کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟
-
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی نه فقط درس به درسه
-
خبری نشد از برنامه مهر ماه؟ من چند روز نبودم نمیدونم چی ب چیع!
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
-
Hhh Hh مطالب راه ابریشم برای کنکور کافی اند یا در کنارش به کلاس های کنکور هم احتیاج داریم ؟ من کلاس دهمم و از الان میخوام برای کنکور بخونم . راه ابریشم برای همه ی درس هاست ؟
ملیحه محمد حسنی
بله کافیه
ولی بهتره که تابستون یازدهم تهیش کنید)طبق توصیه عوامل آلا) چون راه ابربشم دروس هر سه پایه و دربر میگیره
و فعلا از صفر تا صد ها و کارگاه تست ها استفاده کنید -
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
ملیحه محمد حسنی نه عزیزم
ببین راه ابریشم یک پکی هست که هر ۳ تا پایه توی این پک هست و اصلا نمیتونی دهم و ... رو جدا کنی .
ولی مثلا میتونی تک درسش رو بخری . ( مثلا اینکه فقط درس زیست رو بخری که تو پک زیست هر ۳ تا پایه هم هست . )پک رشته تجربی یا ریاضی / یعنی اینکه اون پک درس تخصصی ها رو داره .
تک درس هم یعنی فقط یه درس حالا چه عمومی چه تخصصی .
پک دروس عمومی هم درس های عمومی رو یک جا با هم داره .
-
Sama 1 معلوم نیست ، ما هم منتظریم
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
-
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
سید حسین قربانی 1 ممنون که گفتین خداکنه زودتر بیاد
-
Sama 1 سلام نه برنامه از مهر شروع میشه 5 شنبه
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم
سید حسین قربانی 1 پس شنبه یکشنبه احتمالا میدن برنامرو
-
ای کاش برنامه مهر رو میدادند که ما هم یه نظری روش بدیم بالاخره ما قراره اجراش کنیم ، جزوه ها هم انشالله تا آخر هفته بیاد عالی میشه.
-
سلام ، عرض ادب.
میدونم سرتون شلوغه، میدونم حجم کار زیاده،
ولی حق بدید به منِ دانش آموز .
ما بعد از تاپیک ۱۰ روز پیش جناب یزدیان (ساباط کاروان راه ابریشم) که مطالبی رو فرمودند پیرامون برنامه و جزوات و گفتن که برنامه تا هفته بعد منتشر و جزوات هم بزودی زود روی سایت قرار میگیره، ولی بعد از ۱۰ روز خبری نشده و با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی و اینکه این برنامه باید توسط دانش آموز شخصی سازی بشه و جوانبش کامل بررسی بشه ، انتظار داریم برنامه زودتر از موعد مقرر(پنجشنبه،۱مهر) منتشر بشه .
جناب آقای یزدیان، مدیر محصول محترم راه ابریشم، اگر امکانش هست جواب این تاپیک رو بدید . ممنون
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا -
جزوه هارو هم لحاظ میکردین
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد