فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
AmirAbbas Farahani تدریس مشکل ندارد یعنی شما دو فصل آخر زیست دهم و سه فصل آخر زیست یازدهم رو کامل با ره ابریشم یاد گرفتی یا با صفر تا صد؟؟؟
-
هیچی نیومده که
همه چی مثل قبله....منم کلی ذوق کردم فک کردم عمومیا منتشر شدن
🥺
Sara Sarwi مجددا چک کنید منتشر شده
-
@mr-perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟Bahram 0 سلام ، پی دی اف جزوه ها هستش که توی محصولات خریداری شده !
یا منظور شما اونا نیست . -
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
mohammadreza hatami بله ولی دقیقا از دیروز که اقای یزدیان برنامه رو منتشر کردن فارغالتحصیل رشته ریاضی گزینه دو
هیییچ برنامه ای روی سایت باز نشده واسش
که گفتن ایشون@M-an اقای یزدیان گفتن یه تغییراتی باید توی برنامه بچه های گزینه دو انجام شه بعد برنامه قرار میگیره رو سایت
ولی همچنان برنامه ای وجود نداره واسه ما -
AmirAbbas Farahani از کجا میدونی نکردن. تو این دو ماه راه ابریشم تغییرات زیادی کرده.
فرسنگ های عمومی هم که منتشر شدmohammadreza hatami فرسنگ ها یا فرسنگ اول؟؟
-
آقای مسلمی عزیز
آقا AmirAbbas Farahani عزیز
این رو جدا از راه ابریشم و اتفاقاتی که اخیرا افتاده میگم:
ببیند شما وقتی از الان آستانه صبر تون انقدر پایین هست، مطمئنا در آینده دچار مشکل خواهید شد.
همچنین زود قضاوت کردن
اینو خودم به شخصه دیدم تو زندگی م و ضربه هایی که از این قضیه خوردم.
ببخشید. من در حدی نیستم که بخوام این حرفا رو بزنم ولی دیدم که این چند روز مشغول این صحبت ها بودید اینا رو به عنوان یه برادر کوچک تر گفتم.
بازم ببخشید. -
mohammadreza hatami دوازدهم تجربی که داغونه؟؟
منظورت کدومه؟حسین مسلمی لطفا کل برنامه رو تا زمانی که فیلم مربوطه منتشر نشده قضاوت نکنین.
مشکلات تایپی رو میگم -
سلام دوستان کانال آلا الان این پست رو قرارداد مگه قبلاً فرسنگ ها منتشر نشده بودن؟ چیز جدیدی اومده؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاءAlireza a2 الان توی داشبورد فرسنگ اول عمومی ها رو قرار دادن... .یکم زودتر از قرار دادن فرسنگ اول پیام رو گذاشتن
-
AmirAbbas Farahani تدریس مشکل ندارد یعنی شما دو فصل آخر زیست دهم و سه فصل آخر زیست یازدهم رو کامل با ره ابریشم یاد گرفتی یا با صفر تا صد؟؟؟
حسین مسلمی
هروقت به اونجا رسیدی تغییر اگه نداده بودن بعد اعتراض کن -
حسین مسلمی ریاضیم
-
آقای مسلمی عزیز
آقا AmirAbbas Farahani عزیز
این رو جدا از راه ابریشم و اتفاقاتی که اخیرا افتاده میگم:
ببیند شما وقتی از الان آستانه صبر تون انقدر پایین هست، مطمئنا در آینده دچار مشکل خواهید شد.
همچنین زود قضاوت کردن
اینو خودم به شخصه دیدم تو زندگی م و ضربه هایی که از این قضیه خوردم.
ببخشید. من در حدی نیستم که بخوام این حرفا رو بزنم ولی دیدم که این چند روز مشغول این صحبت ها بودید اینا رو به عنوان یه برادر کوچک تر گفتم.
بازم ببخشید.Reza Estendi ممنون از شما
️
-
Reyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
Donya Mehrabadi من هم عمومیو دارم هم اختصاصیو
از همه چی هم راضیم و بنظرم هیچ مشکلی ندارهبه هر حال هرجور خودت راحتی
-
AmirAbbas Farahani از کجا میدونی نکردن. تو این دو ماه راه ابریشم تغییرات زیادی کرده.
فرسنگ های عمومی هم که منتشر شدmohammadreza hatami فرسنگ اولو فقط؟
-
Bahram 0 سلام ، پی دی اف جزوه ها هستش که توی محصولات خریداری شده !
یا منظور شما اونا نیست .حسین احمدی سلام گفته بودند اپدیت میشن جزوه ها ولی فعلا باید فرسنگ های اول و خودمون چاپ کنیم تا خبرای بعدی برسه
-
@mr-perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟دوست عزیز برنامه رو هر شخص باید برای خودش بنویسه اگه آلاء داره میده خب لطف میکنه.
چاپ جزوات رو باید خودت انجام بدی فوقش ۱۰۰ تومن در آخر ضرر میکنی ولی نهایتا که آرامشت سر جاش هست.
لطفا مسئولیت پذیر باشیم.
-
حسین مسلمی
هروقت به اونجا رسیدی تغییر اگه نداده بودن بعد اعتراض کن@آرمان-میرانی الان رسیدم که میگم مگه مرض دارم زود تر بگم دهم رو که خود آلا تابستون گذاشت یازدهم رو هم رسیدم
-
حسین مسلمی ریاضیم
AmirAbbas Farahani اوکی
-
Arshia Yazdian سلام، تعداد بسیااااار زیادی از بچه هایی که سال قبل راه ابریشم رو خریداری کردند چندین بار در تاپیک های مختلف میگفتند که راه ابریشم زیست از فصل 5 دهم و بعدش که اقای موقاری کسالت داشتند اصلا خوب تدریس نکردند و فقط از رو جزوه میخوندن و رد میشدن... بچه ها درخواست داشتند که این قسمت ها از درسنامه مجدد ضبط بشه چون اصلا قابل قبول نبود... آیا آلا قصد چنین کاری رو داره؟ یا دانش اموزان باید با همون محتوای ضعیف، امسال هم ادامه بدند؟! ممنونم
علیرضا راستی در
فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
گفته است:
Arshia Yazdian سلام، تعداد بسیااااار زیادی از بچه هایی که سال قبل راه ابریشم رو خریداری کردند چندین بار در تاپیک های مختلف میگفتند که راه ابریشم زیست از فصل 5 دهم و بعدش که اقای موقاری کسالت داشتند اصلا خوب تدریس نکردند و فقط از رو جزوه میخوندن و رد میشدن... بچه ها درخواست داشتند که این قسمت ها از درسنامه مجدد ضبط بشه چون اصلا قابل قبول نبود... آیا آلا قصد چنین کاری رو داره؟ یا دانش اموزان باید با همون محتوای ضعیف، امسال هم ادامه بدند؟! ممنونم
شما رو به به خدا قسم میدم زیست رو درست کنید تروخدا درستش کنید جان عزیزتون درستش کنید چرا هیچکس جوابگو نیست آخه. بابا تروخدا یکی به حرفمون گوش بده بخدا توی این تابستان زیست استاد موقاری رو نیگاه کردم راست میگن باز اونجا به بعد زیاد جزوه خوانی میکنه تروخدا از اول ضبط کنید ما یکبار کنکور داریم
@مدیر-محصول-ابریشم
@تجربیا
Arshia Yazdian -
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
AmirAbbas Farahani الان برنامه دوازدهم تجربی رو شما یه نگاه بندازید روز جمعه 9مهر ازمونه ولی برنامه درسی گزاشتن
-
mohammadreza hatami فرسنگ ها یا فرسنگ اول؟؟
حسین مسلمی فرسنگ اول بقیه
بقیه به وقتش منتشر میشن