قلم چی😬
-
سلام من یازدهم ریاضی ام. به نظر شما من چقدر با پشتیبان های قلم چی پیش برم. به نظر تون خوبه اگه برنامه م رو طبق حرف اونا بچینم و با اونا پیش برم؟ موفق میشم؟ دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا همیار
-
سلام من یازدهم ریاضی ام. به نظر شما من چقدر با پشتیبان های قلم چی پیش برم. به نظر تون خوبه اگه برنامه م رو طبق حرف اونا بچینم و با اونا پیش برم؟ موفق میشم؟ دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا همیار
سید رضا معلم پور سلام
اولن درس بخونید حالا به هر برنامه ای که شد ، منتظر کسی نباشید
دوم هم اگر پشتیبان تون خوبه چرا که نه ، پشتیبان من که عالی بود -
سید رضا معلم پور
سلام به نظر من بستگی به خودت داره که چجوری درس بخونی من به شخصا دوست ندارم کسی برام برنامه بچینه و انگار لج میکنم🤣🤣🤣و خودم باید برا خودم برنامه بزارم چون خودم بیشتر از همه شرایطم رو میدونم و اونها رو در برنامه لحاظ میکنم
ولی اگه برعکس منی و میدونی اگه کسی برات برنامه ریزی کنه بیشتر بهش عمل میکنی حتما این کارو بکنن😊
یا اینکه میتونی یه ماه آزمایشی با برنامش بری جلو اگه خوب بود ادامش بدی -
سید رضا معلم پور سلام
اولن درس بخونید حالا به هر برنامه ای که شد ، منتظر کسی نباشید
دوم هم اگر پشتیبان تون خوبه چرا که نه ، پشتیبان من که عالی بودz Gheibi عه پس خداروشکر راضی بودین. ممنون
-
سید رضا معلم پور
سلام به نظر من بستگی به خودت داره که چجوری درس بخونی من به شخصا دوست ندارم کسی برام برنامه بچینه و انگار لج میکنم🤣🤣🤣و خودم باید برا خودم برنامه بزارم چون خودم بیشتر از همه شرایطم رو میدونم و اونها رو در برنامه لحاظ میکنم
ولی اگه برعکس منی و میدونی اگه کسی برات برنامه ریزی کنه بیشتر بهش عمل میکنی حتما این کارو بکنن😊
یا اینکه میتونی یه ماه آزمایشی با برنامش بری جلو اگه خوب بود ادامش بدیFariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
-
z Gheibi عه پس خداروشکر راضی بودین. ممنون
سید رضا معلم پور خواهش می کنم
-
Fariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
این پست پاک شده! -
Fariba Arbabi شما از پشتیبان قلم چی استفاده کردید؟
سید رضا معلم پور
نه من خودم برا خودم برنامه میریزم از کلاس هفتم -
سید رضا معلم پور
سلام اصولن اینا چیزی حالیشون نمیشه فق فک میزنن ولی بنظرم خودت اول ی برنامه ریزی داشته باش بعد اگ از طرف مطمئنی ازش کمک بگیر -
.....