جزوه راه ابریشم
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر واقعیتش من نگرانم!
جزوه هارو تا الان قسمت هایی که لازم بود رو پرینت کردم و بقیه مونده
بنظرتون چاپ کنم بقیه جزوات رو یا امیدوار باشم که جزوه های الا قراره در دسترس قرار بگیره؟
دانش-آموزان-آلاء -
بنظرتون چاپ کنم بقیه جزوات رو یا امیدوار باشم که جزوه های الا قراره در دسترس قرار بگیره؟
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh سلام مگه جزوه ای که قراره بیاد با جزوه که روی سایته فرق میکنه
-
samaneh aghazadeh سلام مگه جزوه ای که قراره بیاد با جزوه که روی سایته فرق میکنه
سالار باقری
نه فرق نمیکنه ولی خب میگم که پرینت نگیرم و یهو مهر جزوه های الا نیاد و دیر بشه -
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh به نظر من اگر می تونی صبر کن اگر که روی pdf خواندن برات سخت است برو و چاپ کن
-
سالار باقری
نه فرق نمیکنه ولی خب میگم که پرینت نگیرم و یهو مهر جزوه های الا نیاد و دیر بشهsamaneh aghazadeh منکه تا فرسنگ چهار پرینت گرفتم همه رو بنظزت مشکلی پیش نمیاد یعنی منم وایسم تا جزوه بیاد
بعد یه سوال چجوری جزوه نداشتین فیلمارو نگاه میکردین؟ -
samaneh aghazadeh منکه تا فرسنگ چهار پرینت گرفتم همه رو بنظزت مشکلی پیش نمیاد یعنی منم وایسم تا جزوه بیاد
بعد یه سوال چجوری جزوه نداشتین فیلمارو نگاه میکردین؟سالار باقری من خودم پرینتر دارم بعد هر فرسنگی رو که میخونم پرینت میگیرم
اما بخوام همشو پرینت بگیرم با پرینترم
بیچاره پرینتر میپوکه
تا اینجا دوبار کارتریج شارژ کردم -
samaneh aghazadeh منکه تا فرسنگ چهار پرینت گرفتم همه رو بنظزت مشکلی پیش نمیاد یعنی منم وایسم تا جزوه بیاد
بعد یه سوال چجوری جزوه نداشتین فیلمارو نگاه میکردین؟سالار باقری منم بدون پرینت گرفتن دیدم
نکات اضافه ای که میگن یا حل سوالاتو جداگانه تو ورقه آچار مینویسم،بعدا که جزوه ها اومد،ضمیمه میکنمشون... -
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh
منم پرینت نگرفتم منتظر الا هستم
ولی فکر میکنم با اتفاقی برای طراح افتاد بعیده که الا بتونه جزوه هارو برسونه
دستشون درد نکنه زیاد زحمت میکشن ولی سال قبل مشخص شد الا یکم بد قوله -
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh سلام.به نظرم چاپ نکن.چون مهر ماه فایل pdf هم اپدیت میشه.اونموقع میتونی اپدیت شده ش رو خودت پرینت بگیری.به نظرم ارزش صبر کردن داره
-
samaneh aghazadeh
دستشون درد نکنه زیاد زحمت میکشن ولی سال قبل مشخص شد الا یکم بد قولهmilad havazyari
صیم از همون یکم نگرانم -
سالار باقری
نه فرق نمیکنه ولی خب میگم که پرینت نگیرم و یهو مهر جزوه های الا نیاد و دیر بشهsamaneh aghazadeh توی اخبار راه ابریشم گفتن نمیاد؟ یه تاپیک میگه میاد صبر کنیم یه تاپیک میگه چاپ نمیشه مدیر محصول راه ابریشم چی گفتن؟
-
samaneh aghazadeh توی اخبار راه ابریشم گفتن نمیاد؟ یه تاپیک میگه میاد صبر کنیم یه تاپیک میگه چاپ نمیشه مدیر محصول راه ابریشم چی گفتن؟
Saba haghshenas
نگفتن نمیاد ولی حس میکنم اون خبر فوت همکارشون باعث تعویق بشه امیدوارم که این اتفاق نیفته -
Saba haghshenas
