تخفیف تلسکوپ-راه ابریشم
-
سلام
من اشتراک ۱ ساله تلسکوپ رو بخاطر تخفیفش برای راه ابریشم خریداری کردم ولی فقط بار اول هر دو تخفیف رو برام اعمال کرد و فقط داشتم تست میکردم که درست باشه ولی موقع خرید دیدم فقط ۵۰ هزار تومان کیف پول اعمال شده و تخفیف ۸۰ هزار تومانی اعمال نشده!
لطفاً راهنمایی کنید -
می صرفه اگه بخاطر تخفیف تلسکوپ ، بخریمش ؟
-
می صرفه اگه بخاطر تخفیف تلسکوپ ، بخریمش ؟
امیر رضا فتح اللهی خب بله چون ۸۹۰۰۰ هزار تومان خود اشتراک هس و ۱۳۰ هزار تومان هم که خودش میده و با این حساب ۴۰ هزار تومان تخفیف اعمال میشه
-
سلام
من اشتراک ۱ ساله تلسکوپ رو بخاطر تخفیفش برای راه ابریشم خریداری کردم ولی فقط بار اول هر دو تخفیف رو برام اعمال کرد و فقط داشتم تست میکردم که درست باشه ولی موقع خرید دیدم فقط ۵۰ هزار تومان کیف پول اعمال شده و تخفیف ۸۰ هزار تومانی اعمال نشده!
لطفاً راهنمایی کنیدسید رضا ساداتی دوست عزیز من میخوام بخاطر تخفیف تلسکوپ بخرمش ، شما مشکلی که داشتی حل شد، کد تخفیف رو تونستی اعمال کنی ؟
-
مگه تلسکوپ برا راه ابریشمی ها رایگان نیست؟ فکر کنم یه همچین چیری برای راه ابریشم رایگان بودااا
-
مگه تلسکوپ برا راه ابریشمی ها رایگان نیست؟ فکر کنم یه همچین چیری برای راه ابریشم رایگان بودااا
علیرضا راستی
سوال منم هست -
علیرضا راستی
سوال منم هستامیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
-
امیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
علیرضا راستی ببخشید کد تخفیف رو باید از کجا بگیریم؟
-
علیرضا راستی برای فیلم های ابریشم رایگانه .
ولی اگه ابریشمی باشی و بخوای فیلم های صفر تا صد رو با تلسکوپ نگاه کنی باید بخری .تلسکوپ فقط برای فیلم های ابریشم رایگانه .
-
امیر تشنه دل من الان امتحان کردم، رایگان بود برا راه ابریشم که
علیرضا راستی
عه
من نمیدونستم -
علیرضا راستی ببخشید کد تخفیف رو باید از کجا بگیریم؟
@ali-valicheki از کد تخفیف اطلاع ندارم اما بچه هایی که راه ابریشم رو خریدن، از تلسکوپ برای فیلمای راه ابریشم میتونن بصورت رایگان استفاده کنند
-
@ali-valicheki از کد تخفیف اطلاع ندارم اما بچه هایی که راه ابریشم رو خریدن، از تلسکوپ برای فیلمای راه ابریشم میتونن بصورت رایگان استفاده کنند
علیرضا راستی آها ممنونم الان متوجه شدم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد