Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خانواده
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

خانواده

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
124 دیدگاه‌ها 33 کاربران 1.9k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • IIAIII IIAII

سلام دوستان
    مادر من 3 روزه متوالی صبحا میاد تو اتاقم و دقیقا یک ساعت با من سرِ درس خواندنم دعوام میکنه
    حالا ای کاش منو میزد! بدتر از اون روحیه ام رو تضعیف میکنه و بعد از دعوای یک ساعته، من تا شب روحیه ام داغونه!
    مثلا توی دعوا میگه:
    %(#3700ff)[تو شبیه کسی که میخواد پزشکی قبول بشه، درس نمیخونی
    به برنامه ات متعهد نیستی
    اگه اینطوری پیش بری ، هیچ وقت رشته ای که میخوای قبول نمیشی]
    این سه تا جمله اش از بین چیزایی که بهم میگه بیشترین ضربه رو بهم میزنه.
    کلی تلاش هم کردم که حالمو بعد شنیدنشون خوب کنم ولی نشد
    درباره ی اینکه چرا حرف مادرم روم تاثیر بد داره تحقیق کردم و فهمیدم که من از لحاظ ذهنی خیلی به مادرم وابسته ام. یعنی هر حرفِ اون روی من تاثیر خیلی زیادی میگذاره. راه حلشم دروغ گفتنه. اگه من به مادرم الکی بگم همه چی اوکیه ، اونم ولم میکنه. اونوقت هم من خواشحالم هم مادرم و هیچ دعوایی هم بین مون رخ نمیده. شاید بگید دروغ گفتن کار بدیه و ... اما متاسفانه هیچ راه دیگه ای پیدا نکردم که جواب بده! حتی وقتی صحبت مسالمت آمیز با مادرم دارم، اون سه تا جمله ی بالارو بهم میگه که منو از صحبت مسالمت آمیز پشیمون میکنه!
    چند بارم تو فکر خودکشی افتادم. شاید بازم بگید چه زود! تو که فقط 3 بار اینارو از مادرت شنیدی! بازم باید درجواب بگم که من بارها اینارو شنیدم ولی مشکل اینه که این سه روز پشت سرهم بودند، نه با فاصله!

نمیدونم خانواده ی شمام اینطوریه یا نه ولی اگه میشه یه راهی بگید همه چی درست بشه
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

حسن نیسیح آفلاین
    حسن نیسیح آفلاین
    حسن نیسی
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@m-sina دوست عزیز شما یک بت را در ذهن خود درست کرده اید که هروقت مادرت بهت اینارو میگه ضربه روحی میبینی ،بنظرم شما باید عادی رفتار کنید و زیاد به انها اهیمت ندی ، من هم صد برابر تو از خانواده ام اینارو میشنوم ولی فقط از گوش سمت راست میاد از سمت چپ میره خخخ☺ .آدم اگه خودش درسخون باشه خانواده خودش متوجه میشه و دیگه سمت تو نمیان ...تجربه کردم ، بهتره از لحظات زندگی خودت بهترین تلاش و استفاده ببری نه اینکه به این چیزهای کم اهمیت ،اهمیت دارشون کنی .توکلت به خدا باشه خدا اون بالاست .(:

1 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • IIAIII IIAII

سلام دوستان
      مادر من 3 روزه متوالی صبحا میاد تو اتاقم و دقیقا یک ساعت با من سرِ درس خواندنم دعوام میکنه
      حالا ای کاش منو میزد! بدتر از اون روحیه ام رو تضعیف میکنه و بعد از دعوای یک ساعته، من تا شب روحیه ام داغونه!
      مثلا توی دعوا میگه:
      به برنامه ات متعهد نیستی
      درباره ی اینکه چرا حرف مادرم روم تاثیر بد داره تحقیق کردم و فهمیدم که من از لحاظ ذهنی خیلی به مادرم وابسته ام. یعنی هر حرفِ اون روی من تاثیر خیلی زیادی میگذاره. راه حلشم دروغ گفتنه. اگه من به مادرم الکی بگم همه چی اوکیه ، اونم ولم میکنه. اونوقت هم من خواشحالم هم مادرم و هیچ دعوایی هم بین مون رخ نمیده. شاید بگید دروغ گفتن کار بدیه و ... اما متاسفانه هیچ راه دیگه ای پیدا نکردم که جواب بده! حتی وقتی صحبت مسالمت آمیز با مادرم دارم، اون سه تا جمله ی بالارو بهم میگه که منو از صحبت مسالمت آمیز پشیمون میکنه!
      چند بارم تو فکر خودکشی افتادم. شاید بازم بگید چه زود! تو که فقط 3 بار اینارو از مادرت شنیدی! بازم باید درجواب بگم که من بارها اینارو شنیدم ولی مشکل اینه که این سه روز پشت سرهم بودند، نه با فاصله!

@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

Yazdan GonabadiY آفلاین
      Yazdan GonabadiY آفلاین
      Yazdan Gonabadi

@m-sina بهترین کار اینه که توجه نکنید میدونم سخته ولی باید بهش فکر نکنید
      این خوبه که مادر من بعضی اوقات میگه
      تو زندکی به هیچ جا نمیرسی😐
      یعنی مادر شما کنکور رو میگن مادر من کلا میگه زندگی ت هیچی 😅
      ولی خب از سر دشمنی نمیگن که از سر دلسوزی هستش و اینکه کاری کنن به خاطر فشار اونا بیشتر بخونبم
      به هر حال توجه نکنید ...

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • DR.Ali.110D آفلاین
        DR.Ali.110D آفلاین
        DR.Ali.110
        دانش آموزان آلاء

سلام
        بیبن من برای این مشکل یک کارمی کردم یک دفتر برمیداشتم داخش افکار می نوشتم این طوری باعث میشد افکار پراکنده نشه

Amirreza Vafaei MoghadamA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • IIAIII IIAII

سلام دوستان
          مثلا توی دعوا میگه:
          به برنامه ات متعهد نیستی

Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
          Amirreza Vafaei Moghadam
          المپیادیا
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

@m-sina
          %(#ff0000)[بچه ها همه میگن بیخیال باش ولی بنظر من باید حلش کنی و اتفاقا نباید بیخیال باشی و شدیدا با نظرات بعضیا مخالفم] 😐😐 وگرنه هر روز باید تحمل کنی این موارد رو... همین ک این زیر هم گفتم... بنظرم با هم برین پیش روانشناس باهاش مشورت کنید برای حل اساسی این موارد... تا ن سیخ بسوزه ن کباب... برای بهترین رتبه با تمام تمرکز بجنگی 🌷

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • amirreza elahi 0A amirreza elahi 0

در اتاق رو قفل کن .

mohammadreza yaghmaeeM آفلاین
            mohammadreza yaghmaeeM آفلاین
            mohammadreza yaghmaee
            تجربی

amirreza elahi 0 😂 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • DR.Ali.110D DR.Ali.110

سلام
              بیبن من برای این مشکل یک کارمی کردم یک دفتر برمیداشتم داخش افکار می نوشتم این طوری باعث میشد افکار پراکنده نشه

Amirreza Vafaei Moghadam
              المپیادیا
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

@dr-ali-110 در خانواده گفته است:

سلام

منم خیلی این کار رو میکنم🌷🌷

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • IIAIII IIAII

سلام دوستان
                مثلا توی دعوا میگه:
                به برنامه ات متعهد نیستی

Yegane DehqanY آفلاین
                Yegane DehqanY آفلاین
                Yegane Dehqan

@m-sina سلام خب ببین نگو حق با منه و خانوادم دارن به من زور میگن یا ناامید میکنن ، شاید حق با اوناست . (حالا باز من نمیدونم میگم شاااید)

مادرت صلاحت رو میخواد و من داشتم حرفت رو میخوندم ، گفتم شاید اون موقعی که مامانت میاد اتاق تو گوشی دستته یا مسغول گِیم و ... هستی وگرنه گیر نمیداد بهت .