نگفتن نمیاد ولی حس میکنم اون خبر فوت همکارشون باعث تعویق بشه امیدوارم که این اتفاق نیفتهsamaneh aghazadeh قرآن وکیلی شایعه درست نکنین یه نفر تنها که رو کار نبوده بعدم الان با این نوع صحبت ارزش انسانیت رو میبرین زیر سوال اون بنده خدا رحمت خدا رفتن ولی تا آخرین لحضه تلاشش رو کرده حالا که دیگ رو کار نیستن اگر چند روزم دیر شد(بعید میدونم )هیچ مشکلی نداره خدابیامرز دیگ همه تلاشش کرد الان درست نیست راجب کارای باقی مونده صحبت بشه
-
samaneh aghazadeh قرآن وکیلی شایعه درست نکنین یه نفر تنها که رو کار نبوده بعدم الان با این نوع صحبت ارزش انسانیت رو میبرین زیر سوال اون بنده خدا رحمت خدا رفتن ولی تا آخرین لحضه تلاشش رو کرده حالا که دیگ رو کار نیستن اگر چند روزم دیر شد(بعید میدونم )هیچ مشکلی نداره خدابیامرز دیگ همه تلاشش کرد الان درست نیست راجب کارای باقی مونده صحبت بشه
Parsa Amini
اشتباه برداشت نکنید بابا
فقط اعلام نگرانی بود
وگرنه قصد پراکندگی هیچ شایعه ای ندارم
ایشالا که زودتر جزوه دستمون برسه -
samaneh aghazadeh
دستشون درد نکنه زیاد زحمت میکشن ولی سال قبل مشخص شد الا یکم بد قولهmilad havazyari واقعا سرشون شلوغه...کاش نیروشون رو بیشتر کنن
مهمتر از هر چیز الان برنامست من استرس دارم باید ببینیم چیجوریه شاید اصلا از برنامش خوشم نیومد و عوضش کردم یا مشاور بگیرم چراا تکلیفمونو روشن نمیکنن!!!!
-
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh الا یه قولی بده بهش عمل میکنه ولی خبرارو یهویی میده شما این همه صبر کردین اینم روش.
-
milad havazyari واقعا سرشون شلوغه...کاش نیروشون رو بیشتر کنن
مهمتر از هر چیز الان برنامست من استرس دارم باید ببینیم چیجوریه شاید اصلا از برنامش خوشم نیومد و عوضش کردم یا مشاور بگیرم چراا تکلیفمونو روشن نمیکنن!!!!
mahsaaa rezaeee
قبول دارم سرشون شلوغه
ولی میتونن نصف جزوه هارو الان بفرستن نصفش و اون بخشی که اماده نیس رو بعدا بفرستن
در مورد برنامه هم نظرم اینه که الا یه برنامه رو برای طیف گسترده ای از بچه ها میده که اکثرا باید بچه ها با توجه به وضعیتشون شخصی سازیش کنن چون یه برنامه به درد همه نمیخوره و اون برنامه الا صرفا یه راه و نقشه کلی هستش که فقط مشخص میکنه تا ازمون بعد کدوم ویدید و بخش هارو ببینیم ولی جزئیات با خودمونه که میتونیم خودمون پیش بریم یا با مشاور و پیشنهاد میکنم فقط با برنامه الا بدون اینکه تغییر ایجاد کنین توش نرین جلو -
mahsaaa rezaeee
قبول دارم سرشون شلوغه
ولی میتونن نصف جزوه هارو الان بفرستن نصفش و اون بخشی که اماده نیس رو بعدا بفرستن
در مورد برنامه هم نظرم اینه که الا یه برنامه رو برای طیف گسترده ای از بچه ها میده که اکثرا باید بچه ها با توجه به وضعیتشون شخصی سازیش کنن چون یه برنامه به درد همه نمیخوره و اون برنامه الا صرفا یه راه و نقشه کلی هستش که فقط مشخص میکنه تا ازمون بعد کدوم ویدید و بخش هارو ببینیم ولی جزئیات با خودمونه که میتونیم خودمون پیش بریم یا با مشاور و پیشنهاد میکنم فقط با برنامه الا بدون اینکه تغییر ایجاد کنین توش نرین جلوmilad havazyari خیالت راحت _ تا فرسنگ ۲ هیچ خبری نیست با این روند
-
milad havazyari خیالت راحت _ تا فرسنگ ۲ هیچ خبری نیست با این روند
سید حسین قربانی 1 داش انقد نامید نباش نفوذ بدم نزن
همه چی ردیفه درست میشه گلم
-
سید حسین قربانی 1 داش انقد نامید نباش نفوذ بدم نزن
همه چی ردیفه درست میشه گلم
Parsa Amini
خسته نباشی اخوی
شما این تابستون از پی دی اف استفاده کردی یا جزوه چاپی داشتین؟