فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to M.an on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
خیلی ممنون -
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهتره -
M.an !!؟؟
-
Mr. Perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟ -
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to M.an on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an خانوم مدیر لطفا اول منتشر کنین بعد پیام بدین تا این مشکلات و حرفا پیش نیاد.
بعد به آلا اعتماد داشتم و هنوز دارم. -
F GH 2 دقیقا کم اوردن
-
حسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
-
Mr.Lucky Banditreplied to حسین مسلمی on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
حسین مسلمی
خوب رو پکیج زده شروع از مهر هنوز که مهر نیومده
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن -
حسین مسلمی دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی گفته از اول مهر امروز چندمه؟؟؟؟
یعنی تو دو روز همه چی درست میشه ؟؟؟؟ -
Donya Mehrabadi دانش آموزان آلاءreplied to Reyhan Hmi on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
-
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Ansel on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
-
F GH 2 خواهش میکنم
-
AmirAbbas Farahanireplied to Mr.Lucky Bandit on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی امروز چندمه؟ اینا دو ماهه کاری نکردن تو دو روز میخوان معجزه کنن؟
-
AmirAbbas Farahanireplied to Donya Mehrabadi on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
-
حسین مسلمی دانش آموزان آلاءreplied to mohammadreza hatami on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadreza hatami دوازدهم تجربی که داغونه؟؟
منظورت کدومه؟ -
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to AmirAbbas Farahani on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirAbbas Farahani از کجا میدونی نکردن. تو این دو ماه راه ابریشم تغییرات زیادی کرده.
فرسنگ های عمومی هم که منتشر شد -
Mr.Lucky Banditreplied to AmirAbbas Farahani on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirAbbas Farahani
قرار نبوده اگه آماده هم کردن زود تر قرار بدن
همه چی به موقع اش -
حسین مسلمی دانش آموزان آلاءreplied to AmirAbbas Farahani on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirAbbas Farahani تدریس مشکل ندارد یعنی شما دو فصل آخر زیست دهم و سه فصل آخر زیست یازدهم رو کامل با ره ابریشم یاد گرفتی یا با صفر تا صد؟؟؟
-
سید محسن مدقق دانش آموزان آلاءreplied to Sara Sarwi on ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara Sarwi مجددا چک کنید منتشر شده
91/186