اگه هم اونموقع داری درس میخونی و مامانت چیزی گفت ، خیلی یواش بهش بگو مامان من میدونم چه جوری درس بخونم و سعی میکنم بهتر بشم و برنامم رو درست تر کنم و ... ‌.
                بهش بگو که نمیتونم روز اولی که تلاش میکنم ۱۰ ساعت درس بخونم . باید به صورت پله ای بخونم یعنی روز اول ۵ ساعت ، روز دوم ۶ ساعت ، روز سوم ۷ساعت و ... .
                بگو که هر چیزی زمان میبره و نمیشه که من اول بسم الله مثل این نابغه ها رفتار کنم و ... .
                هر چیزی و هر کاری با قرم های کوچیک شروع میشه .
                به نظرم اگه با صدای اروم براش مثال های اینجوری بزنی قانع بشه . ( صداتو بالا نبر که مامانت عصبانی بشه ، اروم بگو تا بهت گوش کنه )

فکر نکن فقط خودت از اینجور مشکلات داری .
                به هر حال همهههه کنکوری ها اینجور مشکلات رو دارن .
                حالا یکی تو خونه سر و صدای بچه رو داره ، یکی غرغر ، یکی همسایه‌ی پر سر و صدا و ... .
                ناشکری ام نکن و اصلا به خودکشی اینا فکر نکن که خدا با توعه .🤲🌹🌸
                اگر تو مسیر تلاش کردن هستی پس بهش میرسی .
                راستی از این مقاله و کتاب های خودشناسی رو بخونی میتونی به راحتی به حرف های منفی و هر چیزی که اذیتت میکنه اهمیت ندی .
                موفق باشی .🌹

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • راضیه دهقانیر آفلاین
                  راضیه دهقانیر آفلاین
                  راضیه دهقانی
                  دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء

من جای شما بودم با حرفای مادرم خیلی بهم بَر میخورد و عصبانی میشدم و یه تلنگری بهم وارد میشد که جوری درس بخونم که بهش ثابت کنم حرفش اشتباهه واز حرفایی که زده پشیمون بشه و شروع به تشویق کردنم بکنه
                  از امروز شما هم جوری درس بخون که هر وقت مادرت وارد اتاق میشه از حرفایی که قراره بزنه پشیمون بشه

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • DR.Ali.110D آفلاین
                    DR.Ali.110D آفلاین
                    DR.Ali.110
                    دانش آموزان آلاء

بیبین داداش توی این دنیا کسی برای تو تره هم خرد نمی کنه باید خودت مسیر زندگی پیدا کنی چون این تازه ابتدای مسیر تو ....
                    اگه با حرف مادرت ناراحت بشی . توی زندگی چطور میخواهی ادامه مسیر زندگی پیش ببری به قول معرف نمیشه دهن مردم بست باید میسر ادامه بدی و به حرف مردم توجه نکنی

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

@m-sina سلام خب ببین نگو حق با منه و خانوادم دارن به من زور میگن یا ناامید میکنن ، شاید حق با اوناست . (حالا باز من نمیدونم میگم شاااید)

مادرت صلاحت رو میخواد و من داشتم حرفت رو میخوندم ، گفتم شاید اون موقعی که مامانت میاد اتاق تو گوشی دستته یا مسغول گِیم و ... هستی وگرنه گیر نمیداد بهت .

