سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
اعتراض
-
سلام وقت بخیر من در رابطه با طرح راه ابریشم اعتراض دارم
آلا همیشه می گوید رایگان است و رایگان خواهد ماند و شعار الا ایجاد عدالت آموزشی است حال سوال من این است با طرح راه ابریشم عدالت آموزشی برقرار می شود؟
برای مثال راه ابریشم زیست هزینه ای حدود یک میلیون و صد و نود تومان دارد شاید تهیه چنین هزینه ای برا خیلی از دوستان مشکلی ندارد ولی افرادی هستند که برای تامین این هزینه و حتی کم تر مشکل دارند و درنتیجه با توجه به میل زیاد به ثبت نام قادر به خرید دوره نیستند و لازم به ذکر است که در کنار زیست هفت درس دیگر باقی است.
امیدوارم اقدامی در رابطه با موضوع بالا صورت گیرد البته تا دیر نشده است -
سلام دوست عزیز این دسته از افراد میتوانند از طرح پرچم استفاده کنند برای خرید راه ابریشم.
با این وضعیت اقتصادی رایگان بودن همه چیز خیلی هزینه داره برای موسسه، و موسسه ی آلاء از طریق فروش این همایش ها دوره های رایگان را توسعه میده.
-
سلام
اول اینکه آلا به هیچ وجه شبیه سایر موسسات کنکوری یا هر گونه مافیای کنکور نیست.
شما توی موسسات دیگه چیزی رو اصلا نمی تونید رایگان یاد بگیرید و اگر قسمتی رو رایگان بذارن، اون قسمت حتما به خاطر تبلیغ دوره های خودشونه
مثلا یه دوره جمع بندی رایگان می زارن که بیان مشتری جمع بکنن.
ولی آلا به هیچ عنوان اینطور نیست
شما مجموعه ای از محتوا های کاملا رایگان در اختیارتان قرار می گیرد که حتی برای استفاده از اونها نیاز به یک ثبت نام ندارید
این دوره ها کاملا کامل کامل کامل هستند و می توانند بسیار عالی شما رو به یه رتبه عالی برسونن
داستان همایش ها:
مثلا یه دانش آموز کل سال رو با دوره های آلا پیش اومده و همه رو عالی کار کرده و تست ها هم خیلی خوب زده
مسلما چنین دانش آموزی همه مباحث رو عالی و کنکوری بلده و اگه یه جمع بندی بکنه امتحانش رو عالی میده
خب آلا یه سری همایش جمع بندی داره که پولی هستن(البته شاید جمع بندی رایگان هم داشته باشه)
خب این دانش آموز خودش می تونه جمع بندی کنه و خیلی خوب و راحت ۲۰ بگیره
اما آلا میگه ما یسری دوره های جمع بندی هم داریم که می تونه کارت رو راحت کنه
بیا این دوره ها رو بخر
هم به آلا که تولید کننده دوره های رایگان هست کمک می کنی
هم جمع بندی خودت راحت تر میشه.##این دانش آموز خودش هم می تونست جمع بندی کنه ولی با خرید همایش جمع بندی کارش راحت تر شد و به آلا که یکسال کمکش کرده بود هم یه کمک کوچولو کرد.##
خب حالا همایش راه ابریشم:
راه ابریشم فلسفش اینه:
ما هر آنچه که برای موفقیت در کنکور نیاز دارید رویکجا براتون آماده کردیم.برای آموزش اولیت، درسنامه داریم
برای مثال های آموزشیت، تست آموزشی داریم
برای تست های تسلطت، تست تسلط داریم و فیلم ضبط شده همه تست ها هم داریم که هر حا مشکل داشتی ببینی
و در آخر کنکورچه هم داریم که می تونی اونا رو زمان دار بزنی و خودت رو بسنجیدر کنارش هم چیزای دیگه ای مثل چاپار و ... داریم که می تونن کمکت کنن.
