فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
@m-an
خیلی ممنون -
F GH 2 اخه با این همه کم و کسری تخفیف به چه درد میخوره اول اینا رفع شه بعد تخفیف
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهتره -
@m-an !!؟؟
-
مشکل بیشتر دانش آموزان اینکه نشستن فکر میکنن که همه چیز رو باید آلاء براشون انجام بده مثلا جزوه بده تدریس کنه برنامه بده و... جسارتا ما باید چیکار کنیم خب همه چیز رو آلاء انجام داده؟
حتما فردا هم میگن آلاء بیاد خونه و مطالب رو به مغزمون منتقل کنه.
واقعا که!
@mr-perfect امثال شما رو اصلا درک نمیکنم
مرد مومن مگه قرار نبود امروز اپدیت برنامه ها منتشر شه؟
فرسنگ اول عمومیا هنوز رو هواست
قرار بوده جزوه ها فیزیکی بدستمون برسه ولی هنوز حتی پی دی اف هاشو نمیتونی گیر بیاری
تا حالا یبار برنامرو نیگا کردی اصلا ؟؟ -
@m-an خانوم مدیر لطفا اول منتشر کنین بعد پیام بدین تا این مشکلات و حرفا پیش نیاد.
بعد به آلا اعتماد داشتم و هنوز دارم. -
حسین مسلمی چون هیچوقت قرار نیس عدالت آموزشی برقرار بشه
چون اونی که پول داره بهترین مدرسه و دبیرو مشاورو داره ولی منی که استعدادشو دارم ولی پول ندارم چاره ای جز آلا ندارم
و خیال میکردم آلا یه تنه جلوی همشون وایساده ولی حقیقت اینه که زورش به اونا نمیرسه
بازم دمش گرم که هست
ولی ما هیچ وقت عادلانه کنکور نمیدیمF GH 2 دقیقا کم اوردن
-
@آرمان-میرانی جزوه
فیلم زیست از فصل پنج دهم به بعد و سه فصل یازدهم
برنامه
پس ما برا چی خرید کردیمحسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
-
@آرمان-میرانی آقا اصلا به قول خودت جزوه قرار نبوده باشه
آپدیت شون هم نباید باشه
دو فصل آخر دهم و سه فصل آخر یازدهم(زیست) از بی کیفیتی بی داد میزنه
در آخر هم یه برنامه دادن که انگار دو ساعتها نوشته شدهحسین مسلمی
خوب رو پکیج زده شروع از مهر هنوز که مهر نیومده
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن -
حسین مسلمی
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن@آرمان-میرانی گفته از اول مهر امروز چندمه؟؟؟؟
یعنی تو دو روز همه چی درست میشه ؟؟؟؟ -
Donya Mehrabadi
دوست عزیز شما قراره که از محتوا استفاده کنی
که هیچ کمو کسری ای وجود نداره بنظرمناگر میخاین موفق بشین درگیر حاشیه ها و یکسری نظرات شخصی نشید و فقط به راهتون فکر کنید
نظر من رو بخاید هرچی زودتر تهیه کنید بهترهReyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
-
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
-
حسین مسلمی ببخشید اعصابم خورد بود اشتباهی شما رو به جای یه کامنت دیگه ریپلای کردم
F GH 2 خواهش میکنم
-
حسین مسلمی
بر چه اساس الان منتظرید که گفته میخواسته زود تر اصلا آماده کنن،فیلم ها هم هر جا خوب نباشه فرسنگ به فرسنگ که بریم جلو درست میکنن@آرمان-میرانی امروز چندمه؟ اینا دو ماهه کاری نکردن تو دو روز میخوان معجزه کنن؟
-
Reyhan Hmi اخه با توجه به کامن ها جزوه ها فیلم ها منتشر نمیشه یا دیر میاد یا مشکل داره خب اینجوری ادم از برنامش عقب میمونه
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
-
@ftm-montazeri من از بقیه برنامه ها خبری نداری ولی برای تجربی قلم چی درست شدن
mohammadreza hatami دوازدهم تجربی که داغونه؟؟
منظورت کدومه؟ -
@آرمان-میرانی امروز چندمه؟ اینا دو ماهه کاری نکردن تو دو روز میخوان معجزه کنن؟
AmirAbbas Farahani از کجا میدونی نکردن. تو این دو ماه راه ابریشم تغییرات زیادی کرده.
فرسنگ های عمومی هم که منتشر شد -
@آرمان-میرانی امروز چندمه؟ اینا دو ماهه کاری نکردن تو دو روز میخوان معجزه کنن؟
AmirAbbas Farahani
قرار نبوده اگه آماده هم کردن زود تر قرار بدن
همه چی به موقع اش -
Donya Mehrabadi ببین تدریس ها مشکلی نداره بی نقصه مشکل جای دیگس
AmirAbbas Farahani تدریس مشکل ندارد یعنی شما دو فصل آخر زیست دهم و سه فصل آخر زیست یازدهم رو کامل با ره ابریشم یاد گرفتی یا با صفر تا صد؟؟؟
-
هیچی نیومده که
همه چی مثل قبله....منم کلی ذوق کردم فک کردم عمومیا منتشر شدن
🥺
Sara Sarwi مجددا چک کنید منتشر شده