اگه هم اونموقع داری درس میخونی و مامانت چیزی گفت ، خیلی یواش بهش بگو مامان من میدونم چه جوری درس بخونم و سعی میکنم بهتر بشم و برنامم رو درست تر کنم و ... ‌.
                      بهش بگو که نمیتونم روز اولی که تلاش میکنم ۱۰ ساعت درس بخونم . باید به صورت پله ای بخونم یعنی روز اول ۵ ساعت ، روز دوم ۶ ساعت ، روز سوم ۷ساعت و ... .
                      بگو که هر چیزی زمان میبره و نمیشه که من اول بسم الله مثل این نابغه ها رفتار کنم و ... .
                      هر چیزی و هر کاری با قرم های کوچیک شروع میشه .
                      به نظرم اگه با صدای اروم براش مثال های اینجوری بزنی قانع بشه . ( صداتو بالا نبر که مامانت عصبانی بشه ، اروم بگو تا بهت گوش کنه )

فکر نکن فقط خودت از اینجور مشکلات داری .
                      به هر حال همهههه کنکوری ها اینجور مشکلات رو دارن .
                      حالا یکی تو خونه سر و صدای بچه رو داره ، یکی غرغر ، یکی همسایه‌ی پر سر و صدا و ... .
                      ناشکری ام نکن و اصلا به خودکشی اینا فکر نکن که خدا با توعه .🤲🌹🌸
                      اگر تو مسیر تلاش کردن هستی پس بهش میرسی .
                      راستی از این مقاله و کتاب های خودشناسی رو بخونی میتونی به راحتی به حرف های منفی و هر چیزی که اذیتت میکنه اهمیت ندی .
                      موفق باشی .🌹

IIAIII آفلاین
                      IIAIII آفلاین
                      IIAII

Yegane Dehqan به خدا همه این روش هارو امتحان کردم. در آخر اون حرف خودشو میزنه

Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • DR.Ali.110D DR.Ali.110

بیبین داداش توی این دنیا کسی برای تو تره هم خرد نمی کنه باید خودت مسیر زندگی پیدا کنی چون این تازه ابتدای مسیر تو ....
                        اگه با حرف مادرت ناراحت بشی . توی زندگی چطور میخواهی ادامه مسیر زندگی پیش ببری به قول معرف نمیشه دهن مردم بست باید میسر ادامه بدی و به حرف مردم توجه نکنی

IIAIII آفلاین
                        IIAIII آفلاین
                        IIAII

@dr-ali-110 آره درسته موفقم کاملا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • راضیه دهقانیر راضیه دهقانی

من جای شما بودم با حرفای مادرم خیلی بهم بَر میخورد و عصبانی میشدم و یه تلنگری بهم وارد میشد که جوری درس بخونم که بهش ثابت کنم حرفش اشتباهه واز حرفایی که زده پشیمون بشه و شروع به تشویق کردنم بکنه
                          از امروز شما هم جوری درس بخون که هر وقت مادرت وارد اتاق میشه از حرفایی که قراره بزنه پشیمون بشه

IIAIII آفلاین
                          IIAIII آفلاین
                          IIAII

راضیه دهقانی ای کاش منم با شنیدن این حرفا ترقیب میشدم
                          شاید مادرمم اینطوری فکر میکنه که بازدن این حرفا بیشتر میخونم
                          ولی خودش نمیدونه بچه ش با این حرفا بیشتر توی باتلاق فرو میره😔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

@m-sina
                            %(#ff0000)[بچه ها همه میگن بیخیال باش ولی بنظر من باید حلش کنی و اتفاقا نباید بیخیال باشی و شدیدا با نظرات بعضیا مخالفم] 😐😐 وگرنه هر روز باید تحمل کنی این موارد رو... همین ک این زیر هم گفتم... بنظرم با هم برین پیش روانشناس باهاش مشورت کنید برای حل اساسی این موارد... تا ن سیخ بسوزه ن کباب... برای بهترین رتبه با تمام تمرکز بجنگی 🌷

IIAIII آفلاین
                            IIAIII آفلاین
                            IIAII

Amirreza Vafaei Moghadam در خانواده گفته است:

@m-sina

اینم راه جالبیه!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • amirreza elahi 0A amirreza elahi 0

در اتاق رو قفل کن .

IIAIII آفلاین
                              IIAIII آفلاین
                              IIAII

amirreza elahi 0 در خانواده گفته است:

در اتاق رو قفل کن .

