سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خلاصه نویسی
-
سلام
راستش من میخواسم بدونم چه نوع خلاصه نویسی درسته؟
همین ک نشسی پای ویدیو باید نکته ب نکته بنویسی؟این مطالب ن همشون تو جزوه هست پس من باید چیو بنویسم؟
یا بعد مطالبی رو ک یاد گرفتم بنویسم؟چجوریه؟
خواهشا کامل توضیحش بدید من چطور از یک متن یا ویدیو باید خلاصه برداری کنم
قبلا با تمام جزئیات می نوشتم اما الان فک می کنم کارم کاملا غلطه چون وقت زیادی هم ازم میگیره هم خلاصه هام خب توی جزوه هستچه کنسوالم¿ -
-
سلام. نمودار درختی بکش همیشه.
به این صورت که :
عنوان درس رو بنویس اول ، و بعد براش شاخه شاخه بکش. روی این شاخه ها ، عناوین پررنگ درس رو بنویس.
و بعد جلوی هر کدوم هرچیزی که از پاراگرافی که اون عنوان رو توضیح داده بنویس.امیدوارم کمکت کنه. حتما امتحانش کن
-
Ziinwab Golaghaiey آها ینی نیاز نیس نکته ب نکته ای ک استاد میگه یا متن کتاب میگه رو بنویسم؟
ممنونم از پیشنهادت حتما امتحانش میکنم -
Mhmdhsyn Parsa میشه درچت خصوصی به من پیام بدین خودم نمیتونم سوال درسی دارم
-
سلام .
خلاصه نویسی کاملا غلطه.
خلاصه نویسی یک کار کاملا تخصصیِ که رشته های ادبیات در دانشگاه اون رو می خونن و حدود ۲ ترمشون رو تشکیل میده
اگه فیلم رتبه ۱۵ آلا رو دیده باشید( رشته تجربی) ایشون هم از خلاصه نویسی استفاده نکردن. -
Beiraq 213 بنظرم هرکی به نیاز خودش .هر انسانی از انسان دیگه ای فرق میکنه ...
از نظر من خلاصهنویسی همیشه بد نیست و همیشه هم خوب نیست .برایمثال درس زیست بهتره وقتی کلیپ نگاخ میکنی یک ورقه سفیدی کنار دست باشه تا یه چیزایی توش بنویسی بعد وقتی تموم شد قشنگ درکشون کنی نه حفظ و بعد اگر دیدی نکته خوبی هستش به کتاب درسیت اضافه کن یا تو جزوه (بنظرم تو جزوه بهتره چون کتابتو سیاه نکن جوری که وقتی میبینیش خسته بشی .) در کل سعی کن کاری که بهت کمک میکنه و با اون روش راحت تر هستی را انجام بدی نه حرف فلان آدم و فلان مشاور . اخرش فقط تو میمونی تو تو تو -
Beiraq 213
ببین مشاور گزینه ۲ اگر میدونست خودش الان رتبه اول شده بود.
خلاصه نویسی برای کنکور های دهه ۸۰ و... به درد می خورد.
اون وقتا مفهومی سوال طرح نمی کردن. الان سوال هایی طرح میشه که اصلا نمی دونی از کجای کتاب اومده.
اگر هم خیلی اصرار داری که خلاصه نویسی کنی فقط برای فرمول های ریاضی و فیزیک انجام بده.