خب حالا عدالت آموزشی چی میشه؟
نگاه کنید اینجا آلا هیچ کاری انجام نداده که بر خلاف عدالت آموزشی باشه
کسی که مثلا به خاطر مسائل مالی نمی تونه راه ابریشم رو تهیه کنه و حتی شرایطش جوری هست که طرح پرچم هم نمی تونه استفاده کنه، راه ابریشم هیچ وقت حق و حقوقش رو زیر سوال نبرده
فقط به اون مزیت راه ابریشم نمیرسه یعنی کوله پشتی و وسایل لازم برای کنکورش رو یجا نداره.یعنی:
آموزشش رو از دوره های صفر تا صدآلا میبینه
تست های آموزشی و تسلطش رو توی دوره های نکته و تست کار میکنه؛ اما:
اگر خواست بیشتر تست بزنه باید بره سراغ کتاب تست خودش
اگر هم خواست آخر کار خودش رو با یه سری تست بسنجه، خودش باید یسری تست جامع از مبحثایی که خونده انتخاب کنه و به صورت زمان دار وبا درصد گیری بزنه.پس راه ابریشم به هیچ عنوان بهش هیچ ضرری نزده و
مهم ترین بخش یادگیری و به تسلط رسیدن این دانش آموز که همون درسنامه و تست هست رو داره با آلا
یاد میگیره و پیش میره
و بعد از اون دیگه کار براش راحت میشه
یعنی وقتی شما صفر تا صد ها و نکته و تست ها رو خوب کار کنید دیگه راحت می تونید برید سراغ هر کتاب تستی که می خوایید و به مقدار زیاد تست بزنید
و من که هر چی توی اینترنت گشتم به هیچ عنوان چنین موسسه ای رو پیدا نکردم که بخش اصلی کار رو به صورت رایگان و با چنین کیفیتی به همه ارائه بدن
تنها نگران من این هست که کسایی که از دوره های رایگان استفاده می کنند امیدشون رو از راه خوبی که برای رسیدن به موفقیت انتخاب کردن رو از دست بدن.
پس اگر از دوره های رایگان استفاده می کنید به هیچ وجه فکر نکنید که نمی تونید موفق بشید. -
Zeynab Habibi سلام
اعتراض وارد نیست
چون آرش عباسی همه مواردو گفتن
یه چیزی هم بگم صفر تا صد ها انقدر کامل هستن که کسی که از دهم شروع ب درس خوندن با الا کنه نیازی به راه ابریشم هم نداره
#الا رایگان هست رایگان هم خواهد ماند -
Zeynab Habibi اعتراض بی جا یعنی این
اولا دوره های صفر تا صد هستن که چیزی کم ندارن 🥰من تا دوماه پیش همه درسامو با اون میخوندم تا این که راه ابریشم گرفتم
دوما برای راه ابریشم هم طرح پرچم گذاشتن که همه اونایی که مثال زدی میتونن استفاده کنن دیگه هیچ موسسهای برای خدماتی که میده ۹۰ درصد تخفیف نداره
سوما بلاخره الاء برای هزینه هایی که داره باید یه درامدی داشته باشه دیگه -
اعتراضی کاملا بیجا و بی مورد و بی دلیل و بی منطق و فاقد استدلال درست
جناپ
بهتره برین این حرفارو به سایر موسسات بزنید که از هر روشی برای تیغ زدن جیب من و شما استفاده میکنن نه آلا که اییییین همه صفر تا صد و نکته تست و... رایگان داره!!آلا به من و شما بدهکار نیست که!! افرادی که تو مجموعه آلا کار میکنن خانواده دارن زن و بچه دارن
بیان برا من و تو مفت فیلم ضبط کنن؟ چرا؟ به چه دلیلی؟؟ باید زندگی خودشون رو بچرخونن یا نه؟؟واقعا نمیدونم چی از ذهنت گذشته که این تاپیک رو زدی دوست عزیز
-
Zeynab Habibi اعتراضت کاملاً بی مورد ه
دوره های رایگانی که واقعاً سطح عالی دارن رو فراموش کردی
آلا الان حدود ۷۰ نفر ه خب باید خرجشون رو از یه جایی دربیارن
درضمن ۹۰٪ و ۱۰۰٪ تخفیف هم برای کسایی که توانایی مالی ندارن گزاشته ( انصافاً کدوم موسسه آموزشی کل پکش رو رایگان یا با ۹۰٪ تخفیف میفروشه) -
من اصلا نمیتونم بگم درست میگن یا غلط میگن و هیچ نظری درباره این ندارم چون راه ابریشم رو دارم.
ولی باید چار نفر غیر راه ابریشمی صحبت های در این مورد رو جواب بدن که حداقل اینجور شرایطی رو تجربه کرده باشن،سختیا و فشار روانیش رو چشیده باشن