نتایج نهایی کنکور 96
-
@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابام بره پست مدارکشو بده؟؟؟؟؟؟؟
ا2 راه وجود داره برای گرفتن کارت ایثار. یا به آخرین یگانی که کارت پایان خدمت فرستادن مراجعه کنید یا به نزدیک ترین دفتر پستی . که معلومه پست راحت تره. مدارک هم تو عکس مشخصه میدید براتون پست میکنن.
mohammadhassan
آره فهمیدم اما اینجوری فک نکنم بشه اخه دوستم رفته بودن خییییییییییییییییییلی سخت یوده
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودن -
mohammadhassan
آره فهمیدم اما اینجوری فک نکنم بشه اخه دوستم رفته بودن خییییییییییییییییییلی سخت یوده
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودن@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودندیگه خوددانید من عکس دوم رو از سایت پست برداشتم
عکس اول هم برا سایت نیروی زمینیه
شاید نمیدونستن. بالاخره پرسیدن از دفتر پستی زمان نمیبره که . میبره؟ -
mohammadhassan
20تامرکز رفته بودن تا کارتو تایید کرده بودندیگه خوددانید من عکس دوم رو از سایت پست برداشتم
عکس اول هم برا سایت نیروی زمینیه
شاید نمیدونستن. بالاخره پرسیدن از دفتر پستی زمان نمیبره که . میبره؟mohammadhassan
اخه بابام رفته بود نیرو انتظامی گفته بودن باید بری تهران یه آقایی اونجاهست!!!
اینجور که بوش میاد سهمیه رو برمیدارن اما این بی عدالتیه اگه کنکور 97 سهمیه 5درصدیو بردارن پس96 نباید بود:/ -
سلام. پدر شما یعنی خدمت سربازی یا بخشی از اون رو تو زمان جنگ تو منطقه گذرونده؟
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم
-
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
عکس بالا رو اونجاییش که کادر قرمز کشیدم رو بخونید میفهمید
-
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
عکس بالا رو اونجاییش که کادر قرمز کشیدم رو بخونید میفهمید
mohammadhassan پدرم جزو سپاه بود نه نیرزمینی! حالا بازم پیگیری میکنم از پست. ممنون که مث همیشه اینقد لطف داری
-
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
ا2 راه وجود داره برای گرفتن کارت ایثار. یا به آخرین یگانی که کارت پایان خدمت فرستادن مراجعه کنید یا به نزدیک ترین دفتر پستی . که معلومه پست راحت تره. مدارک هم تو عکس مشخصه میدید براتون پست میکنن.
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابای من کارت ایثارگری داره : | یعنی من امسال سهمیه داشتم و استفاده نکردم ؟ : | اللللکیییی : |
-
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
بابای من کارت ایثارگری داره : | یعنی من امسال سهمیه داشتم و استفاده نکردم ؟ : | اللللکیییی : |
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنم -
mohammadhassan
ینی چی من نفهمیدم!!!!!
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدین -
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنم@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنممن قطعا خودکشی میکنم الان : | شما مطمئنی هر ککسی ک کارت ایثارگری داره باباش سهمیه هم داره ؟ آخه من ازین شانسا نمیخوره بهم
-
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدین@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
سال دیگه کنکور بدینجدا از شوخی ! من اگه داشته باشم مطمئنن برای کنکور 97 بر میدارنش : )
-
@dr-sobhan
آره منم خبر نداشتم که میتونم استفاده کنممن قطعا خودکشی میکنم الان : | شما مطمئنی هر ککسی ک کارت ایثارگری داره باباش سهمیه هم داره ؟ آخه من ازین شانسا نمیخوره بهم
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/ -
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/آخه میگن 6 ماه باید ججبهه داوطلبانه رفته باشه ! پدر من 5 ماه و 3 هفته رفته : | یه هفته کم داره : |
-
@dr-sobhan
@dr-sobhan
منم ندارم اگه داشتم زودترمیفهمیدم -
@dr-sobhan
99درصد دارن شما شرایط سهمیه 5درصدی برای کنکورو تو گوگل جست وجو کن متوجه میشی شاملت میشه یانه:/آخه میگن 6 ماه باید ججبهه داوطلبانه رفته باشه ! پدر من 5 ماه و 3 هفته رفته : | یه هفته کم داره : |
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتن -
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتن@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنآخجون : ) بابای من علاوه بر 2 سال سربازی 5 ماه و 3 هفته رفت جنگ !پس سهممیه دارم : |
#اولین_خبر_عالی_سال_96 : | -
@dr-sobhan
@dr-sobhan
داوطلبانه یاخود سربازی اهمیتی نداره این که شما تاییدمیشدین یانه باید بعد نتایج میرفتین تهران حالا کجاشو بلدنیستم امادوستم بعد اعلام نتایج رفت کد تایید دادن به سازمان سنجش وقبول شد
رتبش تومنطقه2 سی هزارو200بود باسهمیه ایثارشد چهارهزارو900
-
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتن@fatemehgh-t در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنببخشید یه لحظه میشه منو فالو کنید !یه سوال داشتم ولی چت رومتونو برای غیر فالوینگاتون بستید !
-
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنآخجون : ) بابای من علاوه بر 2 سال سربازی 5 ماه و 3 هفته رفت جنگ !پس سهممیه دارم : |
#اولین_خبر_عالی_سال_96 : |@dr-sobhan خب دیگه قطعا سهمیه دارین
-
@dr-sobhan
نمیدونم اما دوستای من هرکی باباش سربازیش دوران جنگ بوده کارت ایثار داره سهمیه کنکورم گرفتنببخشید یه لحظه میشه منو فالو کنید !یه سوال داشتم ولی چت رومتونو برای غیر فالوینگاتون بستید !
@dr-sobhan
من اصلا بلدنیستم چجوره والا نبستم
بلدم نیستم چجور فالو کنم؟؟؟؟؟؟