برای مرور هم از این ها استفاده کن:
تست هاز نشان دار و نکات نوشته شده توسط خودت -
امید کرمی
لطفا ببینید درست فهمیدم یا نه
اول اینکه خلاصه نویسی لازم نیست به سبک اینکه کل کتاب رو مجدد خودت جزوه نویسی کنی
دوم اینکه به جای اینکار نکته برداری کن و گوشه جزوه یا کتابت بنویس
سوم اینکه اگر هم خواستی نکته برداری کنی
نکات کلیدی و یا فرمول ها رو فقط بنویس
چهارم اینکه موقع مرور نکته ها و کلمات کلیدی و یا فرمول هایی که نکته برداری کردی و مهم تر تست هایی که ستاره دار کردی رو مرور کن و یه نگاه گذرایی هم روی جزوهت بکن و یه مرور مفید داشته باشنکته ای جا نموند؟
درست گفتم؟ -
سلام
خلاصه نویسی خیلی میتونه مفید باشه ولی بستگی داره چطور و به چه سبک نوشته بشه
مثلا من خودم سبکِ نکته نویسی مینویسم
نکات رو حاشیه کتابم مینویسم
و اگه نیاز باشه روی برگه اینا هم مینویسم .اصلا هم نه برام وقت گیره و نه حجیم.
کاملا مفید و کاربردی! -
Beiraq 213
ببینید سارا خانم
اولا من باز هم از اول میگم، خلاصه نویسی به هییییچ لازم نیست. کاملا وقت تلفی ه.( از روی تجربه ی شخصی هم میگم و هم روش رتبه برتر هاست)
ببین وقتی که نکته ای توی کتاب وزارتی وجود داره چه لزومی داره تو دوباره بیای اون رو بنویسی. به جای این کار تست اضافی بزن. این که میگی می خوای از متن کتاب درسی نکته برداری کنی این هم غلطه. مگر این فرضا به این شکل باشه. مثلا توی زیست دهم نوشته:
هوای مرده بخشی از هوای دمی است.
حالا تو میای زیر واژه ی هوای دمی خط می کشی و میگه که هوای دمی خودش می تونه شامل حجم جاری یا حجم ذخیره دمی بشه.
و تو می آیی این نکته رو زیر واژه ی هوای دمی مینویسی.
ببین مرور درس ها خودش به ۲ صورته:
۱- مرور نکات( نکاتی از تست ها پیدا کرده ای و در دفتر نکاتت نوشته ای )
۲- تست های مارک دار یا تست های اضافه ی جدید. توجه هم داشته باش برای هر فصل کتاب درسی باید ۱۵ درصد از تست ها رو هایلایت کنی. یعنی تست های که: خیلی خفنه ،نکته ی خیلی درجه یکی داره،خیلی ترکیبی، تست مفهومی ه. و سطح سوال متوسط رو به بالا ستاگر اصراااااار بر این داری که خلاصه نویسی کنی فقطططط از فرمول های ریاضی و فیزیک امید وارم که خوب متوجه شده باشین. موفق باشین..
ان -
امید کرمی
ممظورتون منه؟
من خودم هیچ خلاصه نویسی از زیست ندارم
فقط و فقط نکته نویسی دارم اونم نکته های تست!
خلاصه من به صورت نکته نویسی هست ، درواقع همون نکات تکمیلی ک از تست ها میکشم بیرون
که برای مرور خیلی بدردم میخورن
در ضمن رتبه برتری هم داریم ک خلاصه نویسی رو اتفاقا پیشنهاد میده!
نمیشه فقط ی رتبه برتر رو مثال بزنیم که دوست عزیز!!!
من خودم سبک نکته نویسی رو پیشنهاد میکنم، اصلا اینجور نیست یک نکته ک تو متن کتابه بیام کپی پیست کنم...من فقط نکات تست ها رو یادداشت میکنم.
موفق باشید. -
Beiraq 213 خلاصه نویسی باید بعد از اموزش کامل و تست کافی نوشته بشه چون دفعه اول همه چی به نظرمون مهمه و اینجوری بیشتر رو نویسی میکنیم تا خلاصه نویسی که این وقت تلف کردنه و فایده ای نداره
و هر درسی ام لزوما خلاصه نویسی نمیخواد
و روش های خلاصه نویسی درباره هر درسم فرق میکنه برای بعضیا نمودار درختیه برای بعضیا حاشیه نویسی و..
بهتره درباره درساتون تحقیق کنید ببینید کدوم خلاصه میخواد و با چه روشی