فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
@آرمان-میرانی جزوه
فیلم زیست از فصل پنج دهم به بعد و سه فصل یازدهم
برنامه
پس ما برا چی خرید کردیمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی چون هیچوقت قرار نیس عدالت آموزشی برقرار بشه
چون اونی که پول داره بهترین مدرسه و دبیرو مشاورو داره ولی منی که استعدادشو دارم ولی پول ندارم چاره ای جز آلا ندارم
و خیال میکردم آلا یه تنه جلوی همشون وایساده ولی حقیقت اینه که زورش به اونا نمیرسه
بازم دمش گرم که هست
ولی ما هیچ وقت عادلانه کنکور نمیدیم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
مشکل بیشتر دانش آموزان اینکه نشستن فکر میکنن که همه چیز رو باید آلاء براشون انجام بده مثلا جزوه بده تدریس کنه برنامه بده و... جسارتا ما باید چیکار کنیم خب همه چیز رو آلاء انجام داده؟
حتما فردا هم میگن آلاء بیاد خونه و مطالب رو به مغزمون منتقل کنه.
واقعا که!
-
AmirAbbas Farahani
خخخ
رایگان! این قرار نبوده اصلا باشه اما گفتن با قیمت پایین تر نسبت به بازار آماده میکنن برای دانش آموزاننوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی جالبه البته فک کنم پی دی اف جزوات جدید رو هم بهمون نمیدن
-
AmirAbbas Farahani
خخخ
رایگان! این قرار نبوده اصلا باشه اما گفتن با قیمت پایین تر نسبت به بازار آماده میکنن برای دانش آموزان@آرمان-میرانی آقا اصلا به قول خودت جزوه قرار نبوده باشه
آپدیت شون هم نباید باشه
دو فصل آخر دهم و سه فصل آخر یازدهم(زیست) از بی کیفیتی بی داد میزنه
در آخر هم یه برنامه دادن که انگار دو ساعتها نوشته شده -
مشکل بیشتر دانش آموزان اینکه نشستن فکر میکنن که همه چیز رو باید آلاء براشون انجام بده مثلا جزوه بده تدریس کنه برنامه بده و... جسارتا ما باید چیکار کنیم خب همه چیز رو آلاء انجام داده؟
واقعا که!
@mr-perfect میخواست نگه که بمونه توش
خودش گفته ما که چاقو نذاشتیم زیر گلوش
بعدش فیلم های زیست چی اونم نباید بده -
واقعا که!
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect وقتی نمیتونن همون اول بگن ما تکلیف خودمونو بدونیم نه وسط راه به پت پت بیوفتن
-
@m-an
خیلی ممنون -
F GH 2 اخه با این همه کم و کسری تخفیف به چه درد میخوره اول اینا رفع شه بعد تخفیف
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهتره -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an !!؟؟
-
واقعا که!
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟ -
@m-an خانوم مدیر لطفا اول منتشر کنین بعد پیام بدین تا این مشکلات و حرفا پیش نیاد.
بعد به آلا اعتماد داشتم و هنوز دارم. -
حسین مسلمی چون هیچوقت قرار نیس عدالت آموزشی برقرار بشه
چون اونی که پول داره بهترین مدرسه و دبیرو مشاورو داره ولی منی که استعدادشو دارم ولی پول ندارم چاره ای جز آلا ندارم
و خیال میکردم آلا یه تنه جلوی همشون وایساده ولی حقیقت اینه که زورش به اونا نمیرسه
بازم دمش گرم که هست
ولی ما هیچ وقت عادلانه کنکور نمیدیمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهF GH 2 دقیقا کم اوردن
-
@آرمان-میرانی جزوه
فیلم زیست از فصل پنج دهم به بعد و سه فصل یازدهم
برنامه
پس ما برا چی خرید کردیمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
-
@آرمان-میرانی آقا اصلا به قول خودت جزوه قرار نبوده باشه
آپدیت شون هم نباید باشه
دو فصل آخر دهم و سه فصل آخر یازدهم(زیست) از بی کیفیتی بی داد میزنه
در آخر هم یه برنامه دادن که انگار دو ساعتها نوشته شدهنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شدهحسین مسلمی
خوب رو پکیج زده شروع از مهر هنوز که مهر نیومده
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an پس چرا برنامه ما نیست؟؟
گزینه دو که قرار بود درستش کنید -
حسین مسلمی
خوب رو پکیج زده شروع از مهر هنوز که مهر نیومده
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن@آرمان-میرانی گفته از اول مهر امروز چندمه؟؟؟؟
یعنی تو دو روز همه چی درست میشه ؟؟؟؟ -
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهترهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
-
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
-
حسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
F GH 2 خواهش میکنم