قلم چی
-
سلام من یازدهم ریاضی ام. به نظر شما من چقدر با پشتیبان های قلم چی پیش برم. به نظر تون خوبه اگه برنامه م رو طبق حرف اونا بچینم و با اونا پیش برم؟ موفق میشم؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @همیار
-
سلام من یازدهم ریاضی ام. به نظر شما من چقدر با پشتیبان های قلم چی پیش برم. به نظر تون خوبه اگه برنامه م رو طبق حرف اونا بچینم و با اونا پیش برم؟ موفق میشم؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @همیار
سید رضا معلم پور سلام
اولن درس بخونید حالا به هر برنامه ای که شد ، منتظر کسی نباشید
دوم هم اگر پشتیبان تون خوبه چرا که نه ، پشتیبان من که عالی بود -
سید رضا معلم پور
سلام به نظر من بستگی به خودت داره که چجوری درس بخونی من به شخصا دوست ندارم کسی برام برنامه بچینه و انگار لج میکنمو خودم باید برا خودم برنامه بزارم چون خودم بیشتر از همه شرایطم رو میدونم و اونها رو در برنامه لحاظ میکنم
ولی اگه برعکس منی و میدونی اگه کسی برات برنامه ریزی کنه بیشتر بهش عمل میکنی حتما این کارو بکنن
یا اینکه میتونی یه ماه آزمایشی با برنامش بری جلو اگه خوب بود ادامش بدی -
سید رضا معلم پور سلام
اولن درس بخونید حالا به هر برنامه ای که شد ، منتظر کسی نباشید
دوم هم اگر پشتیبان تون خوبه چرا که نه ، پشتیبان من که عالی بودz Gheibi عه پس خداروشکر راضی بودین. ممنون
-
سید رضا معلم پور
سلام به نظر من بستگی به خودت داره که چجوری درس بخونی من به شخصا دوست ندارم کسی برام برنامه بچینه و انگار لج میکنمو خودم باید برا خودم برنامه بزارم چون خودم بیشتر از همه شرایطم رو میدونم و اونها رو در برنامه لحاظ میکنم
ولی اگه برعکس منی و میدونی اگه کسی برات برنامه ریزی کنه بیشتر بهش عمل میکنی حتما این کارو بکنن
یا اینکه میتونی یه ماه آزمایشی با برنامش بری جلو اگه خوب بود ادامش بدیFariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
-
z Gheibi عه پس خداروشکر راضی بودین. ممنون
سید رضا معلم پور خواهش می کنم
-
Fariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
این پست پاک شده! -
Fariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
سید رضا معلم پور
نه من خودم برا خودم برنامه میریزم از کلاس هفتم -
سید رضا معلم پور
سلام اصولن اینا چیزی حالیشون نمیشه فق فک میزنن ولی بنظرم خودت اول ی برنامه ریزی داشته باش بعد اگ از طرف مطمئنی ازش کمک بگیر -
.....