سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
فقط یک هفته تا سال جدید تحصیلی مونده، برنامه مهر ماه کی به دستمون میرسه؟
-
فقط یه هفته مونده ، دلیل آلا رو اصلا نمیفهمم برا چی برنامه رو اعلام نمیکنه
اقا ما باید برنامه رو چند روز زودتر بگیریم ، با برنامه مدرسه هماهنگ کنیم ، دِ نمیشه لحظه اخر یه برنامه بدید دستمونو بزارید تو پوست گردو
اگه به آلا بَر نمیخوره و پیامم رو دوباره حذف نکنه ، به نظرم آلا اگه تا امروز و فردا برنامه رو منتشر نکنه داره به شعور دانش اموزا توهین میکنه
(آلا عزیز لطفا جنبه انتقاد داشته باش و مثل دفعه قبل بخاطر یه انتقاد ساده از پشتیبانی آلا ، پیاممو حذف نکن)
-
شخصی سازی برنامه فکر نمیکنم بیشتر از یک روز طول بکشه..
حجم کارها سنگینه..
درک کنین
انشالله الا میرسونه کار رو -
Yegane Dehqanreplied to امیر رضا فتح اللهی on آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
امیر رضا فتح اللهی صبر پیشه کن آقای محترم
هفته آینده به امید خدا منتشر میشه دیگه
شنبه (۳مهر) هم مدارس شروع میشن
ما هم مثل شما دانش اموزیم و منتظریم . -
Yegane Dehqan دقیقه نود به چه درد میخوره اخه باید یکم قبل ترش به دست ادم برسه ، ادم ببینه با خودش چند چنده ، و دوم اینکه از تیر ماه تا الان آیا زمان کم بود برا چیدن برنامه ؟
-
امیر رضا فتح اللهی
دوست عزیز این هفته , هفته اخره تابستونه
به اندازه کافی قراره توی سال تحصیلی فشار و استرس کنکور داشته باشیم
این هفته رو سخت نگیر و استراحت کن و ریلکس کن
ذهنت رو درگیر کنکور نکن این هفته اخری تا با حس و انرژی خوبی بری برای شروع مهر ماه و به این امید که بتونی نتیجه خوبی بگیری
مشغله ذهنیت برای کنکور و برنامه و ..... درک میکنم بالاخره منم کنکوریم
حالا بازم خودت میدونی -
امیر رضا فتح اللهی کار های جزوه و چاپ و ... هم کار کمی نیست
اگه بخوایم هممون عصبی باشیم از آلاء که دیگه ... -
Yegane Dehqan اگه همینجوری بی دلیل از آلا دفاع کنی و انتقاد منو الکی بشموری
بخدا بهت کد تخفیف ویژه نمیدن
حمل بر بی ادبی نباشه ، ولی امثال شماها باعث میشه هیچ اعتراضی به نتیجه نرسه و کوچیک شمرده شه -
امیر رضا فتح اللهی هر نظری محترمه
-
Yegane Dehqan همه ما داریم نزدیک به یک ماه برنامه مهر ماه رو مطالبه میکنیم ، و قطع به یقین حق ماس که برنامه رو زودتر بفهمیم ، پس منکر شدن کل ماجرا و ربط دادنش به بی صبری و زودرنجی ، انصاف نیست، این درخواستی که من دارم مال امروز و دیروز نیست ، مدت زیادیه که دانش اموزان زیادی پیگیر این قضیه هستن و حداقل حق بدید که کمی از دست آلا عصبانی بشیم ، چون موضوع برا امروز و دیروز نیست !
-
امیر رضا فتح اللهی درسته
صبر کنید تا جوابتون رو بدن
بالاخره هر کی یه نظری داره -
Yegane Dehqan صبر میکنم چون چاره ای نیست ولی اگه دیدی پیامم حدف شد تعجب نکن
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to امیر رضا فتح اللهی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر رضا فتح اللهی سلام ، کاملا درسته ، من نمیدونم سیاست آقای یزدیان به عنوان نفر اول محصول راه ابریشم توی آلاخونه چیه دقیقا ، همه جا ایشون تک شدن دریغ از یه جواب درست حسابی، یه تاریخی میگفتن واسه انتشار برنامه و جزوات که ما تکلیف خودمون بدونیم ، بنده به شخصه منتظر برنامه هستم ولی هیچ خبری نیست ، هر چی تاپیک میزنیم هم کسی جواب نمیده ..
-
سید حسین قربانی 1 دوست عزیز اتفاقا من چند روز پیش یه تایپک در این مورد که پشتیبانی محصول بسیاااار ضعیفه زدم ، ولی متاسفانه بلافاصله حذف شد
-
sallar savadkoohireplied to امیر رضا فتح اللهی on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
امیر رضا فتح اللهی
سلام دوست خوب
کاری به برنامه ندارم ولی شما مطمعنی فقط داری یه انتقاد کوچیک میکنی؟
هرچی باشه اونی که مدیر و مسئوله سنش که از شما بیشتره
من میدونم الان عصبانی ای
ماهم پارسال خیلی عصبانی بودیم
ولی ادم همیشه باید با ارامش و مودبانه حرفشو بزنه -
خوب دو سه روز قبل از مهر بیاد که خوبه !
-
حالا صبر میکنیم انشاءالله که خیره
-
Asiyeh Mallahi kongi قانع شدم
-
sallar savadkoohi یه جوری میگین مودبانه انگار من فحش دادم ؟
یعنی هر کی انتقاد کنه از چیزی ، یعنی عصبانیه ؟
خداوکیلی این دیگه چه منطقیه -
امیر رضا فتح اللهی سلام اینکه یه سری از بچه ها میگن شخصی سازی کنیم منظورشون چیه؟؟؟قراره طبق شرایط خودتون برنامه الا رو تغییر بدید؟؟
-
پشتیبانی دوره ها و محصولات آلاء چه رایگان و چه غیر رایگان به صورت اختصاصی از طریق تیکت انجام میشه
با این وجود هم آقای Arshia Yazdian خودشون در آلاخونه حضور دارن و به تناسب زمان پاسخ آلایی ها رو میدن
برنامه هم تا قبل از مهرماه منتشر خواهد شد
برنامه برای دانش آموز و فارغ التحصیل متفاوت هست
و منطبق با آزمون های گزینه ۲ و قلمچی خواهد بود