موافقم ولی وقتی در بزنن چی؟ اونوقت باید باز کنم و به حرفاشون گوش کنم🙄

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • IIAIII IIAII

سلام دوستان
                                مثلا توی دعوا میگه:
                                به برنامه ات متعهد نیستی

AnselA آفلاین
                                AnselA آفلاین
                                Ansel

@m-sina سلام
                                ببین من خودم چند وقت پیش یه تاپیکی تقریبا شبیه همین مشکل شما زده بودم که بعضی از بچه(دستشون درد نکنه)اومدن و راهنمایی کردن منو
                                به نظر من باید بتونی مشکلتو حل کنی و اولین قدم برای حل مشکلت داشتن ارامش (نه اینکه به فکر خودکشی باشی🤦‍♀️)
                                نمیدونم چقدر اعتقاد داری ولی من با نماز اول وقت و حرف زدن با خدا (این حرف زدنه جدا از نماز خوندن ها)اروم میشم
                                وقتی هم که اروم شدی بشین منطقی با خودت فکر کن ببین کجا کم کاری کردی یا چیکار کردی که مادرت فکر میکنه تو درس نمیخونی
                                مسلما مادرت هم به نظرم کار درستی نمیکنه که میاد اونطوری بهت راجع به درس خوندن تذکر میده
                                ولی خب مادره و دلش میخواد بچش بهترین نتیجه رو بگیره
                                راه حلش وپیدا کن با آرامش تصمیم بگیر
                                و مشکلت حل کن
                                و یه جوری درس بخون که هر وقت مادرت اومد در اتاقت باز کرد با افتخار و خیال راحت نگات کنه

مَردُمان
                                اهلِ عادت اند...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

@m-sina سلام، وقتت بخیر 🌷
                                  ببین اگ حرفاش، حرفای واقع بینانه‌ای هستش، سعی کن ایراداتی ک دربارت میگه رو اصلاح کنی...

می‌تونید برای حل مشکلات یک الی دو جلسه ای پیش یک روانشناس (نه مشاور تحصیلی) خوب هم مراجعه کنید تا تایمتون هدر نره و کمکتون کنه زودتر همگی باهمدیگه کنار بیاید🌷

IIAIII آفلاین
                                  IIAIII آفلاین
                                  IIAII
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط IIAII انجام شده

@m-sina سلام، وقتت بخیر 🌷
                                  ببین اگ حرفاش، حرفای واقع بینانه‌ای هستش، سعی کن ایراداتی ک دربارت میگه رو اصلاح کنی...

می‌تونید برای حل مشکلات یک الی دو جلسه ای پیش یک روانشناس (نه مشاور تحصیلی) خوب هم مراجعه کنید تا تایمتون هدر نره و کمکتون کنه زودتر همگی باهمدیگه کنار بیاید🌷

من حق میدم که مادرم بیاد و نگران باشه. برای همینم میشینم براش توضیح میدم اونم اولش قانع میشه ولی چند دقیقه که میگذره انگار هیچی از حرفامو نفهمیده و دوباره سرکوب هاش شروع میشه!

برای مشاور موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

حسین مسلمی
                                    آهنگ گوش دادن باعث پرش فکری توی همه آدم ها میشع و برای تایم استراحت اکیدا کار اشتباهیه

IIAIII آفلاین
                                    IIAIII آفلاین
                                    IIAII

حسین مسلمی
                                    آهنگ گوش دادن باعث پرش فکری توی همه آدم ها میشع و برای تایم استراحت اکیدا کار اشتباهیه

آره بنظر منم راه حل این مشکل نمیتونه باشه
                                    چون من امروز هر کاری که بگید کردم
                                    فیلم دیدم
                                    نقاشی کشیدم
                                    تا الان درس نخوندم

اما هیچ کدوم حالمو بهتر نکرد. راستی یه چیزو امتحان نکردم!
                                    بیرون رفتن! ایندفه وقتی حالمو خراب کرد، میرم توی پارک کنار خونمون ببینم حالم بهتر میشه یانه
                                    نتایجشو اینجا میگذارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • ساجده نیکوییس ساجده نیکویی

@m-sina سلام
                                      حرف هاشون برات مهم نباشه یا یه بار بشین با مامانت صحبت کن بهشون بگو بگذارید من حرف هام رو بزنم بعد شما بگید در مورد درس خوندنتون و.....

