تخفیف تلسکوپ-راه ابریشم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من اشتراک ۱ ساله تلسکوپ رو بخاطر تخفیفش برای راه ابریشم خریداری کردم ولی فقط بار اول هر دو تخفیف رو برام اعمال کرد و فقط داشتم تست میکردم که درست باشه ولی موقع خرید دیدم فقط ۵۰ هزار تومان کیف پول اعمال شده و تخفیف ۸۰ هزار تومانی اعمال نشده!
لطفاً راهنمایی کنید -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می صرفه اگه بخاطر تخفیف تلسکوپ ، بخریمش ؟
-
می صرفه اگه بخاطر تخفیف تلسکوپ ، بخریمش ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر رضا فتح اللهی خب بله چون ۸۹۰۰۰ هزار تومان خود اشتراک هس و ۱۳۰ هزار تومان هم که خودش میده و با این حساب ۴۰ هزار تومان تخفیف اعمال میشه
-
سلام
من اشتراک ۱ ساله تلسکوپ رو بخاطر تخفیفش برای راه ابریشم خریداری کردم ولی فقط بار اول هر دو تخفیف رو برام اعمال کرد و فقط داشتم تست میکردم که درست باشه ولی موقع خرید دیدم فقط ۵۰ هزار تومان کیف پول اعمال شده و تخفیف ۸۰ هزار تومانی اعمال نشده!
لطفاً راهنمایی کنیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید رضا ساداتی دوست عزیز من میخوام بخاطر تخفیف تلسکوپ بخرمش ، شما مشکلی که داشتی حل شد، کد تخفیف رو تونستی اعمال کنی ؟
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه تلسکوپ برا راه ابریشمی ها رایگان نیست؟ فکر کنم یه همچین چیری برای راه ابریشم رایگان بودااا
-
مگه تلسکوپ برا راه ابریشمی ها رایگان نیست؟ فکر کنم یه همچین چیری برای راه ابریشم رایگان بودااا
علیرضا راستی
سوال منم هست -
علیرضا راستی
سوال منم هستنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
-
امیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا راستی ببخشید کد تخفیف رو باید از کجا بگیریم؟
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شدهعلیرضا راستی برای فیلم های ابریشم رایگانه .
ولی اگه ابریشمی باشی و بخوای فیلم های صفر تا صد رو با تلسکوپ نگاه کنی باید بخری .تلسکوپ فقط برای فیلم های ابریشم رایگانه .
-
امیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
علیرضا راستی
عه
من نمیدونستم -
علیرضا راستی ببخشید کد تخفیف رو باید از کجا بگیریم؟
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki از کد تخفیف اطلاع ندارم اما بچه هایی که راه ابریشم رو خریدن، از تلسکوپ برای فیلمای راه ابریشم میتونن بصورت رایگان استفاده کنند
-
@ali-valicheki از کد تخفیف اطلاع ندارم اما بچه هایی که راه ابریشم رو خریدن، از تلسکوپ برای فیلمای راه ابریشم میتونن بصورت رایگان استفاده کنند
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا راستی آها ممنونم الان متوجه شدم
-
-