کلاس زبان
-
سلام دوستان شما آیا در دوران کنکور به کلاس زبان هم میرفتین اگه میرفتیم چطوری تنظیمش کردین چون زبان بنظرم خیلی مهمه و حیاتی حتی میشه در برخی مواقع از اون به عنوان راه دومی برای رسیدن به شغلتون از طریق رفتن به خارج ازش استفاده کنین و اهمیتش برام زیاد هست همچون کنکور آیا راهی هست که توو زمان کنکور ادامش داد ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانی
ریاضیا -
سلام دوستان شما آیا در دوران کنکور به کلاس زبان هم میرفتین اگه میرفتیم چطوری تنظیمش کردین چون زبان بنظرم خیلی مهمه و حیاتی حتی میشه در برخی مواقع از اون به عنوان راه دومی برای رسیدن به شغلتون از طریق رفتن به خارج ازش استفاده کنین و اهمیتش برام زیاد هست همچون کنکور آیا راهی هست که توو زمان کنکور ادامش داد ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانی
ریاضیاArian Khademi در کلاس زبان گفته است:
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانی
ریاضیاباید چیکار کنم میشه هر دو رو رفت اگه برنامه ریزی کنیم ؟
چون زبان هم خیلی خیلی برام مهمه -
من یه ترم دیگه دارم که تموم کنم دلم نمیومد بخاطر کنکور این یه ترم اخر رو هوا بمونه و این ترم رو ثبتنام کردم و با خودم گفتم منکه قراره برا مدرسه و کنکور زبان بخونم هفته ۱.۵ ساعت تایممو رو میدم به کلاس ۱.۵ ساعتم تفریح
-
سلام منم کلاس زبان داشتم ولی تصمیم گرفته بودم تا آخر تابستون فقط برم و علیرغم تمایلم مجبور شدم زود تر ترک کنم کلاسو
چون سطح درس ما بالا بود و عملا معلممون داشت تدریس به ما آموزش میداد که کلاس برداریم با بچه ها و خیلی از همکلاسی هام هم کلاس بردشتن برا همین تکالیف سنگین بود و نمیرسیدم وگذاشتم بعد کنکور
نه نظر من اگه شما میتونید هردو رو باهم بخونید و تکالیف سنگین نباشه ادامه بدید چون واقعا زبان خوندن راهیه که خیلی خوب و راحت میشه ازش درآمد داشت و کلا عاقبت خوبی داره
موفق باشید -
من یه ترم دیگه دارم که تموم کنم دلم نمیومد بخاطر کنکور این یه ترم اخر رو هوا بمونه و این ترم رو ثبتنام کردم و با خودم گفتم منکه قراره برا مدرسه و کنکور زبان بخونم هفته ۱.۵ ساعت تایممو رو میدم به کلاس ۱.۵ ساعتم تفریح
Fateme drb بنظرتون میشه ادامه داد اگه برنامه ریزی کرد برا کنکور ۱۴۰۳ میگم چون برام مهمه
-
Fateme drb بنظرتون میشه ادامه داد اگه برنامه ریزی کرد برا کنکور ۱۴۰۳ میگم چون برام مهمه
Arian Khademi
اره بابا از الان بخوای برای ۱۴۰۳ کلاس زبانتو بزاری کنار حیفه بنظر من اگه تواناییشو داری ادامه بده ،خیلی هم برای خودت خوبه هم کنکورت ولی خوب اینو درنظر بگیره با وجود مدرسه درسای مدرسه سال یازدهم و بیشتر دوازدهم فشار درسا و کنکور بیشتر میشه ببین میتونی برو
من امسال کنکور دارم و دارم میرم فشار بیشتر میشه ولی حداقل از زبان کنکورم راحته خیالم -
برنامه ریزی کن همه چیز حله
اصلا من خودم برای تفریح میخونم
داستان زیاد بخون
لغات پرکاربرد دسته بندی شده بخون
مکالمه های مختلف بخون و تمرین کن
برای مدرسه هم وقت بذاری و نمونه سوال حل کنی اوکیه -
برنامه ریزی کن همه چیز حله
اصلا من خودم برای تفریح میخونم
داستان زیاد بخون
لغات پرکاربرد دسته بندی شده بخون
مکالمه های مختلف بخون و تمرین کن
برای مدرسه هم وقت بذاری و نمونه سوال حل کنی اوکیه -
Arian Khademi وقتی کنکورتو بدی میفهمی چقدر کارشاشتلاهی کردی زبانتو ول کردی ،چون واقعا کنکور ارزش اینو نداره زبانو ول کنی .الان دهمی فاز جوگیریتو واقعا درک میکنم و بهت حق میدم این تصمیمو بگیری ولی از منی که امسال پشت کنکورم نصیحت ،این دوسالو هم درستو خوب بخون ،هم زبانتو برو .