IIAIII آفلاین
                                      IIAIII آفلاین
                                      IIAII

ساجده نیکویی در خانواده گفته است:

حرف هاشون برات مهم نباشه یا یه بار بشین با مامانت صحبت کن بهشون بگو بگذارید

به خدا قسم بار ها ساعت ها براشون گفتم
                                      بابام از همون اول فهمید چی میگم ولی مادرم اصلا از این رفتارش کم نکرده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Yazdan GonabadiY Yazdan Gonabadi

ولی خب از سر دشمنی نمیگن که از سر دلسوزی هستش و اینکه کاری کنن به خاطر فشار اونا بیشتر بخونبم
                                        به هر حال توجه نکنید ...

IIAIII آفلاین
                                        IIAIII آفلاین
                                        IIAII

Yazdan Gonabadi در خانواده گفته است:

به هر حال توجه نکنید ...

یعنی وقتی اینو میشنوی حالت بد نمیشه؟ به خودت چی میگی که ازکنارش میگذری؟
                                        آخه یه غریبه که اینو نگفته! نزدیک ترین و عزیز ترین کس اینو بهت گفته!

Yazdan GonabadiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • IIAIII IIAII

سلام دوستان
                                          مثلا توی دعوا میگه:
                                          به برنامه ات متعهد نیستی

fatemeh8181F آفلاین
                                          fatemeh8181F آفلاین
                                          fatemeh8181

@m-sina سیلام
                                          اول بگم که شما باید این فکرو بکنید که شما تنها کسی نیستید که از مادرتون این حرفارو میشنوید دوم تنها کسی هم نیستید که وابسته مادرتونید راستشو بخواید
                                          بیشتر مادرا نگران اینده بچشونن
                                          مشکل ن از شماست ن از مادرتون
                                          شما هردو به مسیله با نگاه متفاوت نگاه میکنید
                                          مثل اینه که هر دو به عدد 9 لاتین نگاه کنید یکی اون رو شش میبینه یکی 9
                                          هردو از زاویه دیدی که درحال نگاه کردنید درست میگید و حق با شماست
                                          و
                                          و
                                          و
                                          خودکشی که مخالف بدجورم شما با خودکشی کاری میکنید که مادرتون با اون همه زحمت له بشه
                                          دوم اینکه با اصل کار مشکل دارم 4تا انتقاد درسی اگه شمارو به این فکر بندازه در اینده مسایل بزرگتری در زندگی هست
                                          اگه شما اینقدر راحت ب این فکر پناه ببری خیلی رک بهت بگم برادر من باید قید ایندتو بزنی
                                          شما پزشکم بشی کلی مشکل قرارع پیش روت باشه
                                          قرار نیس رو یه جاده صاف همیشه بری کع
                                          جاده که دست انداز نداشته باشه ادم خوابش میگیره
                                          همیشه دست اندازای زندگی بد نیستن
                                          با حرفای مادرت کنار بیا
                                          تمرکز کن و ادامه بده
                                          و
                                          و
                                          و یه نکته به همه کسایی ک میخون
                                          اگه از این دست مشکلات و افسردگی و پایین بودن عزت نفس وبی ارزشی وهزارتا چیز دیگه از این مدل دارید پیشنهاد میکنم پیج علی میرصادقی رو نگاه کنید بسیار مفیده و خیلی از مسایل حل کرده
                                          ali_mirsadeghi
                                          خودم شخصا خیلی از این دست مشکلات رو حل کردم پیج روانشناسی و مشاوره زیاد داشتم ولی انقدر تاثیر گزار و واقع بینانه نبودن

موفق باشید.

تو دنیایی که میتونی هرچیزی باشی مهربون باش🖤🌵🧠

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه