جزوه راه ابریشم
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر واقعیتش من نگرانم!
جزوه هارو تا الان قسمت هایی که لازم بود رو پرینت کردم و بقیه مونده
بنظرتون چاپ کنم بقیه جزوات رو یا امیدوار باشم که جزوه های الا قراره در دسترس قرار بگیره؟
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh الا یه قولی بده بهش عمل میکنه ولی خبرارو یهویی میده شما این همه صبر کردین اینم روش.
-
milad havazyari واقعا سرشون شلوغه...کاش نیروشون رو بیشتر کنن
مهمتر از هر چیز الان برنامست من استرس دارم باید ببینیم چیجوریه شاید اصلا از برنامش خوشم نیومد و عوضش کردم یا مشاور بگیرم چراا تکلیفمونو روشن نمیکنن!!!!
mahsaaa rezaeee
قبول دارم سرشون شلوغه
ولی میتونن نصف جزوه هارو الان بفرستن نصفش و اون بخشی که اماده نیس رو بعدا بفرستن
در مورد برنامه هم نظرم اینه که الا یه برنامه رو برای طیف گسترده ای از بچه ها میده که اکثرا باید بچه ها با توجه به وضعیتشون شخصی سازیش کنن چون یه برنامه به درد همه نمیخوره و اون برنامه الا صرفا یه راه و نقشه کلی هستش که فقط مشخص میکنه تا ازمون بعد کدوم ویدید و بخش هارو ببینیم ولی جزئیات با خودمونه که میتونیم خودمون پیش بریم یا با مشاور و پیشنهاد میکنم فقط با برنامه الا بدون اینکه تغییر ایجاد کنین توش نرین جلو -
mahsaaa rezaeee
قبول دارم سرشون شلوغه
ولی میتونن نصف جزوه هارو الان بفرستن نصفش و اون بخشی که اماده نیس رو بعدا بفرستن
در مورد برنامه هم نظرم اینه که الا یه برنامه رو برای طیف گسترده ای از بچه ها میده که اکثرا باید بچه ها با توجه به وضعیتشون شخصی سازیش کنن چون یه برنامه به درد همه نمیخوره و اون برنامه الا صرفا یه راه و نقشه کلی هستش که فقط مشخص میکنه تا ازمون بعد کدوم ویدید و بخش هارو ببینیم ولی جزئیات با خودمونه که میتونیم خودمون پیش بریم یا با مشاور و پیشنهاد میکنم فقط با برنامه الا بدون اینکه تغییر ایجاد کنین توش نرین جلوmilad havazyari خیالت راحت _ تا فرسنگ ۲ هیچ خبری نیست با این روند
-
milad havazyari خیالت راحت _ تا فرسنگ ۲ هیچ خبری نیست با این روند
سید حسین قربانی 1 داش انقد نامید نباش نفوذ بدم نزن
همه چی ردیفه درست میشه گلم
-
Parsa Amini
خسته نباشی اخوی
شما این تابستون از پی دی اف استفاده کردی یا جزوه چاپی داشتین؟ -
Parsa Amini والا ما یه کتاب سفارش میدیم از شهرستان ۷ ۸ روز طول میکشه بیارن، حالا آلا که سابقه پست نداره،۲ روز مونده به سال تحصیلی و شروع فرسنگ ها به نظرت میتونه شق القمر کنه؟
-
سلام منم تو همچین وضعیتی ام قسمت های مربوط به دهم رو گرفتم و الان منتظرم
-
mahsaaa rezaeee
قبول دارم سرشون شلوغه
در مورد برنامه هم نظرم اینه که الا یه برنامه رو برای طیف گسترده ای از بچه ها میده که اکثرا باید بچه ها با توجه به وضعیتشون شخصی سازیش کنن چون یه برنامه به درد همه نمیخوره و اون برنامه الا صرفا یه راه و نقشه کلی هستش که فقط مشخص میکنه تا ازمون بعد کدوم ویدید و بخش هارو ببینیم ولی جزئیات با خودمونه که میتونیم خودمون پیش بریم یا با مشاور و پیشنهاد میکنم فقط با برنامه الا بدون اینکه تغییر ایجاد کنین توش نرین جلوmilad havazyari توی فیلم مشاوره ای اساتید راهنمایی میکنن که چجوری از برنامه استفاده کنیم.
موافقم.حداقل جزوه هارو نمیفرستن یا برنامه هنوز منتشر نشد یه خبر باید بهمون بدن.
-
Parsa Amini
خسته نباشی اخوی
شما این تابستون از پی دی اف استفاده کردی یا جزوه چاپی داشتین؟milad havazyari پی دی اف
-
این جزوه ها به صورت کتاب درمیاد؟
-
این جزوه ها به صورت کتاب درمیاد؟
@آرمان-میرانی
بله -
عالیه
پس خوبه دیگه براکه مرتب هست مثل جزوه ها به هم ریخته نیست.
-
البته اگه اینجوری که میگید باشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد