امیر رضا فتح اللهی سلام ، کاملا درسته ، من نمیدونم سیاست آقای یزدیان به عنوان نفر اول محصول راه ابریشم توی آلاخونه چیه دقیقا ، همه جا ایشون تک شدن دریغ از یه جواب درست حسابی، یه تاریخی میگفتن واسه انتشار برنامه و جزوات که ما تکلیف خودمون بدونیم ، بنده به شخصه منتظر برنامه هستم ولی هیچ خبری نیست ، هر چی تاپیک میزنیم هم کسی جواب نمیده ..
-
امیر رضا فتح اللهی سلام ، کاملا درسته ، من نمیدونم سیاست آقای یزدیان به عنوان نفر اول محصول راه ابریشم توی آلاخونه چیه دقیقا ، همه جا ایشون تک شدن دریغ از یه جواب درست حسابی، یه تاریخی میگفتن واسه انتشار برنامه و جزوات که ما تکلیف خودمون بدونیم ، بنده به شخصه منتظر برنامه هستم ولی هیچ خبری نیست ، هر چی تاپیک میزنیم هم کسی جواب نمیده ..
سید حسین قربانی 1 دوست عزیز اتفاقا من چند روز پیش یه تایپک در این مورد که پشتیبانی محصول بسیاااار ضعیفه زدم ، ولی متاسفانه بلافاصله حذف شد 😐
-
امیر رضا فتح اللهی
سلام دوست خوب
کاری به برنامه ندارم ولی شما مطمعنی فقط داری یه انتقاد کوچیک میکنی؟
هرچی باشه اونی که مدیر و مسئوله سنش که از شما بیشتره
من میدونم الان عصبانی ای
ماهم پارسال خیلی عصبانی بودیم
ولی ادم همیشه باید با ارامش و مودبانه حرفشو بزنه -
خوب دو سه روز قبل از مهر بیاد که خوبه !
-
حالا صبر میکنیم انشاءالله که خیره
-
خوب دو سه روز قبل از مهر بیاد که خوبه !
Asiyeh Mallahi kongi 😐قانع شدم 😑😑
-
امیر رضا فتح اللهی
سلام دوست خوب
کاری به برنامه ندارم ولی شما مطمعنی فقط داری یه انتقاد کوچیک میکنی؟
هرچی باشه اونی که مدیر و مسئوله سنش که از شما بیشتره
من میدونم الان عصبانی ای
ماهم پارسال خیلی عصبانی بودیم
ولی ادم همیشه باید با ارامش و مودبانه حرفشو بزنهsallar savadkoohi یه جوری میگین مودبانه انگار من فحش دادم ؟
یعنی هر کی انتقاد کنه از چیزی ، یعنی عصبانیه ؟
خداوکیلی این دیگه چه منطقیه 🤯 -
Yegane Dehqan دقیقه نود به چه درد میخوره اخه باید یکم قبل ترش به دست ادم برسه ، ادم ببینه با خودش چند چنده ، و دوم اینکه از تیر ماه تا الان آیا زمان کم بود برا چیدن برنامه ؟
امیر رضا فتح اللهی سلام اینکه یه سری از بچه ها میگن شخصی سازی کنیم منظورشون چیه؟؟؟قراره طبق شرایط خودتون برنامه الا رو تغییر بدید؟؟
-
پشتیبانی دوره ها و محصولات آلاء چه رایگان و چه غیر رایگان به صورت اختصاصی از طریق تیکت انجام میشه
با این وجود هم آقای Arshia Yazdian خودشون در آلاخونه حضور دارن و به تناسب زمان پاسخ آلایی ها رو میدن
برنامه هم تا قبل از مهرماه منتشر خواهد شد
برنامه برای دانش آموز و فارغ التحصیل متفاوت هست
و منطبق با آزمون های گزینه ۲ و قلمچی خواهد بود